ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge

Patinatge

Dissabte, 01 Juliol 2017 12:16

25 anys del Club Patinatge Llagostera

Publicat per
El Club Patinatge Llagostera, ha celebrat aquest divendres el seu 25è aniversari amb un Festival de patinatge artístic que ha comptat amb la participació de diversos clubs catalans, entre ells el Club Patinatge Artístic Olot, 10 vegades campió del món en l'especialitat de grups xou. Les actuacions han tingut lloc al Pavelló d’Esports Josep Mir de Llagostera.
Dimarts, 27 Juny 2017 10:03

El Club Patinatge Llagostera celebra 25 anys

Publicat per

Amb motiu del 25è aniversari de la constitució formal del Club Patinatge Llagostera, el proper divendres 30 de juny, tindrà lloc el 25ès Festival de patinatge artístic. Com a convidat especial, entre d'altres clubs, hi participarà el Club Patinatge Artístic Olot, 10 vegades campió del món en l'especialitat de grups xou. L’actuació tindrà lloc a les 19:30 al pavelló d’Esports Josep Mir de Llagostera. L’entrada és gratuïta i es sortejaran 3 circuits termals a l’SPA Vichy Catalan.


Dilluns, 19 Juny 2017 19:09

La patinadora Neus Mateu novena d'Espanya

Publicat per
La llagosterenca Neus Mateu, ha disputat el Campionat d’Espanya de les categories Júnior i Sènior que s'ha celebrat a Platja d'Aro. La patinadora, acompanyada per la seva entrenadora Judit Fontcuberta, ha aconseguit classificar-se com a 9a d'Espanya.

D’altra banda les patinadores del Club Patinatge Llagostera, Ainhoa Ramírez, Carla Gòmez i Carla Lòpez van pujar al podi la setmana passada en segon i tercers llocs respectivament, del Campionat de Preliminar, celebrat al pavelló de Fornells de la Selva.


La patinadora llagosterenca Neus Mateu, s’ha classificat per participar al Campionat d'Espanya de les categories Júnior i Sènior que es durà a terme del 15 al 17 de juny al Pavelló de Platja d'Aro. La patinadora del Club Patinatge Llagostera que entrena Judit Fontcuberta, ha aconseguit la cinquena posició del Campionat de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana al pavelló Josep Mir de Llagostera.
Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Llagostera el Campionat Provincial de les categories Júnior i Sènior de Patinatge. En representació del Club Patinatge Llagostera hi ha participat l'Aina Pi, la Paula Cañigueral i la Neus Mateu en la categoria Júnior, acompanyades de la seva entrenadora Judit Fontcuberta. La patinadora Neus Mateu ha aconseguit la 6ena posició i s’ha classificat per participar en el Campionat de Catalunya que també es celebrarà a Llagostera els dies 13 i 14 de maig. L'Aina i la Paula han aconseguit la 13ena i 14ena plaça respectivament, fet que les classifica per participar al Campionat Federació els dies 8 i 9 de juliol a La Bordeta (Lleida).
Diumenge, 26 Març 2017 09:59

Gran paper del Club Patinatge Llagostera a Alcoi

Publicat per
El grup Show juvenil del Club Patinatge Llagostera ha aconseguit, aquest dissabte, la 13ena posició en el VII Campionat d'Espanya, disputat a la ciutat d'Alcoi. El club llagosterenc hi ha participat amb l'espectacle Gloss. D'altra banda, en la categoria de grup show petit, el Club Patinatge Llagostera ha obtingut la primera posició, amb l'espectacle Divertimento, en el II trofeu ciutat d'Alcoi, amb una puntuació de 75,1.
La llagosterenca Neus Mateu, del Club Patinatge Llagostera, s’ha classificat per a participar al Campionat d'Espanya que es disputarà a Gran Canaria els dies 15 i 16 de juliol. Neus Mateu ha aconseguit la classificació aquest cap de setmana a Llagostera en en transcurs del Campionat individual de Catalunya on també hi ha participat la patinadora llagosterenca Anna Pico.

Aquest cap de setmana tindrà lloc al pavelló Josep Mir de Llagostera, el Campionat de Catalunya Júnior, en la modalitat individual femení i masculí de lliure i de parelles d’artístic i dansa. En representació de Llagostera hi competiran les patinadores Anna Pico i Neus Mateu del Club Patinatge Llagostera. Podeu consultar els horaris del campionat des d’aquí.


Ahir diumenge 17 de gener s'ha celebrat, al pavelló de Fontejau, el XVIII CAMPIONAT TERRITORIAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE GRUPS XOU.

El Club Patinatge Llagostera hi ha participat amb dos grups xou: en les categories de XOU PETIT i XOU JUVENIL. En la categoria del grup xou petit, el grup entrenat per Mireia Malagón, ha quedat classificat en 1ª posició amb la coreografia "I TU, QUIN MÓN VOLS?", i en la categoria de grup xou juvenil, el grup entrenat per Judit Fontcuberta, ha quedat  classificat en 4ª posició amb la coreografia "BARALLA DE CARTES".

Ambdós grups s'han classificat per participar en el campionat de Catalunya que tindrà lloc a Vic els dies 30 i 31 de gener.

Enhorabona patinadores !!

Dissabte va tenir lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Llagostera el XXIII Festival Provincial de Patinatge Artístic de Llagostera.

Com cada any, els diferents grups del club van fer gaudir el públic amb les seves actuacions.A part dels grups locals, els grups de l'Athletic Silenc i del Foment Deportiu Cassanenc també van participar en el festival com a convidats.

Un cop acabades les actuacions i després de la sempre espectacular marxa, coreografia on participen tots els patinadors del club, Eva Estanyol, coordinadora i entrenadora del club durant els últims 24 anys, va rebre un sentit i emotiu homenatge de comiat.