ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Fútbol

Fútbol

Dimecres, 15 Juny 2016 18:25

No farem un pas enrere!!!

Publicat per
La Unió Esportiva Llagostera ha posat en marxa la nova campanya d’abonaments per a la propera temporada amb un vídeo que anima a fer-se soci sota el títol de "No farem un pas enrere!!!". Els que ja són abonats tenen fins el 29 de juliol per a renovar i continuar amb el seu seient habitual. Per més informació podeu consultar el web www.uellagostera.com o bé truca al 972.46.74.91 / 972.83.06.06 de 9 a 17h de dilluns a divendres.
Divendres, 10 Juny 2016 19:34

El Llagostera seguirà jugant a Palamós

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han acordat la continuïtat de l’activitat esportiva de l’entitat llagosterenca a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava per a la temporada vinent.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al·licient d’aquesta decisió que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni. 

Aquest acord s’establirà en relació a la nova realitat de la Unió Esportiva Llagostera que la propera temporada militarà a la Segona Divisió B, i que de manera general té un perfil de continuïtat a les relacions establertes entre les dues parts durant la temporada passada. 

D’aquesta manera és previst que l’Ajuntament de Palamós permeti a la UE Llagostera la utilització de l’estadi de futbol com fins ara per a la realització d’un o dos entrenaments a la setmana i del corresponent partit de lliga, aplicant per això a l’entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals com a preu de lloguer del camp. 

A canvi l’Ajuntament de Palamós es compromet a tenir aquestes instal·lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva que n’ha de fer el primer equip del Llagostera durant tota la temporada 2016-2017.

A banda és previst que l’acord que s’acabi tancant entre les dues parts permeti poder promocionar els establiments de restauració i turístics de Palamós entre els equips i les aficions visitants. L’objectiu és que la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava pugui distribuir aquest material turístic promocional (en format digital), amb anterioritat a la realització del partit, entre els clubs rivals que durant la temporada visitaran l’estadi Palamós-Costa Brava.

Durant les properes setmanes s’oficialitzarà, eegons ha infomrat l’Ajuntament de Palamós. 


Diumenge, 05 Juny 2016 10:55

Flamant comiat de la U.E. Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera s’ha acomiadat aquest cap de setmana de la Segona A amb un resultat espectacular: 6 a 2 contra el Saragossa.
Aquest ha estat l’últim partit que el Llagostera ha jugat a Segona A, però esperem que hi torni a jugar ben aviat!


Dilluns, 30 Maig 2016 07:39

Punt i a part

Publicat per
El Llagostera ha certificat matemàticament, el descens de l'equip a Segona B. La derrota d’aquest diumenge contra el Leganés (2-0) ha posat punt i a part a la meteòrica aventura capitanejada per Oriol Alsina, aconseguint sis ascensos entre el 2005 i el 2014 fins a situar el Llagostera, a les portes de la primera divisió del futbol professional. Diem punt i a part perquè el club està disposat a lluitar per tornar a pujar l’any vinent, segons el compte de Twitter de la @uellagostera que ahir no va parar de rebre felicitacions. Si res no canvia de moment, el primer equip de la UE Llagostera seguirà mantenint el nom actual i jugant a Palamós.

El Llagostera va empatar ahir el partit corresponent a la jornada 40 contra l’Almeria. A falta de dues jornades pel final, la permanència és complicada però no impossible, depenent també dels resultats dels rivals.

El proper partit es jugarà a l’Estadi Municipal Butarque contra el CD Leganés el diumenge 29 de maig a les 20h.


Diumenge, 22 Maig 2016 21:16

El Llagostera segueix viu a Segona A

Publicat per

Tot i l’empat a 0 avui al camp del Mirandés, no hi ha res perdut. El Llagostera segueix la lluita per la permanència a la Lliga Adelante. El rival ha dominat força el partit però els d’Oriol Alsina han aconseguit mantenir la porteria a zero.

El Llagostera té actualment 40 punts i es manté en la 20ena posició de la taula classificatòria. A falta de 3 jornades pel final, tot està per decidir.

El proper partit es jugarà al Muncipal de Palamós – Costa Brava el dimecres 25 de maig a les 20.30h.


Dimarts, 17 Maig 2016 21:11

Bye bye U.E. Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera i el Palamós Club de Futbol han presentat aquesta tarda un projecte de fusió dels dos equips. A partir de la temporada que ve, els dos equips s’uniran per formar el Club de Futbol Palamós – Costa Brava.

Els màxims responsables dels clubs, Isabel Tarragó i Joan Pau Pérez han comparegut en roda de premsa al Municipal de Palamós – Costa Brava per explicar-ne els detalls.

El més destacat és la desaparició del nom Llagostera.

No obstant, de moment es tracte d’un projecte que haurà de ser ratificat pels socis del Palamós i l’assemblea d’accionistes del Llagostera.

El club llagosterenc ha convocat una reunió informativa al poble per demà a les 21.30h. El lloc encara està per concretar.


Segons ha informat Catalunya Ràdio, la Unió Esportiva Llagostera i el Palamós Futbol Club anunciaran aquesta tarda la seva voluntat de fusionar-se en un únic club.

La fusió es faria de cara a la temporada vinent i el nom combinaria Costa Brava amb Palamós, per tant Llagostera desapareixeria.

Els dos clubs han convocat una roda de premsa a les 18h a la de premsa de l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava on se’n donaran més detalls.


Diumenge, 15 Maig 2016 21:21

Continua la lluita per la permanència

Publicat per

El Llagostera ha guanyat per 1 gol a 0 el partit que disputava avui al Nou Municipal de Palamós contra el Còrdova.

Davant més de 3.500 persones la Unió Esportiva Llagostera s’ha avançat al minut 15 amb un gol d’Imaz i ha sabut mantenir la porteria a 0 durant tot el partit. D’aquesta manera, la lluita per la permanència segueix viva. No obstant, els d’Oriol Alsina estan obligats a guanyar el proper partit contra el Mirandés per seguir lluitant. 


Diumenge, 08 Maig 2016 21:58

Victòria del Llagostera (2 a 0)

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat aquest cap de setmana el partit contra el Real Oviedo. D’aquesta manera, l’equip es queda a només 4 punts de la salvació.