ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dijous, 28 Febrer 2013 07:26

3 punts d'or pel Llagostera

Publicat per

El primer equip del Llagostera ha dormit tranquil després de guanyar dimecres al vespre per 3 a 1 a l’Ontinyent. Un triomf important que permet a l’equip llagosterenc sumar 3 punts d’or a la lliga de Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Diumenge, 24 Febrer 2013 13:49

Nova derrota del Llagostera a Segona B

Publicat per

Nova ensopegada injusta del primer equip del Llagostera al camp del Constància. Els locals s’han avançat al marcador a la primera part. Els homes de Lluís Carrillo han empatat el partit a la segona gràcies a un xut de Joaqui però l’alegria a durat pocs minuts amb un nou gol del Constància que ha deixat el marcador en 2-1.  L’equip llagosterenc ha dominat la segona part però el gol no ha arribat amb un dubtós arbitratge que no ha xiulat un clar penal a Àlex Moreno que ha rebut una espenta. El Llagostera confiava, i de fet necessitava, poder donar un cop d’efecte per oblidar la dolorosa derrota de diumenge passat amb el Villarreal B i poder sumar 3 punts a la disputada classificació de la Lliga de Segona B.

Dissabte, 23 Febrer 2013 07:19

El Llagostera visita el camp del Constància

Publicat per

El Llagostera juga diumenge el segon partit consecutiu fora de casa, després d’encaixar la dolorosa derrota (4-0) de la setmana passada amb el Villarreal B . L’equip llagosterenc visita el deteriorat camp de gespa natural del Constància que presenta un estat dolent que preocupa a l’entrenador i jugadors del tècnic Lluís Carrillo. El partit es jugarà a les 12 del migdia.

Diumenge, 17 Febrer 2013 21:29

Derrota per golejada a casa del Villareal B (4-0)

Publicat per

Cop dur pel primer equip del Llagostera després d’encaixar una golejada (4-0) al camp del Villareal B. Després d’un bon primer temps, el Llagostera ha vist com a la segona part tot se li girava d’esquena i ha acabat perdent amb la derrota més àmplia des que l’equip juga a Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des de www.uellagostera.com

El primer equip del Llagostera jugarà els dos propers partits fora de casa. Diumenge 17 ho farà al camp del Villarreal B a les 12 h i el diumenge 24, també al migdia, visitarà el Constància. El proper partit al Municipal serà entre setmana, concretament el dimecres 27 contra l’Ontinyent. Es tractarà d'una de les jornades intersemanals provocades per la incorporació de l'Orihuela al calendari de la Lliga.  Els de Lluis Carrillo estrenaran el mes de març visitant el camp de l'Olímpic de Xàtiva el dia 3, diumenge, i no jugaran al Municipal fins, gairebé amb tota seguretat, el dissabte 9 davant l'Huracán. Serà exactament un mes després d'haver guanyat el Sant Andreu. En plena competició, serà curiós estar 30 dies sense futbol a casa en els dies habituals del cap de setmana. Podeu seguir l'actualitat esportiva de la U.E Llagostera des del seu web oficial. 

Dimarts, 12 Febrer 2013 08:49

Podi pel quartet de Llagostera

Publicat per

El Pavelló de Fontajau de Girona ha acollit aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de grups xou de patinatge artístic. Les patinadores del Club Patinatge Llagostera van participar-hi en dues modalitats: grups xou petit i en la categoria de quartet. En aquesta última les quatre patinadores llagosterenques van assolir la tercera posició amb el disc “Carmen” i participaran a la Copa d’Espanya que es celebrarà a Vigo el proper mes d’abril. 

Dissabte, 09 Febrer 2013 19:14

Victòria del Llagostera dedicada a Oriol Alsina

Publicat per

El Llagostera necessitava poder sumar els 3 punts per mantenir-se a la part mitja de la classificació i aquesta vegada no ha fallat imposant-se al Sant Andreu per 2 gols a 0. El nou tècnic del Llagostera, Lluís Carrillo ha destacat l'entrega i el compromís de tots els jugadors que han dedicat la victòria a Oriol Alsina. A data d’avui el Sant Andreu no ha pogut guanyar mai al Llagostera en partit oficial, ni a la lliga ni a la Copa Catalunya.

Dissabte, 09 Febrer 2013 07:14

El Llagostera rep el Sant Andreu

Publicat per

La U.E. Llagostera s'enfronta aquest migdia amb el Sant Andreu. Ho fa molt motivada per intentar sumar els tres punts després de les darreres ensopegades a la Lliga. El partit es jugarà a les 12 h. El fins ara entrenador del primer equip, Oriol Alsina, s'estrenarà com a nou Director Tècnic del club. 

El pavelló de Fontajau de Girona acollirà aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de Grups Xou que donarà el tret de sortida a la temporada 2013 de patinatge artístic. El grup petit i el quartet del C.P. Llagostera estan entrenant amb energia i moltes ganes. Arribar al campionat de Catalunya té molt mèrit i esperen fer un bon paper i intentaran assolir un lloc per anar al campionat d'Espanya.  Les patinadores del grup petit amb la coreografia “Ignis” competiran el dissabte dia 9 a la tarda i el quartet defensarà el seu número de “Carmen” el diumenge a la tarda.

El passat dissabte 2 de febrer el llagosterenc Bruno López va participar al 1r Cros de Sant Pol de Mar en el marc del Circuit Maresmenc de Cros. En Bruno va tornar a fer un bon resultat  i va obtenir la tercera posició en la categoria de veterans.