ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dimecres, 30 Gener 2013 07:28

Blanchart marxa al Rubí i Serramitja al Sant Andreu

Publicat per

El central blaugrana Adrià Blanchart abandona la disciplina llagosterenca per fitxar pel Rubí de Tercera Divisió, equip que actualment ocupa la quarta plaça i tanca el grup capdavanter d'equips que disputarien el play-off d'ascens a Segona B. El jove central, de només 19 anys i que havia arribat el passat estiu procedent de l'Espanyol B, buscarà minuts a Tercera per seguir evolucionant com a futbolista.
Així mateix, Marc Serramitja finalitzarà la temporada cedit pel Girona al Sant Andreu. El migcampista, que ja estava cedit a la UE Llagostera pel club de Segona A, i en part gràcies a les bones relacions entre el club blaugrana i l'andreuenc, finalitzarà el curs com a quadribarrat gràcies a un acord a tres bandes. El cos tècnic i la junta directiva de l'entitat han agraït  a Blanchart i Serramitja la seva dedicació i implicació amb el projecte del club. 

 

Dissabte, 26 Gener 2013 19:07

Tarda d’empats

Publicat per

El primer equip del Llagostera ha empatat a 1 aquest dissabte al Municipal davant del Prat i el Llagostera B ho ha fet al camp del Vidreres (4-4).  Ambdos equips sumen així un punt cadascun a les seves respectives categories.

Dissabte, 26 Gener 2013 09:19

Eloy Gila podira debutar avui contra El Prat

Publicat per

El Llagostera rep aquest dissabte a les 16 El Prat, amb el record del duel de la Copa del Rei encara ben present entre els aficionats. Després del triomf a Yecla, els homes d'Oriol Alsina volen encadenar dues victòries segudies que els permeti seguir sumant punts a la lliga. Aquesta setmana no hi ha cap jugador sancionat, però si dos lesionats. Aumatell, a l'espera de la seva intervenció i Aimar, que continua sense fer net en le seves molèsties al pubis. El darrer fitxatge, Eloy Gila, procedent del Nàstic està en condicions de debutar si Alsina ho considera oportú.

Més informació a uellagostera.com 

La mala noticia s'ha confirmat i Dani Planagumà no tornarà a vestir la samarreta de la Unió Esportiva Llagostera durant la present temporada. El punta osonenc, que a Yecla va estar a punt de tornar a jugar amb l'equip, haurà de passar finalment pel quiròfan i estarà aproximadament vuit mesos de baixa. Així ho ha confirmat el Club amb un comunicat publicat al web oficial. 

Per cobrir l'absència de Planagumà, la Unió Esportiva Llagostera ha arribat a un acord amb Eloy Gila fins el proper 30 de juny, després que el davanter hagi desvinculat del seu anterior club, el Gimnàstic de Tarragona.

El llagosterenc Jordi Llinàs, president de l’entitat Els Cremats Motor Club Esportiu de Llagostera, ha recollir aquest cap de setmana el diploma acreditatiu com a club campió de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques 2012 Categoria Pre-72. L’acte ha tingut lloc Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès on la Federació Catalana de Motociclisme ha lliurat els premis dels campionats de Catalunya 2012.

El Club Patinatge Llagostera ha participat aquest diumenge 20 de gener, al XV Campionat Territorial de Patinatge Artístic de Grups Xou al pavelló de Fontajau de Girona. El club llagosterenc hi ha participat en dues modalitats. Pel que fa als quartets les patinadores Judit Fontcuberta, Jenny Ortiz, Raquel Gómez i Júlia Nogué van quedar segones classificades. El grup de xou petit integrat per dotze patinadores: Paula Turon, Eva Ribes, Mireia Codina, Judith Miquel, Júlia Pérez, Neus Mateu, Carina González, Anna Pico, Núria Alsina, Judith Vilar, Sònia Sànchez i Mireia Pardo, entrenades per Mireia Malagón, també van pujar al podi, aconseguint la tercera posició en la seva categoria. Aquestes patinadores del Club s'han classificat per anar al campionat de Catalunya, un nou repte que hauran d'afrontar el proper 9 de febrer.

Dilluns, 21 Gener 2013 21:13

Bruno López comença l'any amb una victòria

Publicat per

El llagosterenc Bruno López ha començat l’any amb una altra victòria. En Bruno va aconseguir la primera plaça de la categoria de Veterà A de laMilla de Santa Maria de Palautordera, celebrada aquest diumenge 20 de maig.

Diumenge, 20 Gener 2013 20:46

El Llagostera suma 3 punts al camp del Yeclano (0-3)

Publicat per

El primer equip de la U.E Llagostera ha aconseguit aquest diumenge, tres punts importantíssims que l'allunyen de les darreres posicions de la classificació. Dos gols de Sellarès i un d'Artabe, en un marge de nomès quinze minuts, han propiciat un triomf realment sensacional. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera

Divendres, 11 Gener 2013 23:31

El Llagostera rep el llevant B

Publicat per

Els homes d'Oriol Alsina comencen la segona volta rebent el Llevant B. El partit es disputarà a les 16 h i serà d'entrada gratuïta pels primers 2.500 seguidors del Twitter oficial del club, sempre hi quan s'hagin acreditat.

La Unió Esportiva Llagostera ha superat els 2.500 seguidors al seu compte oficial Twitter. Per celebrar-ho el club llagosterenc ha decidit convidar a tots aquest seguidors a veure gratuïtament el partit del Llagostera contra el Levante B previst pel proper dissabte dia 12 a les 16 hores al Municipal. Per accedir al partit i rebre l'entrada de regal com a seguidor de Twitter cal seguir les instruccions que trobareu al web oficial de la U.E Llagostera

Pàgina 39 de 39