ELPOLLTV

Dij21012021

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 09 Juliol 2014 17:59

La pluja impedeix fer el cinema a la fresca

Publicat per
La sessió de cinema a la fresca prevista per aquest dimecres 6 de juliol a les 22 hores queda suspesa per la pluja. La sessió és farà el proper dimecres 16 de juliol segons ha informat l'Ajuntament.
Dimarts, 15 Juliol 2014 09:15

Cinema a la fresca amb ‘Gravity’

Publicat per

Aquest dimecres 16 de juliol, comencen les sessions de cinema a la fresca a la Plaça Catalunya, ja que la setmana passada es va suspendre la sessió per la pluja. La pel·lícula que es projectarà serà ‘Gravity’. El film, protagonitzat per George Clooney i Sandra Bullock va guanyar 7 premis Oscar a la passada edició del certamen.

Dijous, 03 Juliol 2014 20:21

Club de Lectura Infantil a la Biblioteca

Publicat per

Pel proper dijous 10 de juliol, la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat una nova edició del club de lectura infantil. La sessió tractarà sobre el llibre ‘Cabretes al país de les meravelles’. Els nens que ho vulguin poden demanar-ne un exemplar en préstec per llegir-lo, però si no se’l han llegit també hi podran assistir.
L’activitat, dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, començarà a les 17.30h

El Grup Excursionista Bell-Matí organitza pel proper dissabte 12 de juliol la 20a edició de la Caminada a la Llum de la Lluna. La concentració es farà a les 20:30h davant la piscina municipal i se sortirà mitja hora més tard, a les 21h. Els responsables del grup recomanen vestir i calçar convenientment per la caminada,  portar banyador per l’arribada i alguna cosa per menjar, ja que es farà una parada per fer sopar. El recorregut durarà unes 3 hores i en acabar hi haurà un refrigeri a la piscina.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 6 de juliol una sortida al Pic de Bastiments, sortint des de les pistes de Vallter 2000. L’excursió, de dificultat mitja, tindrà una durada aproximada de 5 hores per tant caldrà dur esmorzar, dinar i aigua.
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.

Dimarts, 01 Juliol 2014 08:34

Teatre a l’aire lliure, ‘Interessos’

Publicat per

Els propers divendres 4 i dissabte 5 de juliol es representarà a la Plaça del Castell l’espectacle ‘Interessos’ interpretat per actors llagosterencs.
Podeu  adquirir les entrades a la Llibreria Sureda o a taquilla una hora abans de l’inici de la funció.
Per més informació, consulteu el cartell adjunt a continuació.

 

Dilluns, 30 Juny 2014 10:30

Sardanes a la fresca

Publicat per

Durant tot el mes de juliol es duran a terme a la Plaça Catalunya audicions de sardanes a la fresca.
El proper dijous 3 de juliol hi haurà la primera audició a les 22h.

Dijous, 26 Juny 2014 14:29

Jornada de Carboneig

Publicat per

Pel proper diumenge 29 de juny l’Ajuntament de Llagostera i el Carbó d’Ardenya i les Gavarres han organitzat una jornada per redescobrir l’antic ofici del carboneig i gaudir del nou Centre d’Interpretació Can Caciques.
La jornada, que durarà tot el dia, estarà  plena d’activitats interessants que podeu consultar al cartell adjunt.

Dimecres, 25 Juny 2014 10:15

Festa del Segar 2014

Publicat per

Els segadors i segadores de Llagostera, han organitzat pel proper dissabte 28 de juny la Festa del Segar a l’Edifici Polivalent. A partir de les 17h hi haurà una demostració de les diferents modalitats de segar que s’han utilitzat des dels anys quaranta fins a l’actualitat.
La vetllada continuarà amb un concurs d’estirar corda i un concert d’Havaneres.
Després es farà un sopar on el rostit del segar serà el plat principal i s’acabarà amb música a càrrec del grup Armonia.
Els tiquets del sopar (15€ adults, 7€ nens fins a 12 anys) es poden adquirir a la Llibreria Sureda, Cal Degollat i Can Cassoles.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a  continuació.

El proper divendres 27 de juny, es duran a terme a la Plaça del Castell una sèrie d’actuacions emmarcades dins d’Emergent, el Festival d’Arts Escèniques del Gironès.
A partir de les 22.20h es podrà gaudir de les actuacions de Bonobos, Josep Pedrals (poesia), Falciots Ninja, Jorge Luengo (màgia), Brodas Bros (dansa), The Pepper Pots i David Julià (foto-sketch).


Emergent és un festival que proposa sorprendre constantment l'espectador amb una ràpida successió d'actuacions de diversos gèneres en una nit a l'aire lliure.
Per més informació podeu consultar el següent enllaç.

FACEBOOK