ELPOLLTV

Dim12112019

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Amb 30 anys sobre els escenaris, Els Pets segueixen aixecant passions arreu on actuen. Aquest dissabte a la nit els de Constantí han omplert de gom a gom el local polivalent durant el seu concert on han ofert, majoritàriament, cançons de sempre, i algunes del seu últim disc. Seguidament ha actuat la Loca histèria i la nit ha finalitzat amb la tradicional cercavila amb txiri-miri i pinxos, on hi ha participat un centenar de persones.

Dissabte, 23 Maig 2015 16:15

II Trobada d’intercanvi de plaques de cava

Publicat per

Aquest matí s’ha dut a terme al carrer Músic Aguiló la segona trobada d’intercanvi de plaques de cava organitzada pel Mesón Can Tony. Unes 200 persones s’han reunit per intercanviar plaques i descobrir-ne de noves.


 

 

 

 

 

 

 

 

Els grups locals Benisfri i Sotrac han estat els encarregats d'encetar la nit de divendres de la Festa Major amb un parell de concerts de curta durada que han donat pas als grups estrella de la nit: Oques Grasses i Buhos. El polivalent no s'ha acabat d'omplir en cap moment de la nit. A destacar que enguany s'ha contractat un equip de seguretat més estricte que en anys anteriors i que aquest impedia l'entrada al recinte polivalent amb begudes, cosa que dificultava la lliure i ràpida circulació entre les carpes i el polivalent.

Divendres, 22 Maig 2015 18:53

Mercè Mascort rep el premi Llagostera en Flor 2015

Publicat per
Llagostera en Flor, ha decidit enguany donar el seu premi especial a la veïna Mercè Mascort per agrair-li la seva participació i col·laboració. L’acte d’entrega ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament a càrrec de Teresa Puértolas en representació de l’entitat Llagostera en Flor i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Al mateix temps ha quedat inaugurada l’exposició de flors, plantes i paradors que enguany celebra 25 anys.

A 2/4 de 10 ha tingut lloc el  pregó de benvinguda a la plaça de l’ermita, la convocatòria del concurs de flors boscanes i s’ha donat pas a la missa solemne.

Durant el matí s’ha celebrat el 9é Campionat Mundial de Llançament de Rabassa i seguidament s’ha celebrat la Trobada de Pubilles de Panedes i l’elecció de la pubilla del 2015.

A les 14 hores s’ha donat inici a l’arrossada popular i abans de l’audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala, s’ha fet la recollida de rams i centres del concurs.

A les 19h s’ha donat per finalitzada la jornada amb el cant dels adéus.

Dilluns, 11 Maig 2015 19:10

Festa per l’escola pública i en català

Publicat per

Aquest diumenge s’ha celebrat a Llagostera una jornada per reivindicar l’escola pública i en català. Al parc de l’estació s’han dut a terme diverses activitats i la lectura d’un manifest. 

Els alumnes de tercer de l’escola Lacustària varen visitar la setmana passada el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat de Llagostera situat al Mas Roig II. La visita, emmarcada dins dels actes commemoratius de l’any internacional de la llum fou molt educativa. El Doctor Sureda va ser l’encarregat d’atendre als alumnes.

Dissabte, 02 Maig 2015 17:38

Tutorial Flashmob 2015

Publicat per

Aprèn a ballar el Flashmob 2015 amb la coreografia que han preparat les Flashgirls.

El Flashmob es ballarà el diumenge de la Festa Major a les 21h.

Tothom que vulgui participar serà benvingut!

El Consell Esportiu del Gironès ha organitzat el Rodajoc, un programa impulsat per la Diputació, que recupera jocs tradicionals de diferents cultures, com a font d'intercanvi de valors i realitats. El Rodajoc també pretén impulsar l’ús dels espais urbans per a l’esbarjo dels menuts. 

La plaça Catalunya s'ha omplert de roses on els llibres també són els grans protagonistes de la festa. Les escoles tenen parades de venda de roses i llibres, elements tradicionals d’aquest dia, gestionada pels tutors, els alumnes i pares i mares voluntaris. Els beneficis serviran per rebaixar el cost de l’estada al Camp d’Aprenentatge dels alumnes de cicle superior de l'escola Puig de les Cadiretes i per les excursions de final de curs dels alumnes de 6è de l¡escola Lacustària.

La Fundació Ramon Noguera també ha estat present a la plaça Catalunya venent roses artesanals.També han posat a la venda "L'ànima de les roses", una col·lecció de joies , produïdes juntament amb la Joieria Fortià de Girona.

Els actes de Sant Jordi continuaran a partir de les 6 de la tarda amb un espectacle infantil i el lliurament de premis dels concursos de punts de llibre, microrelats i literaris. Pots consultar la programació aquí

FACEBOOK

Estació Meteorològica