ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet

Bàsquet

El Club Bàsquet Llagostera presentarà aquest diumenge els equips de la temporada 2022-2023. L’acte tindrà lloc a les 11h a pavelló d’esports Josep Mir. Durant la presentació hi ha previst fer un homenatge al llagosterenc Albert Sàbat que recentment ha penjat les bambes del bàsquet professional per passar a formar part de l’equip tècnic Bàsquet Girona.
Dilluns, 29 Març 2021 14:49

El bàsquet torna al Pavelló

Publicat per

Després de gairebé set mesos sense poder disputar partits, aquest cap de setmana el Club Bàsquet Llagostera ha pogut celebrar-ne de nou al Pavelló Municipal. Han estat partits amistosos, ja que el retorn de la competició federativa serà, si la situació epidemiològica ho permet, el cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

El Mini B i el Sots-25 Masculí van ser els equips del Club Bàsquet Llagostera que van jugar dissabte al matí contra el Blanes i diumenge a la tarda contra el Palamós, respectivament. Ho van fer seguint els més estrictes protocols de prevenció i seguretat contra la COVID-19, tant a la pista com a la graderia.

Aquesta setmana, segueix l’activitat al Pavelló Municipal, amb el campus de bàsquet organitzat pel Bàsquet Girona i amb la participació del Club Bàsquet Llagostera.

Dijous, 03 Setembre 2020 08:46

Inici de temporada del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per

Aquesta setmana han arrencat els entrenaments per tots els equips del Club Bàsquet Llagostera. Per a la temporada 2020/21, el CBLL comptarà amb nou equips, set de masculins i dos de femenins, més l’Escoleta de bàsquet.

Els entrenaments han començat sota estrictes protocols i mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19. Els equips han d’entrar tots junts per la porta del Pavelló o del Polivalent que tenen assignada. És obligatori l’ús de mascareta des que s'arriba al Pavelló fins que s’inicia l'entrenament, així com canviar-se les sabates de carrer per les de bàsquet abans d'entrar al parquet. També abans d'entrar al recinte es pren la temperatura a tots els jugadors i entrenadors i, en cas de donar una temperatura superior a 37,3 reiteradament, el jugador o entrenador no pot entrenar aquell dia. Cada jugador ha de portar la seva pròpia ampolla d’aigua i no la pot compartir amb cap company. Un cop acabat l'entrenament, es desinfecta tot el material utilitzat i sempre que es pugui es passa la mopa per la pista utilitzada.

Un cop el material hagi estat desinfectat, els jugadors i entrenadors es canvien les sabates, es col·loquen les mascaretes i se’n van en grup cap a fora el pavelló per la porta assignada.

L’aler llagosterenc Guillem Jou (1997) ha estat escollit capità de l’equip Baxi Manresa, que un any més militarà a la Lliga Endesa, primera divisió estatal del bàsquet masculí. La 2020/2021 serà la quarta temporada de Jou a l’equip manresà i la segona en la qual exercirà com a capità de l’equip.

Per la seva banda, Carla Jou (1994) tornarà a les pistes després de superar una lesió de llarga durada. Jugarà amb el Geieg-Uni Girona a Lliga Femenina 2, la segona divisió estatal del bàsquet femení, en la que serà la dotzena temporada a l’equip gironí, després d’haver debutat anys enrere amb el primer equip de l’Uni Girona i haver estat convocada amb la selecció espanyola.

Els equips Cadet, Júnior i Sots-25 del Club Bàsquet Llagostera van poder gaudir ahir dimecres d’una sessió específica amb el jugador llagosterenc Albert Sàbat. El base del Bàsquet Girona, que la temporada vinent jugarà a LEB Or, va explicar les funcions específiques de la seva posició i va donar consells molt útils als joves jugadors del CB Llagostera. La sessió va finalitzar amb un parell d’exercicis pràctics per entrenar accions concretes de la posició de base.

El llagosterenc Jordi Plà Comas serà el nou director esportiu del Bàsquet Girona.

Segons publicava aquest cap de setmana el diari l’Esportiu, Pla agafarà les regnes del club que presideix Marc Gasol, un cop s’aixequi l’estat d’alarma.

El periodista especialitzat en bàsquet i llicenciat en filosofia, ha dedicat bona part de la seva carrera professional al periodisme esportiu com a redactor de l’Esportiu i col·laborador habitual en diversos mitjans especialitzats. També ha estat membre del col·lectiu de redacció d’El Butlletí de Llagostera, on va iniciar-se en el món del periodisme local.


Diumenge, 01 Desembre 2019 12:31

Presentació dels equips del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per
El passat 24 de novembre va tenir lloc la presentació dels equips del Club Bàsquet Llagostera per la temporada 2019-2020. L’acte va tenir lloc al Pavelló Josep Mir on es van presentar els 11 equips de les diverses categories on hi juguen un total de 120 jugadors i jugadores.
El passat divendres 14 de juny, una petita representació del Club Bàsquet Llagostera va estar present a la cerimònia d’entrega de trofeus de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol que se celebra anualment a Llambilles. El CBLL va estar guardonat amb dues distincions, com a campions provincials de la categoria de Sots21 Masculí -equip que també ha quedat subcampió de Catalunya- i com a campions de lliga Mini Masculí Nivell B.

Sens dubte un premi merescut per dos equips que han posat la cirereta al pastís d’una molt bona temporada del Club Bàsquet Llagostera, que també ha registrat bones actuacions amb altres equips, com una novena posició provincial del PreInfantil Masculí i una desena del PreMini Masculí A, a més dels bons papers fets per equips com el Cadet Masculí, el PreInfantil Femení o el mateix Sènior Masculí.

Divendres, 07 Juny 2019 10:42

Campionat de Catalunya de Bàsquet Sots21 a Llagostera

Publicat per
El Pavelló Municipal d'Esports Josep Mir de Llagostera acollirà aquest de setmana el Campionat de Catalunya de Bàsquet categoria Sots21 Nivell A1 on hi participa l’equip del Club Bàsquet Llagostera. Els partits es disputaran dissabte a les 17 h i a les 19 h i diumenge a les 10 i a les 12 h.
L’equip Sots21 Masculí del Club Bàsquet Llagostera es va proclamar aquest passat diumenge campió provincial. Després de guanyar l’últim compromís de lliga contra l’Olot per un ajustat 70 a 64, l’equip va certificar la primera plaça que l’acredita com a representant gironí en els campionats de Catalunya, una fase final de quatre equips que es disputarà, precisament, el cap de setmana de Festa Major el 8 i 9 de juny. Aquest fet motiva el club a demanar a la Federació Catalana de Basquetbol d’acollir els campionats.

L’equip està format pels llagosterencs Edgar Vert, Dauda Chatty, Llorenç Amat, Xavier Fuyà, Brahim Mohamed, Joan Vall-llosera i Manel Ramírez, i el completen jugadors i entrenador provinents de pobles veïns.

Pàgina 1 de 3