ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Divendres, 09 Maig 2014 08:51

La UE Llagostera vol el camp a rebentar

Publicat per

Aquest diumenge el primer equip de la Unió Esportiva Llagostera rep l’Elche Ilicitano a les18 hores. En joc hi ha proclamar-se campions i poder jugar el play-off d’ascens a la Liga Adelante. Des del Club s’ha fet una crida per omplir el Municipal. Més informació sobre preus i entrades a uellagostera.com

Diumenge, 04 Maig 2014 10:53

Empat del Llagostera davant el Levante B

Publicat per

Un centenar d’aficionats varen donar suport ahir a la U.E Llagostera al Ciutat E. Buñol on l’equip va aconseguir empatar 1 a 1.
El gol del Llagostera el va marcar Salva Chamorro al minut 82 remuntant un gol dels locals, que necessitaven la victòria per a mantenir-se a la categoria.
Els minuts finals del partit van ser d’allò més  intensos on l’àrbitre va expulsar dos futbolites del Levante B i Enric Pi xutar un penal que Ovejero li va aturar.
La propera ocasió per animar a l’equip és diumenge 11 de maig a les 18h al Municipal contra l’Elche.

 

Font: U.E. Llagostera

El Llagostera s’ha hagut de conformar avui amb l’empat contra el Constància, en un partit on les errades defensives de la primera part han passat factura als blaugrana. No obstant, l’equip ha sabut remuntar 2 gols i aconseguir així un punt i mantenir-se líder. Els gols del partit els han fet Tarradellas i Enric Pi.
El proper partit de l’equip serà el proper dissabte 3 de maig al camp del Levante B a les 18.00h.

Podeu llegir la crònica sencera del partit aquí.

Font: U.E. Llagostera

Diumenge, 20 abril 2014 22:17

Gran victòria del Llagostera al Municipal

Publicat per

El Llagostera ha jugat avui a les 12h contra el Reus davant d’una nombrosa afició –uns 900 espectadors- i ha guanyat per 3 gols a 1.
Eloy Gila, que avui jugava el seu partit número 100 a Segona B ha estat el gran golejador del partit fent dos dels tres gols de l’equip blaugrana. Tot i que el Reus estava molt motivat i entregat, la U.E. Llagostera ha fet un gran partit treballant de valent per trobar ocasions de gol. El gol del Reus ha estat per un penal en una acció a pilota aturada on s’ha senyalat penal a Òscar Àlvarez per empentar a Guedes sense la pilota pel mig.
El proper diumenge la U.E Llagostera jugarà altre vegada al Municipal a les 12h, aquest cop contra el Constància.

Podeu llegir la crònica sencera aquí.


Font: U.E. Llagostera

 

Dissabte, 19 abril 2014 08:27

El MIC Integra a Llagostera

Publicat per

Després de l’èxit viscut en l’anterior edició, enguany es repeteix l’experiència del MIC Integra, dirigida a persones amb discapacitat. En aquesta ocasió, la competició se celebrarà aquest dissabte al Camp de la Unió Esportiva Llagostera, tot i que les semifinals i la final –igual que en la resta de categories del MIC- es jugaran a l’estadi de Palamós. Kiko Casilla, porter del RCD Espanyol, és el padrí en aquesta segona edició.

La pilota començarà a rodar a partir de 2/4 de 10 del matí i encadenarà un total de 18 partits en la seva fase classificatòria. Aquesta fase es tancarà amb un dinar de tots els participants a la zona esportiva de Llagostera. La fase final es traslladarà a Palamós on, a partir de 3/4 de 5 de la tarda, se celebraran les semifinals al camp annex a l’estadi i, a 1/4 de 7 de la tarda la final al mateix estadi.

En aquesta segona edició, el MIC Integra comptarà amb la participació de 14 equips, dos més que l’any passat. La principal novetat serà la participació d’un conjunt format per futbolistes amputats, dirigits per l’olotí Zacarias Oualit que ha estat el màxim impulsor d’aquesta disciplina.

