ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 07 Novembre 2018 10:26

Concert del Correllengua

Publicat per

El proper diumenge 11 de novembre la Comissió del Correllengua ha organitzat un concert amb grups locals a partir de les 11h a la Plaça Catalunya. L’acte comptarà amb la participació de My Start, Benisfri i Miscel·lània així com d’un recital de poemes de La Nova Cançó a càrrec de Montse Vila, Pep Pico i Quim Aiguavella.


Dissabte, 03 Novembre 2018 07:58

Caminada del Correllengua

Publicat per

Emmarcat dins dels actes del Correllengua el Grup Excursionista Bell-Matí, ha organitzat una caminada fins al Puig de la Guàrdia. La sortida tindrà lloc aquest diumenge des del Pavelló d’Esports Josep Mir, a les 8 del matí.

Per a més informació podeu consultar el cartell des d'aquí.

Dijous, 01 Novembre 2018 20:06

Tot a punt per a la VI Ruta dels Carrilets

Publicat per
Llagostera acollirà aquest dissabte 3 de novembre la sisena edició de la Ruta dels Carrilets, organitzada per l’entitat Amics del Motor de Llagostera.

La concentració, les inscripcions i l’esmorzar es faran a l'Avinguda Canigó. Al final de la ruta hi haurà un tram espectacle. A les 10.30h començarà la ruta on hi ha confirmada la participació d'un centenar de vehicles antics i esportius.

Dilluns, 29 Octubre 2018 09:06

Halloween Party a l'Espai Jove

Publicat per
L’Espai Jove Ca la Viudi ha organitzat pel proper dimecres 31 d’octubre una Halloween Party. La terrorífica festa està pensada per joves a partir de 12 anys. Amb el carnet jove l’entrada és gratuïta i sense carnet el preu és de 5 euros. La festa començarà a les 16 h i s’allargarà fins a les 19h.
Dijous, 25 Octubre 2018 07:43

Tercera edició de la Swing Castanyada Còsmica

Publicat per
Si ets un devorador de castanyes, t’agrada el swing i l’astronomia el proper dijous 1 no et pots perdre la tercera edició de la Swing Castanyada Còsmica organitzada per Astrogirona i Drunken Sailors. L’acte tindrà lloc a la Plaça August Vidal (Centre Cultural Can Roig) a partir de les 18:30 h.
Dijous, 25 Octubre 2018 07:30

"Formentera Lady" a Llagostera

Publicat per
El proper diumenge 28 d’octubre a les 18 h, al Teatre Casino Llagosterenc, es projectarà la pel·lícula Formentera Lady, del director Pau Durà. La projecció s’emmarca dins la programació del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, on hi participen 40 poblacions catalanes, entre elles Llagostera.
Divendres, 19 Octubre 2018 09:24

Lectura poètica "La Nova Cançó”

Publicat per
Amb la lectura poètica “La Nova Cançó” a càrrec de Carles Rebassa i Xevi Planas, aquest divendres segueix la programació del Correllengua a Llagostera. L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig a les 21 h.
Dijous, 18 Octubre 2018 07:00

“Pompeu Fabra, jugada mestre!" a la Biblioteca

Publicat per
Es pot jugar a tennis sense regles? En l’esport, com en la llengua, cal compartir unes normes i acceptar-les per jugar bé.

Pompeu Fabra, un tennista apassionat, va proposar unes normes per al català, que van ser acceptades i compartides per tothom. Aquest dijous, 18 d’octubre a les 20 h, la Biblioteca Julià Cutiller acull “Pompeu Fabra, jugada mestre!”, un monòleg a càrrec de l’actor Òscar Intente”.

Dimecres, 17 Octubre 2018 12:52

XX Ruta dels Molins

Publicat per

El proper diumenge 21 d’octubre tindrà lloc la XX Ruta dels Molins (18 km), que anualment organitza el Grup Excursionista Bell-Matí. La sortida tindrà lloc a les 8 del matí des del Pavelló d’Esports Josep Mir de Llagostera. Els organitzadors ha previst una ruta infantil (7 km), amb sortida a les 8:15 h .

Per a inscripcions i més informació podeu contactar amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dissabte, 20 Octubre 2018 23:22

Convidada gegantera a Llagostera

Publicat per

Aquest diumenge 21 d’octubre, els carrers i places de Llagostera s’ompliran de bon ambient al ritme de gralles, tambors i timbals i el ball dels gegants de Llagostera i Cassà de la Selva. Les activitats començaran a les 10:30 a la Plaça del Castell amb una plantada de gegants i xocolatada per tothom. A les 11 hi ha previst la lectura del pregó inaugural i una cercavila fins a la Plaça Llibertat, on a les 12 hi ha previst una cercavila conjunta amb els Gegants de Cassà fins a la Plaça Catalunya. Els actes es reprendran a la tarda, a partir de les 17 h, amb una nova cercavila des de la Plaça Catalunya fins al Parc de l’Estació. La Convidada finalitzarà a les 18 h amb una exhibició de balls. La Convidada està organitzada per la Colla Gegantera de Llagostera.