ELPOLLTV

Dil27052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Aquest diumenge, d’11 a 13 h a Casa de les Vídues, té lloc la III Jornada d’educació i família sota el nom “Et regalo la lectura: Acompanyar la formació lectora i literària dels nostres fills i filles”. La xerrada aportarà a les famílies eines, recomanacions, respostes i el fet de redescobrir llibres infantils per procurar dibuixar camins que acompanyin la lectura fins a l’ànima dels infants. Una jornada que anirà a càrrec de Marta Roig, diplomada en Biblioteconomia i Màster en biblioteca escolar i promoció lectora.

Cal destacar que hi haurà un taller artístic paral·lel per als infants de les famílies assistents a les xerrades dels dies 28 de gener i 17 de març; l’última jornada que tractarà la importància de “mastegar per parlar bé”. Cal inscriure’s prèviament. El taller per als infants té un cost de 3,00 €.

Teniu fins al 26 de gener per inscriviu-vos aquí.

Com cada final de mes, el G.E. Bell-Matí, amb la col·laboració de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llagostera, organitza una matinal de recollida de deixalles.

És una activitat oberta a tothom.

El punt de trobada és la deixalleria a les 10 h del dissabte 27 de gener.

Dilluns, 15 Gener 2024 09:45

38ª Festa de Sant Antoni Abat

Publicat per

A les 9.30h ​Concentració i esmorzar pels genets participants. Antic aparcament de Can Cassoles

A les 11h: Sortida de carrosses i cavalls. Es recorreran diferents carrers del poble.

A les 11.45h: Benedicció a la plaça Catalunya. Tothom que vulgui podrà beneir el seu animal de companyia

A les 12.15h: Exhibició de gossos de detecció de policies municipals i esportiva a l'antic aparcament de Can Cassoles

A les 13.15h: Sorteig dels premis.

 
 
Dilluns, 15 Gener 2024 09:43

Cinema documental 'Canciones para una guerra'

Publicat per

'Canciones para después de una guerra' és un llargmetratge històric que mostra imatges inèdites de temps de postguerra, però les distorsiona amb cançons folklòriques andaluses. Una col·lisió entre la realitat i la ficció del moment

Dilluns, 15 Gener 2024 09:39

Club de lectura infantil

Publicat per

CLUB DE LECTURA ADREÇAT A INFANTS DE 4t a 6è, dirigit per Judith Navarro Royo, mediadora en foment de la lectura i educació literària.

EL SENYOR SILVESTRE, Silke Lambeck amb il·lustracions de Karsten Teich

Es tracta d’un espai de relació amb la lectura per a infants on tots els integrants llegeixen el mateix llibre i es reuneixen mensualment per parlar i expressar-ne les seves opinions i reflexions.

L’objectiu fonamental d’aquestes trobades és la construcció i manteniment d’uns hàbits lectors sòlids dels infants per a tota la vida. Enguany ampliem l’oferta de clubs de lectura adreçats a infants.

Dilluns, 08 Gener 2024 15:21

Activitats Espai Jove CLV Gener 2024

Publicat per

L'Espai Jove ha preparat diferents activitats per aquest mes de gener.

 

El dia 8 de gener: Despatx obert. Consultes sobre sexualitat, igualtat, LGTBIQ+ amb la psicòloga del SAI de 16 a 18h

L'11 de gener: Taller de cuina de 16 a 19h

El 16 de gener: Torneig de ping pong de 16 a 19h

El 23 de gener: Peli i crispetes de 16 a 19h

El 29 de gener: Jocs de taula a càrrec de Meeple Llagostera. De 17 a 19h

 

I tots els dimecres, pista oberta a la zona esportiva.

 

Per participar en les activitats cal fer inscripció prèvia. 

 

Dilluns, 08 Gener 2024 15:19

Teatre: Joc de cadires

Publicat per

Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca? “Joc de cadires” parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri. En aquest espectacle familiar explorem els límits de les nostres cadires precisament com això, com un joc, un intercanvi de llocs, de punts de vista que ens porten irremeiablement a experimentar una de les capacitats humanes més importants per comprendre el món i els que ens envolten: l’empatia.

Entrades anticipades a la Llibreria Sureda durant la setmana de l'espectacle.

Teatre Casino Llagosterenc

14 Gen

Diumenge, 17:30 - 18:30

5,00 €

 

Dilluns, 08 Gener 2024 15:16

Programa d'Activitat Física

Publicat per

Sessions d'exercici físic i caminades a Llagostera <p>

Tots els dilluns de gener, de 9 a 10 hores al Parc Salut-<p>

Sessions dirigides d'exercici físic i caminades (marxa nòrdica) adreçades a millorar la condició física de la persona i l'estat de salut general, inloent-hi la dimensió piscològica, social, espiritual i planetària.

Les sessions són dinamitzades per Marc Comas, dinamitzador del programa "Activitat Física de Dipsalut" del Consell Esportiu del Gironès.

 

Els estigmes, prejudicis i models als que estan sotmesos els joves condicionaran de manera vitalícia la seva concepció de la sexualitat i les relacions interpersonals que estableixin. Les sessions amb famílies i educadors són una part imprescindible de la formació per evitar caure en contradiccions que puguin generar incerteses, així com per resoldre dubtes o inquietuds que, inevitablement, apareixen en l'abordatge domèstic de la sexualitat.

Xerrada a càrrec de Raquel Tulleuda, ginecòloga i sexòloga, adreçada a famílies amb infants a partir de 8 anys, a personal docent i a tot aquell qui treballi amb infants i joves.

 

Dimarts, 02 Gener 2024 16:04

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Publicat per

Aquest divendres 5 de gener, a les 19 hores, començarà la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’avinguda de l’Esport. La desfilada de Ses Majestats seguirà el següent itinerari: Avinguda de l’Esport, ctra. Sant Llorenç, Passeig Romeu, Carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, Carrer Fivaller, Carrer Jaume I, i acabarà a la plaça Catalunya.

A la seva arribada a la plaça Catalunya, es farà la recepció i tothom qui ho desitgi podrà apropar-se a saludar-los.

 

Tram silenciós

Enguany, s'inclou un tram silenciós. Aquesta iniciativa està pensada perquè infants i persones de tots els col·lectius de capacitats diverses puguin gaudir de la màgia de la cavalcada. Aquest tram serà al carrer Pau Casals i consistirà en suprimir momentàniament l'ambientació musical de la cavalcada.