ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 22 de juny una sortida a la Vall de Núria amb dos recorreguts diferents (un per fer corrents i l’altre per fer caminant).
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.
Per inscriure-us-hi, cal enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o fer-ho a través de la web www.bellmati.cat abans del 18 de juny.

El proper divendres 13 de juny, Assumpta Montellà presentarà la seva novel•la ‘El silenci dels telers’. Posteriorment hi haurà una xerrada amb l’autora.
L’acte, organitzat per l’Associació Dones d’Arreu i altres entitats del poble, es durà a terme al local social La Caixa a les 20.30h.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dimarts, 10 Juny 2014 08:39

DeudeVeu tanca avui la Festa Major de Llagostera

Publicat per

DeudeVeu, el grup vocal, guanyadors de la 1ra edició d'Oh Happy Day! de TV3 actuaran aquesta nit al Teatre Casino Llagosterenc per posar punt i final a la una de les Festes Majors més concorregudes i mediàtiques dels darrers anys. El concert està previst a les 22 hores.

Dijous, 05 Juny 2014 20:07

Tret de sortida a la Cuina de Festa Major

Publicat per

L’Associació de Restaurants de Llagostera ha donat aquest dijous el tret de sortida a la campanya gastronòmica de la Cuina de Festa Major. Un total de nou restaurants participen a la campanya que s’allargarà fins al 22 de juny. Els restaurants que participen a la campanya són Ca la Maria, Can Panedes, Ca l’Artau, Mas Roure, Cal Degollat, La Taverna d’en Pou, Can cassoles, Els Tinars i El Carril. Podeu consultar els menús i preus des de www.estaurantsllagostera.cat

Divendres 6 de juny, a les 18.00h, 'Llagostera en Flor' inaugurarà l'exposició del Calendari del Pagès, a la Sala de Plens.
A més a més, durant l'acte, s'entregarà el Premi Llagostera en Flor 2014 al Sr. Josep Vilallonga per la seva col•laboració desinteressada durant els 24 anys de l'exposició de flors i plantes.

El proper dissabte 7 de juny es durà a terme al Camp de Tir Can Fonollerons el Gran concurs de tir al plat de Festa Major. A partir de les 9 del matí començaran els entrenament i la tirada serà a les 15h. La inscripció per 15 plats és de 25€.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dimecres, 04 Juny 2014 10:21

Festa de fi de curs a l’Escola Lacustària

Publicat per

El dissabte 14 de juny a partir de les 18h es durà a terme al pati de l’escola Lacustària la festa d’acomiadament del curs 2013/2014.
Hi ha varies activitats programades per la festa com una exhibició de sardanes, jocs de cucanya i altres activitats a càrrec  dels alumnes de l’escola. Al vespre s’oferirà un sopar i clourà la vetllada la Disco Mòbil a càrrec d’Albert  Coll.
El preu del sopar és de 5€ pels nens (inclou botifarra, patates, coca i aigua) i 8€ pels adults (que inclou també rostit). Podeu comprar els tiquets a l’AMPA Lacustària, a  la Llibreria  Sureda i a la consergeria de l’escola fins al proper divendres 6 de juny.


Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dimarts, 03 Juny 2014 16:39

El Flashmob de la Festa Major es farà a la Plaça

Publicat per

Amb motiu del partit que jugarà el Llagostera contra l’Avilés (19:00 h), TV3 necessita ubicar els seus vehicles, per a la retransmissió del partit, a la pista on hi havia previst el Flashmob a les 21 hores. Per aquest motiu el Flasmob es trasllada a la Plaça Catalunya. Enguany com a novetat durant el Flashmob es farà un concurs de Selfies on els participants poden gunayar un sopar per a dues persones a Cal Degollat. Podeu consultar les bases per participar al concurs des d'aquí. 

 

 

Lacustàrtia clàssics organitza aquest diumenge 1 de juny la cinquena edició de la trobada de cotxes clàssics. L’acte tindrà lloc a partir de les 9 del matí al Passeig Pompeu Fabra. En cas de pluja la trobada tindrà lloc al local polivalent.

Dijous, 29 Maig 2014 20:21

Gimcana Canina Solidària a Cavall de Mar

Publicat per

El proper diumenge 1 de juny Cavall de Mar celebra una gimcana canina solidària.
El preu de 5€ anirà destinat integrament a les APAP Tossa de Mar.
Us podeu inscriure allà mateix a partir de les 10 del matí.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o la web www.cavalldemar.net