ELPOLLTV

Dis20042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46
Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat Territorial Cadet a Santa Cristina d’Aro. Set  patinadores del Club Patinatge Llagostera competeixen en aquesta categoria, els millors resultats han estat per Neus Mateu que va quedar 6a a la classificació. Anna Pico, Mireia Pardo, Carina González, Núria Alsina, Júlia Pérez (que amb aquest campionat ha tornat a la competició individual després d’una lesió) i  Sònia Sànchez també han obtingut resultats satisfactoris. La gran absent a la pista ha estat Sandra Posas que tenia moltes opcions per classificar-se per anar al Campionat de Catalunya, com l’any passat, però una lesió l’ha deixat fora d’aquesta convocatòria. Neus Mateu competirà a Tremp (Lleida) els dies 18 i 19 de maig. Les altres patinadores participaran a la Copa Girona.

Diumenge, 24 Març 2013 21:34

Victòria del Llagostera B a Tercera catalana

Publicat per

Un únic gol d’Adrià Muñoz ha donat la victòria a la U.E Llagostera davant de ATH. Silenc  a tercera catalana on el Llagostera ha disposat de moltes ocasions de gol en els darrers minuts.

Diumenge, 24 Març 2013 07:14

Camí de la salvació

Publicat per

El Llagostera no podia fallar per sortir de la zona de perill a la classificació de Segona B i ha guanyat per 3 gols a 0 al filial del valència. Els gols han estat obra de Eloy Gila al minut 3 de partit, Pitu al minut 22 i novament Eloy Gila al minut 65. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

El Llagostera ha fet els deures eliminant el Manlleu per seguir viu a la Copa Catalunya. El gol dels llagosterencs l'ha marcat  Enric Pi al minut 27 deixant el marcador 0-1 fins al final del partit. És la primera vegada a la història del club llagosterenc, que s’arriba a la fase final de la Copa Catalunya. Barcelona, Espanyol i Nàstic són els altres classificats. 

Dimecres, 20 Març 2013 08:13

Avui toca Copa Catalunya

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera juga avui a Manlleu (20:30 hores) el partit de classificació per la fase final de la Copa Catalunya. Un partit molt important que els llagosterencs afronten amb les baixes dels lesionats Aimar i Planagumà. Teniu més informació al web oficial de la U.E Llagostera

Dimarts, 19 Març 2013 14:04

Pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Llagostera

Publicat per

La Volta Ciclista a Catalunya ha passat aquest migdia per Llagostera. Els primers corredors ho han fet quan passaven pocs minuts de les 13:30 direcció Tossa. La cursa ha sortit de Girona hi ha passat per Llambilles, Cassà, Llagostera i Tossa, per continuar cap a Sant Feliu en un dels trams més durs de l'etapa. Després han seguit cap a Platja d'Aro, Sant Antoni, Palamós, Llofriu, la Bisbal, Corçà, Flaça, Bordils i Celrà abans d'entrar a Banyoles.

L’exjugador del FC Barcelona i director tècnic de futbol formatiu de l’entitat blaugrana, Guillermo Amor, i el també exjugador del RCD Espanyol i actualment adjunt a coordinació del futbol base del club blanc i blau, Àngel Morales, han participat aquesta tarda a la roda de premsa de presentació del torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup). Ambdós personalitats del món esportiu han destacat la importància i nivell del MIC que es disputarà del 26 al 31 de març a diverses poblacions gironines. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de la Diputació de Girona, on també hi ha assistit l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Un any més Llagostera és una de els seus del MIC on es disputaran diversos partits.  Es calcula que el MIC té un impacte econòmic de més d’un milió i mig d’euros a les terres gironines. Podeu consultar el calendari de partits des d'aquí. 

Foto: Pere Duran

Diumenge, 17 Març 2013 19:18

Trobada d'escoles de bàsquet a Llagostera

Publicat per

Aquest diumenge el Club Bàsquet Llagostera ha celebrat la Trobada d’Escoles de Bàsquet al Pavelló Municipal. En total hi ha participat cinc equips de nens i nenes nascuts l’any 2006 i sis  equips de jugadors nascuts el 2007. Els nens han jugat partits de 2 períodes de 14 minuts a temps corregut i han pogut gaudir d’inflables i jocs mentre no disputaven els enfrontametns. Els joves esportistes eren del Club Bàsquet Sant Feliu, Club Bàsquet Farners, del Club Bàsquet Palafolls, de l’escola Masmitjà, del Bàsquet Club Torroella, del Club Bàsquet Sarrià i del Club Bàsquet Llagostera.  Tots els participants han tingut un esmorzar i un record de la diada. 

Dissabte, 16 Març 2013 21:57

Alcoyano 2 - Llagostera 0

Publicat per

El primer equip del Llagostera no passa pel seu millor moment i ha perdut 2-0 aquest dissabte a la tarda contra l’Alcoyano. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera

Els dies 20 i 21 d'abril es celebrarà el Trailwalker 2013 que per segon any consecutiu recorrerà els 100 quilòmetres d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, passant per Llagostera. Llagostera tornarà a tenir equip, enguany format per Patrick Blariau, Joan Codolar, Marc Herrera i Benito Martínez sota el nom 'Llagostera Solidària'. Ells ens expliquen les maneres per ajudar-los a assolir el repte econòmic per participar-hi.