ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge

Patinatge

La patinadora Alexandra Vila Agustí, del C.P. Llagostera competirà aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya que se celabrarà a Reus els dies 31 de maig i i de juny. L'Alexandra va aconseguir la seva plaça per anar al Campionat català els dies 3 i 4 de Maig al Campionat territorial de Girona que va tenir lloc a LLagostera on va quedar 3a a la classificació.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols el campionat territorial Júnior i Sènior de patinatge artístic. Raquel Gómez del Club Patinatge Llagostera ha quedat primera classificada a la categoria Sènior. La propera cita per a aquesta patinadora del club llagosterenc serà els dies 21 i 22 de juny, a la Seu d'Urgell on competirà al Campionat de Catalunya Sènior.

Diumenge, 18 Maig 2014 08:23

El grup xou juvenil guanya el Campionat de Catalunya

Publicat per

Ahir dissabte, dia 17 de maig, es va celebrar a Cerdanyola del Vallès la competició de la Copa Catalana de Grups Xou de patinatge artístic, on l’equip llagosterenc participant va guanyar.
El grup MIMS del Club de Patinatge Llagostera va obtenir la millor puntuació i va quedar classificat en primer lloc, a la categoria de "show juvenil".
En la mateixa categoria hi competien un total de sis equips. El segon classificat fou el grup Sense  Hipoteca de la Federació gironina i els tercers varen ser Inspirat, de la Federació de Lleida.

Dijous, 06 Febrer 2014 17:58

XXII Festival de Patinatge

Publicat per

El diumenge 9 de febrer a les 17:30, al Pavelló Municipal d'Esports, es celebrarà el XXII Festival de Patinatge de Llagostera.

Hi prendran part les més de 80 patinadores que té actualment el club llagosterenc que portaran a terme actuacions de grup en cadascun dels nivells, des de P6 (les més petites) fins a P1 (els més grans). També hi haurà actuacions a nivell individual a càrrec de les patinadores locals de competició, l’actuació del Grup Xou Petit “IN CRESCENDO” que ha participant recentment en els campionats provincial i de Catalunya.

Hi haurà un reconeixement per a les tres patinadores que van aconseguir el Certificat d’Aptitud la temporada passada i, per tant, van debutar: Alàxia Pérez, Carla Salguero i Alexia Cosmello. Actuacions de clubs convidats: CPA Sarrià i CPA Girona que interpretaran els seus Grups Xous Gran i Juvenil, respectivament.

Per acabar, l’espectacular “Marxa del Club” que, com sempre, marcarà el moment més estel·lar del Festival.

El grup xou petit del Club Patinatge Llagostera participarà al Campionat de Catalunya a Lleida el proper 1 de febrer. Per tal d'animar les patinadores el club ha organitzat un bus. L'entrada i el bus tenen un preu de 25 €. Cal pagar-ho a en Quim del pavelló abans del 25 de gener.

Les patinadores del grup xou petit del Club Patinatge Llagostera s’ha classificat terceres al campionat provincial celebrat aquest dissabte al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Prop de 3.500 persones van assistir al campionat territorial de grups xou on hi van participar un total de vint grups que competien en quatre categories. En grups quartets, el campió va ser el CPA Porqueres, en grups Juvenils el CPA Girona, en grups petits el PA Blanes FP i en grups grans el CPA Olot. Amb aquest tercer lloc, el Grup de Xou del C.P.Llagostera es classifica per anar al campionat de Catalunya que es celebrarà a Lleida els dies 1 i 2 de febrer.

Fa uns dies, es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat de Debutats on competien les patinadores que han obtingut el certificat aquest any 2013. En la categoria Cadet varen actuar l’Alexia Pérez i l’Alexia Cosmello i en infantil va actuar la Carla Salguero, que va obtenir la millor puntuació i va quedar primera classificada.

Ara que s’acaba l’any, és el moment de fer memòria de les últimes competicions individuals que estan donant molt bons resultat al club a nivell provincial i català.

El mes d’octubre va significar el retorn a la competició de Sandra Posas , ja recuperada d’una lesió, que va quedar primera a la Copa de Girona en la seva categoria, en aquest trofeu cal destacar a més la participació de Mireia Codina que va quedar segona de les Juvenils i Alba. Pérez que va obtenir el tercer lloc del podi infantil. Neus Mateu que va disputar la Copa Territorial va quedar tercera classificada.

Pel que fa a competicions a nivell català, el mes de novembre es va celebrar la Copa Catalana, aquí cal destacar la bona feina i bon nivell de dues patinadores del nostre club; Sandra Posas que va tornar a pujar al lloc més alt del podi i Mireia Codina que va quedar quarta.

El Club Patinatge Llagostera va celebrar aquest dissabte el 21è Festival Provincial de Patinatge Artístic de Llagostera. El festival va comptar amb la col·laboració d’altres clubs de pobles veïns, com el C.P. Guixolenc, el C.E. Skating Quart-Patí, la U.E. La Salle, el GEiEG, el F.D. Cassanenc, el P.A. Maçanet, el Ametlla C.P.A. o el C.P. Jonquerenc.

Les patinadores de Llagostera també van actuar, fent la marxa final del club en la qual hi van participar totes les patinadores del club, així com discs individuals o els grups xous. Durant el festival també es va poder veure per primera vegada a Llagostera Ignis del grup xou petit i Carmen del quartet que enguany han competit als campionats Català i Espanyol de grups xou.

Fotos: C.P. Llagostera

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat Territorial Cadet a Santa Cristina d’Aro. Set  patinadores del Club Patinatge Llagostera competeixen en aquesta categoria, els millors resultats han estat per Neus Mateu que va quedar 6a a la classificació. Anna Pico, Mireia Pardo, Carina González, Núria Alsina, Júlia Pérez (que amb aquest campionat ha tornat a la competició individual després d’una lesió) i  Sònia Sànchez també han obtingut resultats satisfactoris. La gran absent a la pista ha estat Sandra Posas que tenia moltes opcions per classificar-se per anar al Campionat de Catalunya, com l’any passat, però una lesió l’ha deixat fora d’aquesta convocatòria. Neus Mateu competirà a Tremp (Lleida) els dies 18 i 19 de maig. Les altres patinadores participaran a la Copa Girona.

Dimarts, 12 Febrer 2013 08:49

Podi pel quartet de Llagostera

Publicat per

El Pavelló de Fontajau de Girona ha acollit aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de grups xou de patinatge artístic. Les patinadores del Club Patinatge Llagostera van participar-hi en dues modalitats: grups xou petit i en la categoria de quartet. En aquesta última les quatre patinadores llagosterenques van assolir la tercera posició amb el disc “Carmen” i participaran a la Copa d’Espanya que es celebrarà a Vigo el proper mes d’abril. 

Pàgina 3 de 3