 

Dilluns, 14 abril 2014 12:17

La U.E Llagostera perd el liderat a Tarragona

Publicat per

El Llagostera va perdre ahir per la mínima (1 -0) al Nou Estadi del Nàstic de Tarragona. Tot i el bon control de la pilota de l’equip blaugrana, el Nàstic va marcar al minut 12.  Els jugadors del Llagostera varen ser superiors durant tota la segona part, però ni l’entrada d’Enric Pi ni l’entrada de Pitu van aconseguir capgirar el marcador.
Ahir va debutar  en un partit de segona B el jugador Nico Ratti, molt encertat en un parell de rematades.
Amb aquesta derrota la U.E Llagostera ha cedit el liderat de la lliga al Atlético Baleares que té un punt més.

 

Font: UE Llagostera

Dimarts, 08 abril 2014 20:45

Llagostera tornarà a ser seu del MIC

Publicat per

Un any més Llagostera serà una de les 19 seus del torneig internacional de futbol base MIC que se celebrarà del 15 al 20 d’abril amb més de 200 equips procedents de 35 països. “El MIC és el millor torneig de futbol base del món, però és també una eina de promoció important de la Costa Brava”. Amb aquestes paraules ha definit el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, el torneig internacional de futbol base MIC – Mediterranean International Cup que s’ha presentat oficialment aquest dimarts a la tarda a Girona. 

El director del torneig, Juanjo Rovira, ha destacat, a més que el MIC “fa en aquesta 14a edició una aposta clara per les noves tecnologies i estrena una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes que permetrà seguir la competició en temps real des de qualsevol lloc del món”.

A més dels representants institucionals, a la roda de premsa hi han assistit els jugadors Sergi Samper, del FC Barcelona, i Pau López Sabata, del RCD Espanyol.

Diumenge, 06 abril 2014 21:00

El Llagostera segueix líder tot i l’empat

Publicat per

El Llagostera ha empatat (2 – 2) avui contra el Badalona al Municipal en un partit força intens. El primer gol, d’Enric Pi ha estat de penal sobre Pitu. Poc després Sergio Maestre del Badalona ha igualat el resultat i al minut 55 el Badalona s’ha posat per davant amb un gol de Abraham. Els últims 20 minuts els blaugranes han treballat de valent i Salva Chamorro ha aconseguit l’empat a pocs minuts pel final. 
La Unió Esportiva Llagostera es manté líder del grup 3 de segona divisió B amb 61 punts, després que el CD Atlético Baleares hagi perdut aquest migdia contra el AE El Prat.

Dijous, 03 abril 2014 09:37

Animem a la U.E Llagostera a la recta final!

Publicat per

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Llagostera ha engegat dues campanyes perquè el club obtingui el màxim suport de l’afició en els últims partits de lliga.

Per una part, per al proper diumenge es fa una crida sota el lema “VINE A FER UN TRIO AMB NOSALTRES!”.  Tots els socis del club podran convidar de franc a dues  persones pel partit de diumenge contra el Badalona a les 12h. Per aconseguir les entrades només cal anar a les oficines del club.

Per als no socis també hi ha una campanya engegada,  4 partits a 20€. La U.E Llagostera posa a disposició del  públic en general un abonament pels últims 4 partits a casa (contra el Badalona, el Reus, el Constància i l’Elche Ilicitano) per  només 5€ per partit.

Dilluns, 31 Març 2014 07:38

Ensopegada del Llagostera a Olot

Publicat per

Un penal poc evident ha decidit un duel gironí disputat sota la pluja i on els locals han acabat enduent-se els tres punts. Tot i la derrota (1-0) el Llagostera segueix primer a la classificació. Diumenge vinent (12 h) contra el Badalona, caldrà tot el suport de l’afició per poder sumar els tres punts i seguir al capdavant de la classificació. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la UE Llagostera.