ELPOLLTV

Div05062020

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dijous, 18 abril 2013 14:14

Joves per la Terra porta l'estelada a Cadiretes

Publicat per

Un any més Joves per la Terra col·labora activament amb el Casal Independentista de Girona, El Forn per portar l’estelada als cims de les comarques gironines. L’acte està previst pel proper diumenge 21 d’abril a les 10 hores i en el cas de Llagostera es durà l’estelada fins a Cadiretes.

Dijous, 18 abril 2013 06:48

El II Flashmob de Festa Major escalfa motors

Publicat per

Aquest diumenge 21 d’abril a les 17’30 h. a la Plaça Catalunya de Llagostera es farà el primer tastet de la coreografia del Flashmob de la Festa Major. La setmana següent, el diumenge 28 d’abril a les 11 h. al Parc de l’Estació, es tornarà a fer el ball aquesta vegada emmarcat dins els actes de la Festa per l’Escola Pública i en Català. Recordeu que enguany el Flashmob de la Festa Major es celebrarà el diumenge 19 de maig a les 21 h. a la Plaça Catalunya. Aprén a ballar-lo amb aquest vídeo tutorial. Per a més informació: https://sites.google.com/site/flashmobllagostera/ 

Dimarts, 16 abril 2013 22:01

Conferències per l'Estat propi

Publicat per

Aquest dijous tindrà lloc al local Social de La Caixa una xerrada dedicada a les pensions. La xerrada forma part del cicle 'Conferències per l'Estat propi' organitzada per la llibreria Les Voltes de Girona i anirà a càrrec de Lluís Jaile, advocat i professor de dret públic de la UdG. L'acte tindrà lloc a les 19 hores i al finalitzar es servirà una copa de cava.

Divendres, 19 abril 2013 00:00

Ajornada la xerrada “Tu, jo, l'iphone i l'Escola”

Publicat per

La xerrada “Tu, jo, l'iphone i l'Escola” sobre l’impacte que té en la vida 
de molts adolescents l’ús desadaptatiu i addictiu de l’iPhone prevista per aquest divendres al vespre s'ha ajornat. Properarent els organitzadors informaran de la nova data. 

Diumenge, 14 abril 2013 07:52

Remenant els boscos de nit

Publicat per

Aquest diumenge, Janot Carbonell i Kissima Sillah protagonitzen l’espectacle teatral 'Remenant els boscos de nit’ una dramatúrgia a partir del text de B.M.Koltés dirigida per mateix Janot Carbonell. Serà a les 19 hores al Teatre Casino Llagosterenc organitzat per l’entitat Llagostera Solidària.
El cronista llagosterenc Enric Ramionet, els hi dedicava una columna d’opinió publicada aquest dissabte al diari El PuntAvui .Podeu llegir l'article de Ramionet des d'aquí.

Dissabte, 13 abril 2013 08:08

Presentació del Llibre del Recuit

Publicat per

Aquesta tarda hi ha prevista la presentació del Llibre del Recuit a  càrrec del seu autor Jordi Bonet-Coll i  de l’editor Xavier Cortadellas. L’acte tindrà lloc al local Can Toni de les Eugues de Llagostera, situat al número 41 del carrer Nou, a les 18 hores. En acabar la presentació hi haurà un tast de recuit per a tots els assistents.

Dissabte, 13 abril 2013 07:39

Commemoració de la proclamació de la II República

Publicat per

Un any més l’Associació per a la Recuperació de La Memòria Històrica de Llagostera commemora la proclamació de la II República amb un reconeixement a les persones que van patir la postguerra. L’acte tindrà lloc a la les 12 del migdia aquest diumenge 14 d’abril a la Plaça de l’Exili i seguidament es farà una ofrena floral en el monument als represaliats pel franquisme situat al cementiri municipal.  En l’acte hi col·labora l’Ajuntament i l’Escola de Música de Llagostera.

Divendres, 05 abril 2013 00:00

Trobada amb Arcadi Oliveres

Publicat per

Aquest dijous 11 d’abril a les 20 hores l’Associació per a la Recuperació de La Memòria Històrica de Llagostera celebrarà una Trobada amb Arcadi Oliveres que parlarà sobre records personals i vivències dinis la lluita social d’una persona compromesa. L’acte, que es farà al Local Social de La Caixa, també servirá per presentar la página web de l’Associació. Aquesta trobada vol ser un apropament a la faceta més personal de l’Arcadi Oliveres, reconegut activista en la defensa dels drets humans, la pau i la justícia social.

Arcadi Oliveres és president de Justícia i Pau. Va presidir també la Federació Catalana d’ONGs per la Pau. Col·labora en diferents mitjans de comunicació, i ha escrit diversos llibres. L’últim Diguem prou! publicat el 2012. El 2011 va ser referent en les mobilitzacions dels “indignats”. És professor del Departament d’Economia Aplicada de la UAB i col·laborador de diferents universitats. Ha rebut nombrosos reconeixements, entre altres, el Premi Clam Pere Casaldàliga. 

 

El proper dilluns 22 d’abril a les 20 h es presentarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera el llibre Crònica d’uns anys grisos. Llagostera 1939-1954 de Josep Maymí. 

Cavall de Mar organitza aquest diumenge 14 d’abril una gimcana canina en benefici de la protectora canina Gaià Exòtics, de Vidreres. La Gimcana es durà a terme a les instal·lacions de Cavall de Mar. A partir de les 10 h començaran les inscripcions i a les 11:30 hi haurà el reconeixement de pista. Les inscripcions valdran 5 euros. Les empreses que vulgui col·laborar amb l’activitat també poden aportar un donatiu econòmic i a canvi es posarà publicitat de l’empresa en el recorregut de la gimcana. Tots els beneficis es donaran a la protectora canina Gaià Exòtics que també oferiran servei de bar i donaran a conèixer alguns gossos adults i cadells que esperen una nova família.  

FACEBOOK