ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

L’empresa llagosterenca Piscines Sant Feliu ha guanyat 4 guardons dels premis del grup Hydrosud, grup Europeu de professionals de la piscina, que se celebren anualment. Aquests premis van dirigits a empreses i professionals de la piscina a tot l'estat espanyol.

En l’edició del 2024, es van presentar més de 150 candidatures. Piscines Sant Feliu va ser nominada en 7 categories de les 8 que organitzen i va ser la vencedora de 4: millor piscina d’ús públic; millor piscina amb coberta; millor piscina exterior i millor botiga/exposició.

Si per Nadal no voleu cuinar, la Rostisseria Melvys de Llagostera us ho posa fàcil.

Podeu passar per la rostisseria tant el dia 24 com el dia 31 de desembre de 9:30 a 16:30 h i emportar-vos el menú de Nadal ja preparat.

Es poden fer encàrrecs trucant al 872 993 143 o bé al 603 179 659.

A part del menú de Nadal, també ofereixen un ampli assortit d'aperitius com empanades, croquetes, patates d'Olot, nachos, patates braves, calamars a la romana, seitons, rotllets de primavera i molt més.

La carta de plats i tapes el podeu consultar al seu Instagram.

Dimecres, 15 Novembre 2023 11:56

Desena edició del Mercat Km 0 a la Cala Maria

Publicat per
Ca la Maria prepara la desena edició del Mercat km 0. Serà el proper diumenge 17 de desembre per celebrar mundialment el "Terra Madre Day", una jornada per apropar els productes de Slow Food als consumidors.

A partir de les 11:00h hi haurà una mostra de productes de proximitat ,bons, nets i justos amb els que treballen habitualment, i a partir de les 12:00h es podrà degustar un dinar a base de tapes de cada productor a un preu de 40€ per 15 tastets incloent vi natural i cervesa artesana.

I per els més menuts un menú infantil de 10 €.

També es podràn comprar productes ,vins i torrons fets per la Maria.

No us els podeu perdre!!!

Per reserva prèvia podeu trucar al 972 83 13 34 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimarts, 07 Novembre 2023 11:24

25 anys de la Barberia Josep

Publicat per

La Barberia Josep ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25 aniversari. Regentada pel llagosterenc Josep Verdaguer la barberia està situada al número 28 del carrer Migdia des de l’any 1998, ofereint tot tipus de talls, coloracions i productes pel cabell. També ofereix serveis a domicili on es deplaça amb la seva inseparable Harley Davidson. En Josep s'ha mostrat a les xarxes socials molt agraït amb els seus clients per la confiança rebuda durant tots aquests anys.

Dimecres, 11 Octubre 2023 22:13

Cistell de Plata per la Gestrònica

Publicat per
La Unió de Botiguers ha lliurat a la Gestrònica el Cistell de Plata 2023. Amb aquest guardó la Unió de Botiguers reconeix la trajectòria i loa història dels comerços del municipi. Enguany la Gestrònica celebra 35 anys. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest vespre al Teatre del Casino Llagosterenc, dins la programació de la Fira del Bolet.
Comercial Casals ha guanyat el concurs d’aparadors de la Fira del Bolet 2023, organitzat per Llagostera Activa. Enguany hi han participat la Joieria Català, la Nova Barberia, Piscines Sant Feliu, Gestrònica, Paula Noell Fotografia i Farmàcia Soto & Gruart.

Ahir va quedar oficialment inaugurat el gimnàs ACTIVA'T. Hi van assistir més d'un centenar de persones i va ser tot un èxit on es va poder gaudir d'un vernissatge molt saludable.

El nou gimnàs situat al carrer Sant Narcís, 41 de Llagostera, té una superfície aproximada d'uns 300 metres de sales, equipat amb tot el necessari per a executar el teu programa d'entrenament. Un espai on podràs posar-te en forma cada dia de dilluns a divendres, a partir de les 7.00 h del matí fins a les 22.00 h, i els dissabtes de 9.00 h a 13.00 h, practicar exercicis amb bicicleta, entrenar amb el·líptica, peses o màquines.

El Gym ACTIVA'T disposa d'una àmplia gamma d'equipament modern i entrenadors molt qualificats. Tot el mes de setembre la matrícula és totalment gratuïta.

Els podeu seguir a Instagram @gymactivat. Per a més información podeu trucar al 872 994 012. 

Dilluns, 07 Agost 2023 10:11

"La Pedra" obre les seves portes

Publicat per

Aquest diumenge ha quedat oficialment inaugurat el bar “La Pedra”, ubicat al número 17 de la plaça Catalunya de Llagostera. A la inauguració i van assistir nombroses persones que van gaudir d’una agradable estona i de la reforma del nou local.

A partir d'avui “La Pedra” obra les seves portes, amb terrassa interior i exterior, tots els dies de dilluns a dissabte de 8h a 13.30h i de 18h a 23h. Hi trobareu un amplia carta per poder esmorzar ,berenar sopar i fer el vermut.

Per a més informació i novetats els podeu seguir a Instagram @lapedrallagostera

Per a reserves podeu trucar al 972 80 50 35.

Dimarts, 04 Juliol 2023 06:20

Èxit de la Nit Blanca de la Unió de Botiguers

Publicat per
La Unió de Botiguers de Llagostera ha donat la benvinguda al juliol amb la celebració d’una nova edició de la Nit Blanca. Com a novetat la Peixateria Rosa s’ha sumat a la iniciativa amb una parada de tapes de peix. JM Events DJ Maimi s’ha ocupat d’amenitzar la nit amb música dels anys 70, 80 i 90 a càrrec de JM Events DJ Maimi. La Plaça Catalunya s’ha omplert de gom a gom consolidant la Nit Blanca com a esdeveniment anual de promoció del comerç local.
Dimarts, 20 Juny 2023 08:44

Sessió gratuïta d'exercicis hipopressius

Publicat per
Si vols aprendre a fer correctament exercicis hipopressius, la Farmàcia M Dolors Coll t’ho posa fàcil. El pròxim diumenge, 9 de juliol teniu l’oportunitat d’aprendre a fer exercicis per reforçar, millorar i tonificar el vostre sòl pelvià, amb la fisioterapeuta Sandra Fernández. Serà gratuït, obert a tothom, de 9 a 10 del matí al Pavelló Josep Mir. Per a més informació i inscripcions podeu accedir a l’Instagram, adreçar-vos a la Farmàcia Coll, enviant un WhatsApp al 662194086 o bé trucant al 972832185.
Pàgina 1 de 17