ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimarts, 01 Juliol 2014 08:34

Teatre a l’aire lliure, ‘Interessos’

Publicat per

Els propers divendres 4 i dissabte 5 de juliol es representarà a la Plaça del Castell l’espectacle ‘Interessos’ interpretat per actors llagosterencs.
Podeu  adquirir les entrades a la Llibreria Sureda o a taquilla una hora abans de l’inici de la funció.
Per més informació, consulteu el cartell adjunt a continuació.

 

Dilluns, 30 Juny 2014 10:30

Sardanes a la fresca

Publicat per

Durant tot el mes de juliol es duran a terme a la Plaça Catalunya audicions de sardanes a la fresca.
El proper dijous 3 de juliol hi haurà la primera audició a les 22h.

Dijous, 26 Juny 2014 14:29

Jornada de Carboneig

Publicat per

Pel proper diumenge 29 de juny l’Ajuntament de Llagostera i el Carbó d’Ardenya i les Gavarres han organitzat una jornada per redescobrir l’antic ofici del carboneig i gaudir del nou Centre d’Interpretació Can Caciques.
La jornada, que durarà tot el dia, estarà  plena d’activitats interessants que podeu consultar al cartell adjunt.

Dimecres, 25 Juny 2014 10:15

Festa del Segar 2014

Publicat per

Els segadors i segadores de Llagostera, han organitzat pel proper dissabte 28 de juny la Festa del Segar a l’Edifici Polivalent. A partir de les 17h hi haurà una demostració de les diferents modalitats de segar que s’han utilitzat des dels anys quaranta fins a l’actualitat.
La vetllada continuarà amb un concurs d’estirar corda i un concert d’Havaneres.
Després es farà un sopar on el rostit del segar serà el plat principal i s’acabarà amb música a càrrec del grup Armonia.
Els tiquets del sopar (15€ adults, 7€ nens fins a 12 anys) es poden adquirir a la Llibreria Sureda, Cal Degollat i Can Cassoles.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a  continuació.

El proper divendres 27 de juny, es duran a terme a la Plaça del Castell una sèrie d’actuacions emmarcades dins d’Emergent, el Festival d’Arts Escèniques del Gironès.
A partir de les 22.20h es podrà gaudir de les actuacions de Bonobos, Josep Pedrals (poesia), Falciots Ninja, Jorge Luengo (màgia), Brodas Bros (dansa), The Pepper Pots i David Julià (foto-sketch).


Emergent és un festival que proposa sorprendre constantment l'espectador amb una ràpida successió d'actuacions de diversos gèneres en una nit a l'aire lliure.
Per més informació podeu consultar el següent enllaç.

El proper dissabte 28 de juny els Jardins de Mas Maiensa celebren una jornada de portes obertes de 18h a 20h. Aprofitant el moment de la floració de la Herba de Sant Joan o Hipèric, el Plantatge i altres plantes remeieres es prepararan olis com l’oli de Cop i l’oli de Plantatge entre d’altres.
Per més informació podeu contactar amb Jardins Mas Maiensa a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 663.051.549

Dilluns, 23 Juny 2014 10:10

Vetllada de Kick - Boxing, Thai K1 i Boxa

Publicat per

El proper dissabte 28 de juny es durà a terme al Pavelló Municipal de Llagostera la vetllada de Kick - Boxing, Thai K1 i Boxa organitzada per T.N.T GYM i Thunder’s Team.
Per més informació podeu consultar el cartell a continuació.

Dilluns, 23 Juny 2014 00:00

Revetlla de Sant Joan a Llagostera

Publicat per

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball organitzat pel Club Patinatge Llagostera al Parc de l'Estació.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dijous, 19 Juny 2014 09:14

Musical ‘Els Miserables’

Publicat per

L’Escola de Música de Llagostera ha preparat pel proper dissabte 21 de juny una narració musicada inspirada en l'obra ‘Els Miserables’.
L’acte serà a les 12.30h al Teatre del Casino Llagosterenc.

El proper dissabte 21 de juny, durant el partit de handbol C.H Llagostera – H. Bordils, es durà a terme un reconeixement a Ivan Caceres i Marc Malagon, i a tot l’equip sènior de primera catalana.
El partit començarà a les 16.45h però l’homenatge no serà fins a la mitja part.
Hi esteu tots convidats.