ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Diumenge, 23 Febrer 2014 19:00

Més líders que mai

Publicat per

Cop d’autoritat del Llagostera aquest diumenge al Municipal. El primer equip de Llagostera ha demostrat un cop més que està en plena forma i no ha deixat que l’Atlètic Balear, segon classificat, li prengués el liderat. El marcador ha quedat 3 a zero. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial del Club.

Diumenge, 16 Febrer 2014 19:27

Derrota del Llagostera a casa de l'Hospitalet

Publicat per

El Llagostera ha caigut avui a casa de l’Hospitalet (2-1). Podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

Els nens i nenes de Cicle Inicial de l'Escola Lacustària estan treballant el projecte "LLAGOSTERA ABANS I ARA". L'objectiu és elaborar una exposició de fotografies, que s'exposaran a la Biblioteca Municipal,  on es puguin apreciar els canvis que hi ha hagut al municipi al llarg del temps en diferents aspectes: els oficis, els espais i els jocs.

En aquest sentit, alguns dels alumnes del Cicle Inicial han passat per les instal·lacions del Poll TV per prendre una fotografia des del balcó i així obtenir una instantània actual i comparar-la amb una fotografia de temps passat.

És un projecte interdisciplinari, ja que s'hi relacionen totes les àrees. Treballen la fotografia, les descripcions i comparacions de les imatges en català, castellà i anglès, l'eix cronològic, l'elaboració de cartells i díptics, els jocs d'abans, ... Es pretén despertar l'interès de l'alumnat vers l'entorn i la curiositat per descobrir la nostra història.

Diumenge, 02 Febrer 2014 19:36

Líders a 4 punts del segon

Publicat per

El Llagostera ha sumat avui a Sant Adrià (1-2) tres punts que situen l'equip blaugrana com a líder indiscutible a 4 punts del segon classificat. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la uellagostera

Diumenge, 26 Gener 2014 18:58

El Llagostera recupera el liderat

Publicat per

El Llagostera ha recuperat el lideratge de segona B després de guanyar aquest migdia ( 2-1) el Prat. La d’aquest diumenge ha estat la primera victòria del 2014. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Nova iniciativa de la Unió Esportiva Llagostera per portar gent al camp. Aquest diumenge contra El Prat (12 hores) els primers 200 aficionats que vinguin al Municipal rebran a l’entrada al recinte una bossa de patates. La Junta Directiva del club llagosterenc ha arribat a un acord amb Frit Ravich per dur a terme aquesta nova campanya de promoció. Més informació a uellagostera.com

Tercera derrota consecutiva del primer equip de Llagostera. En una autèntica piscina, el Llagostera no ha pogut sumar els seus primers punts del 2014. Ambdós equips estaven d'acord en suspendre el partit però l'àrbitre, ha preferit jugar-lo tot i l’acumulació d’aigua al camp que l’ha fet impracticable. El resultat final 2 a 0 a favor del Lleida. Podeu llegir la crònica del parit des de uellagostera.com

Dilluns, 13 Gener 2014 06:43

Segona derrota consecutiva del Llagostera

Publicat per

El Llagostera no ha pogut guanyar el sempre complicat Huracán. Dos gols en accions d’estratègia en només 4 minuts de diferència li han donat la volta a un marcador que havia obert Enric Pi. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Diumenge, 12 Gener 2014 08:33

Isabel Tarragó, millor directiva de club 2013

Publicat per
La presidenta de la Unió Esportiva Llagostera Isabel Tarragó, ha estat distingida com a 'millor dirigent de club' de l'any 2013 per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport. Tarragó va rebre el guardó aquest divendres 10 de gener en un acte celebrat a Barcelona.
Diumenge, 05 Gener 2014 07:15

Derrota del Llagostera amb el Vilarreal B

Publicat per

El Llagostera ha començat l’any encaixant la segona la segona derrota de la temporada que, tot i les baixes, ha fet mèrits per, com a mínim, empatar amb el Vilarreal B (1-0). Tot i la derrota dels llagosterencs, l’equip es manté líder. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la Unió Esportiva Llagostera.