ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimarts, 22 Desembre 2015 11:24

Els Pastorets

Publicat per

Dirigit per Pep Pico i organitzat pel Casal, aquest diumenge 27 es farà la primera de les dues representacions a les 6 de la tarda al Teatre del Casal dels tradicionals Pastorets.

La propera tindrà lloc el proper diumenge 3 de gener a al mateixa hora.

Dilluns, 21 Desembre 2015 17:06

Missa del gall familiar a les 19 h

Publicat per
Aquest any la missa del gall a Llagostera tindrà lloc el dia 24 de desembre a les 19 hores, amb la voluntat de fer-la més familiar, segons ha explicat el mossèn Enric Plantés, en declaracions a elpollTV. D’aquesta manera serà més fàcil que joves petits i grans hi puguin participar.

Dilluns, 21 Desembre 2015 09:08

Festa de Nit Bona low cost al polivalent

Publicat per

La penya Barcelonista de Llagostera juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera proposen una festa de Nit Bona low cost.

Tothom que vulgui podrà passar la nit de Nadal amb companyia d’amics i familiars amb un preu d’entrada anticrisi. Per només 5 € disposarà de l’entrada, un got i una consumició.

La festa es celebrarà al local polivalent i les portes s’obriran a partir de la 1:30 h.

Dijous, 17 Desembre 2015 17:38

Jornada de Portes Obertes a l'Escola Lacustària

Publicat per

El diumenge 20 de desembre, a partir de les 9:30 h. l’Escola Lacustària oferirà una jornada de portes obertes. De les 10:30 a les 11:30 h. es podran visitar les aules, i a les 12 h. es podrà gaudir del concert nadalenc a càrrec de l‘Escola Municipal de Música de Llagostera. Al final del matí es farà la tradicional Quina i es rifarà una panera (proviatge fi de curs de 6è).

Des de primera hora hi haurà xocolatada,  i servei de bar.

Dijous, 17 Desembre 2015 12:46

Jornada de Portes Obertes als Jardins del Mas Maiensa

Publicat per

El proper dissabte 19 de desembre, de 11h. a 12,30 h del matí. Els Jardins de Mas Maiensa ofereixen una jornada de portes obertes, per tothom que per abans de les festes de Nadal vulgui aprofitar per fer un centre de taula amb materials naturals.

Es prega confirmació per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o bé whatsapp: 663.051.549

Dijous, 17 Desembre 2015 07:38

Taller sobre medi ambient a Llagostera

Publicat per

L’Assemblea d’Esquerres de Llagostera ha organitzat un taller sobre medi ambient obert a tothom. El taller s’estructurà en dues parts. La primera dedicada a l'estat actual del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic (PAES) a Llagostera on s'exposarà la informació disponible, s’intercanviaran opinions i es valoraran possibles accions en aquest àmbit. La segona servirà per compartir coneixements sobre projectes i experiències properes que destaquin per apostar per la sostenibilitat ambiental amb l'objectiu de realitzar un mapa que resulti útil per tal de localitzar-les. El taller tindrà lloc aquest dissabte 19 de desembre d’11 a 13 h al Centre Cultural Can Roig (Edifici de la Biblioteca Julià Cutiller). Per a més informació podeu consultar el Facebook de l’Assemblea d’Esquerres de Llagostera des d’aquí.

Dimecres, 16 Desembre 2015 17:32

XVII Mobiat

Publicat per

El proper diumenge 21 de desembre tindrà lloc la dissetena edició del Mobiat. La sortida està programada des del pavelló a les 7 h. del matí pels que vulguin anar-hi caminant i a les 8 h. per la resta de participants, ja sigui corrent, amb bicicleta, moto, quad, cotxe o cavall. Els beneficis de l’esmorzar i la subhasta que es farà aniran destinats a parts iguals a La Marató de TV3 i a la fundació “Lluito per tu” de l’Alex Reina Paradeda de Llagostera.

El preu de l’esmorzar és de 10 € i es poden adquirir a la Llibreria Sureda, Taller Brugulat i Motos Jorma 7.

Avui a les 21h es durà a terme al Casino Llagosterenc un acte organitzat per Esquerra Republicana de cara a les properes eleccions espanyoles del 20N. L’acte comptarà amb la presència del número 2 de la llista d’ERC de Girona al congrés, Joan Olòriz i amb el número 6, David Mascort.

Dimarts, 15 Desembre 2015 09:18

Taller de decoracions nadalenques

Publicat per

L’Escola D’Art Pere Mayol proposa un taller entretingut i divertit per compartir en família i a l’hora pràctic per decorar casa nostra amb decoracions nadalenques.

El taller compta amb la participació de la companyia “La mama les ven”, és un empresa petita de manualitats, en la qual es realitzen a mà diferents peces dedicades bàsicament per a nens i dones, amb robes de pachtwork, eines de scrapbooking, i que intenta fer de les coses bàsiques, coses originals, diferents i amb molt d'amor.

El taller tindrà lloc el proper 19 de desembre d’11 a 13 h a l’Escola d’Art Pere Mayol. Les places són limitades i s’ha de reservar plaça trucant al 972 831 995.

Dimarts, 15 Desembre 2015 07:54

Concert solidari pro Trailwalker

Publicat per
Mireia Carmona, soprano de l’Orfeó Català i el músic Guillem Carmona, amb un recull de versions de rock, pop, swing i cançons de Nadal, oferiran el proper dissabte 19 de desembre un concert solidari. La recaptació es destinarà a Intermón Oxfam a través dels tres equips llagosterencs que enguany participen a la Trailwalker. El preu de l’entrada serà de 6 euros. Organitza: Llagostera Walkers, Llagostera Mix i Bell-Matí Trail Llagostera.