ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

En el marc de la implementació de les millores en el servei de recollida de residus municipal, el dijous 9 de novembre, hi ha prevista una xerrada informativa a càrrec del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc a les 19 h.

S’explicaran els canvis i millores introduïts a la recollida de residus, el funcionament dels nous cubells de la recollida porta a porta i també la situació dels residus a Catalunya.


Divendres, 03 Novembre 2017 09:29

El Mercat de la R es trasllada al Passeig Pompeu Fabra

Publicat per
Els organitzadors del Mercat de la R, han decidit traslladar-lo al Passeig Pompeu Fabra per apropar-lo al centre del municipi i potenciar-lo. Una trentena de parades participaran aquest dissabte 4 de novembre al mercat, impulsat per Llagostera Solidària i un grup de voluntaris que pretenen convertir-lo en un punt de trobada de referència a la comarca on es promogui l’intercanvi, la reutilització i el reciclatge d’objectes i articles de segona mà. El Mercat de la R, es celebra cada dissabte primer de mes de les deu del matí a les dues del migdia.
Divendres, 03 Novembre 2017 08:08

Noe Gaya exposa a Llagostera

Publicat per
Aquest divendres hi ha prevista la inauguració de l‘exposició de pintura de Noe Gaya. L’acte tindrà lloc a les 19 h al local social de la Caixa. L’exposició es podrà visitar del 4 al 19 de novembre, tots els dissabtes, diumenges i dies festius d‘11 a 14h.
Dimarts, 31 Octubre 2017 18:21

Concert: enCANTATS

Publicat per

El proper diumenge 5 de novembre a les 18h es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc el Concert: encantats amb Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust.

Es tracta d’un recopilatori de cançons que tots tenim associades a veus masculines, però que en aquesta ocasió estan interpretades des d’un prisma femení. Cançons d’autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut i Eric Clapton i Supertramp, entre d’altres, en seran protagonistes, en clau de jazz, amb el segell ja consolidat del binomi Pep Poblet&Nito Figueras, acompanyats de la meravellosa veu de Txell Sust.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dimarts, 31 Octubre 2017 07:24

Segona Swing Castanyada Còsmica

Publicat per
Si ets un devorador de castanyes, t’agrada el swing i l’astronomia no et pots perdre la segona edició de la Swing Castanyada Còsmica de Llagostera. Es tracta d’una original proposta lúdica i cultural totalment transversal on aniran de la mà la música, el ball, la ciència i les castanyes. Astrogirona i Drunken Sailors agermanaran el Lindy Hop, l’astronomia i les nostres tradicions en una vetllada diferent que tindrà lloc el proper dimecres 1 de novembre a la Plaça August Vidal de Llagostera, a partir de les 6 de la tarda.
Divendres, 27 Octubre 2017 11:46

“Nit dels llunàtics”

Publicat per

Aquest proper dissabte 28 d’octubre se celebra a nivell mundial la Nit Internacional d’Observació de la Lluna. És un esdeveniment anual que busca animar la gent a mirar cap amunt i deixar-se captivar per la lluna.

Astrogirona celebrarà la “Nit dels llunàtics” i a partir de les 19h s’obra l’Observatori Can Roig, situat al C/ Lleó I, 2 de Llagostera, a la Biblioteca Julià Cutiller.

Es projectarà el documental de David Sington “A l’ombra de la Lluna”i l’observatori estarà operatiu per observar la Lluna i Saturn amb els telescopis.

Per a aplegar a més gent, Astrogirona també desplegarà els seus equips a l’Escala, Girona i Albanyà.

Per a més informació podeu consultar aquí. 


 

Dimarts, 24 Octubre 2017 10:58

Espectacle de titelles

Publicat per

El proper dissabte 28 d’octubre a les 11hes durà a terme a la Sala del Centre Cultural Can Roig la representació de titelles “No tinc por” de Tanaka Teatre, espectacle dirigida a infants a partir d’un any. 


Divendres, 20 Octubre 2017 18:52

L’hora del conte

Publicat per

El dimarts 24 d’octubre a les 17.30 es durà a terme a la Sala del Centre Cultural Can Roig una nova edició de “L’Hora del Conte” amb Castanyes i castanyots a càrrec de Pepa Contes.


El proper diumenge 22 d’octubre tindrà lloc la divuitena edició de la caminada Llagostera – La Bisbal Memorial d’Isabel Vilà. La sortida de la caminada tindrà lloc a dos quarts de vuit del matí des de la Plaça Catalunya. Un quart abans es farà el tradicional homenatge a càrrec de l'Ajuntament de Llagostera i esmorzar pels participants. A la una del migdia es preveu arribar a La Bisbal on es farà la lectura d’un manifest recordatori del Foc de La Bisbal.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 17 Octubre 2017 16:19

Revisió gratuïta de bicicletes

Publicat per

El proper dissabte 21 d’octubre a les 11h es durà a terme a la Plaça Narcís Casas (pavelló esportiu) una revisió gratuïta de bicicletes fins a les 14h.