ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

La CUP-Alternativa per Llagostera organitza la 3ª edició del cicle Debats a plaça amb la programació de 4 debats.

El cicle s’iniciarà el pròxim divendres 1 de juliol a les 19.30h, a la plaça Catalunya dedicat a la renda bàsica universal i el dret a l’existència. Anirà a càrrec del director de l’Oficina del Pla Pilot de la RBU, Sergi Raventós i de Laure Vega, membre del Pla Pilot de la RBU i militant de la CUP.

El dia 7 de juliol anirà dedicat a l’emergència climàtica, a la plaça August Vidal, a càrrec del geògraf i meteoròleg, Marc Gassó; l’activista ecologista, Sergi Cot; i la biòloga i comunicadora científica, Verònica Couto.

La promoció econòmica i el desenvolupament local centraran el debat previst pel 21 de juliol al Parc de l’Estació a càrrec de Betlem Parés membre de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, Dani Vidal de la cooperativa Resilience Earth i del regidor de la Cup-AxLL, Enric Ramionet.

El cicle es tancarà el dia 28 de juliol parlant de drets, racisme i convivència i un sopar i concert de Memi Sillah, al Parc de la Torre. En aquesta ocasió intervindran Assa Macalou del Moviment Adrobanyolí Social; Jessenia Lagos, presidenta de l’Associació Dones Endavant; i Mostafa Shaimi, professor de la UdG i membre de l’Espai Antiracista.

Podeu consultar el detall de la programació aquí.

L'Escola de Dansa Elena ha organitzat un espectacle de dansa titulat "Dones", una actuació a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. 

L'acte tindrà lloc el pròxim 3 de juliol al Teatre Casino Llagosterenc a les 18.30h. 

L'entrada tindrà un cost de 5€ i ja es pot aconseguir a l'Estanc Riudellots, a la Llibreria Sureda i a la mateixa Escola de Dansa Elena. 

Del 22 de juny al 29 de juliol es podrà visitar l'exposició "Una mica d'art i d'artistes" a la Sala Can Roure. Les obres que s'hi exposen les han creat els alumnes de l'INS Llagostera del curs 2021 - 2022.

El vernissatge tindrà lloc el dimecres 22 de juny a les 19h. 

L'entrada a l'exposició és lliure. 

Dilluns, 13 Juny 2022 10:43

Dona sang a Llagostera

Publicat per

El pròxim dissabte 18 de juny es podrà anar a donar sang al Pavelló Polivalent de Llagostera de les 10 a les 14h.

Des del Banc de Sang fan una crida per demanar donacions de sang per atendre els malalts als hospitals. Són necessàries 1.100 donacions per garantir les transfusions, especialment de plaquetes. Per això és important mantenir un ritme de donacions constant cada dia. Sobretot, cal que més persones vinguin a donar per poder encetar les vacances d’estiu amb unes reserves de sang òptimes.

Podeu demanar hora en el següent enllaç.

Dimecres, 08 Juny 2022 12:55

Arriba la Festa del Segar a Llagostera

Publicat per

Arriba la Festa del Segar de Llagostera el pròxim 18 de juny a Llagostera.

A les 17h, tindrà lloc la clàssica demostració del segar en les seves diferents modalitats, tal com s'ha anat fent des dels anys 40 a l'actualitat al costat del pavelló polivalent.

A les 19h, es podrà visitar l'exposició de fotografies del Segar i el Batre, al pavelló polivalent.

A les 19.30h, hi haurà cantada d'havaneres a càrrec del Grup SIFASOL.

I a les 21h començarà el sopar amb un entrant amb embotits casolans, rostit del segar, pa, vis, aigua, postres i cafè.

Per acabar la festa, a les 22.30h  el Grup SIFASOL farà un concert per ballar o amenitzar la sobretaula.

El preu del tiquet és de 20€. I el menú infantil té un preu de 10€. Hi haurà servei de bar.

La venda de tiquets és fins al dijous 16 de juny a la Llibreria Sureda. Cal fer reserva per al sopar.

Dimecres, 08 Juny 2022 11:45

Sopar solidari del Club de Patinatge

Publicat per

Amb l'objectiu de recollir diners per anar al Trofeu Internacional de Grups Xou a Reims (França) on competiran a finals de juny, el Club de Patinatge Llagostera ha organitzat un sopar solidari per recaptar fons. 

Tindrà lloc el pròxim 19 de juny a les 20h al Pavelló Municipal Josep Mir.

Podeu comprar els tiquets a la Llibreria Sureda fins al 15 de juny.

Dimecres, 08 Juny 2022 11:36

28è Festival de Patinatge Artístic

Publicat per

El Club de Patinatge de Llagostera organitza el pròxim 19 de juny el 28è Festival del Patinatge Artístic al Pavelló Municipal A les 17h. Serà una demostració de patinatge des dels grups més petits als més grans.

L'entrada és lliure i hi haurà servei de bar. 

Dimecres, 08 Juny 2022 11:19

Trail Kids en família a Llagostera

Publicat per

El pròxim dissabte 18 de juny tindrà lloc a Llagostera el Trail Kids en família. L'activitat és a partir de 3 anys i inclou una cursa per fer en família

El preu d'una cursa és de 6€ i del triangular és de 15€. És gratuït per les famílies. 

Per més informació i inscripcions cliqueu en aquest enllaç

Dimarts, 07 Juny 2022 11:52

Donació de sang a Llagostera

Publicat per

S'ha organitzat una jornada de donació de sang a Llagostera el pròxim dissabte 18 de juny  de les 10 a les 14h a l'Espai Polivalent. Es pot demanar hora en el següent enllaç.

Calen 1.100 donacions per garantir les transfusions, especialment de plaquetes. Per això és important mantenir un ritme de donacions constant cada dia.

Dimarts, 07 Juny 2022 11:05

Caminada - Botifarrada solidària a Llagostera

Publicat per

El pròxim diumenge 12 de juny tindrà lloc una botifarrada solidària organitzada pels Implicats de Llagostera. Tots els beneficis de l'esdeveniment aniran destinats a la Fundació Oncolliga Girona i Lluito per tu. Durant l'esmorzar, hi haurà un sorteig de productes dels col·laboradors amb el número de tiquet.

A les 8h, tindrà lloc una passejada per Ridaura. A les 10h, tots els participants es trobaran a l'Espai Polivalent.

Els donatius/tiquets per la botifarrada es poden adquirir per 8€ a: llibreria Sureda, Gestronica i Drogueria Frigola fins al divendres 10 de juny.