ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 05 abril 2013 17:15

Post Setmana Santa de bolets primaverals

Publicat per

 

 Les pluges i la bonança tèrmica omplen els boscos de bolets i el cap de setmana serà variable: dissabte núvol i diumenge assolellat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dijous, 28 Març 2013 13:45

Setmana Santa de meteorologia inquieta

Publicat per

La pluja s’alternarà amb estones de Sol i força bonança durant el cap de setmana. La precipitació podria ser més abundant el Dilluns de Pasqua Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 15 Març 2013 13:32

Tornada sobtada a l'hivern

Publicat per

Les temperatures es normalitzen tot esperant la pluja, que ens visitarà a principis de la setmana vinent. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 08 Març 2013 13:43

Superada la llevantada que anuncia la primavera

Publicat per

Cap de setmana amb intervals de núvols però sense pluja destacada. I la setmana vinent caldrà tornar a mirar el cel per a observar un visitant còsmic: el cometa Panstarrs. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dilluns, 04 Març 2013 19:12

Protecció Civil activa l'alerta del pla Inuncat

Publicat per

Protecció Civil de la Generalitat de catalunya ha activat aquest dilluns a la tarda la fase d’alerta del pla especial per Inundacions a Catalunya INUNCAT. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC),  les pluges es concentraran principalment al sud de Catalunya i s’aniran estenent cap a tot el litoral i prelitoral central i comarques de Girona. Des del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT, Protecció Civil de la Generalitat  ja s’ha informat als Ajuntaments afectats de la situació per tal que prenguin les mesures preventives adients.

Divendres, 01 Març 2013 14:05

Cap de setmana tranquil

Publicat per

Després de la pluja de divendres ens espera un cap de setmana tranquil i amb Sol fins diumenge al vespre,quan tornaran els núvols. La resta del cap de setmana serà tranquil, però gèlid!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimecres, 27 Febrer 2013 07:33

Canvi de temps a la vista

Publicat per

L'arribada d'una important depressió procedent del sud de la Península Ibèrica afavorirà l'entrada d'una massa d'aire molt humit de la Mediterrània, i donarà lloc a precipitacions extenses a Catalunya entre dijous i divendres, segons ha informat el Servei Meteorològic. El vent de component est bufarà molt fort, ratxes superiors als 90 km/h a punts del litoral i del prelitoral, especialment a les cotes més elevades, i com a conseqüència alterarà notablement l'onatge a tota la costa catalana. El Servei Meteorològic ha emès avisos de risc per acumulació i intensitat de pluja, neu, vent i per estat de la mar.La predicció indica que les precipitacions s'iniciaran dijous de matinada pels dos extrems del litoral i prelitoral. Al llarg del dia s'aniran estenent a la resta del territori i acabaran essent generals, tot i que les més abundants es registraran al litoral i prelitoral, especialment al sector sud. En aquestes zones es podran acumular més de 100 litres i a més podran ser localment fortes, amb més de 20 litres en 30 minuts, i anar acompanyades de tempesta.

Divendres, 22 Febrer 2013 13:26

Neu a partir dels 300 metres

Publicat per

La neu pot fer acte de presència a Llagostera a partir dels 300 metres d'alçada, sobre les Gavarres i l'Ardenya, la nit de divendres a dissabte. La resta del cap de setmana serà tranquil, però gèlid!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 22 Febrer 2013 07:23

Neu a cotes baixes i molt fred

Publicat per

L’arribada d’una massa d’aire molt fred donarà lloc a una forta baixada de la temperatura i a un episodi de neu a cotes baixes Aquest divendres al matí les precipitacions afectaran el quadrant nord-est i al final del dia es desplaçaran a la meitat sud del país. La cota de neu anirà baixant al llarg de la jornada. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís on indica que la cota de neu al nord-est de Catalunya començarà al voltant dels 1000 metres i al final de la jornada es situarà al voltant dels 400. Protecció Civil ha post en prealerta el Pla Neucat. El nostre home del temps Rafa Balaguer ens ho expicarà avui amb tot detall. 

Carnaval sense precipitacions a la vista però amb expectació pel pas de l'asteroide 2012 DA14. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.