Comerç
La Unió de Botiguers de Llagostera estrena web
Publicat per Marc SuredaLa Unió de Botiguers de Llagostera ha donat la benvinguda al mes d’abril amb la posada en marxa de la seva pàgina web completament renovada. El nou espai està estructurat en diverses seccions amb informació sobre l’entitat i els seus associats, les seves activitats i les campanyes de dinamització. El web inclou també un espai de notícies i una àrea d’associats amb documents, enllaços i recursos d’interès a disposició dels comerciants.
Podeu accedir-hi des de www.ubllagostera.cat
La família Galceran González, que tants èxits va assolir en la cuina tradicional a Llagostera i que va rebre la forquilla de plata l’any 2012, torna a portar la direcció del bar El Racó de Llagostera.
Entre l’oferta de la nova direcció hi destaquen el menú de 10 € entre setmana i l’especial de cap de setmana per 13,50 €.
També ofereixen menús per grups, mariscades, tot tipus d’esmorzars i berenars i les seves tradicionals tapes.
El Bar el Racó de Llagostera és obert de dimarts a dijous de 8h a 21 h i de divendres a diumenge de 8h a mitjanit.
Per més in formació i reserves podeu trucar al 972 831 672 o bé podeu passar pel carrer Constància nº 1 i aprofitar per fer un mos.
Tot i les inclemències meteorològiques, la Unió de Botiguers de Llagostera ha desafiat el temps i ha celebrat aquest diumenge la Fira Rebaixa a la Plaça Catalunya. Com a novetat, a més de les parades dels botiguers, s'han instal·lat parades amb articles de segona mà. Tot i les estones de sol, el mal temps ha fet la guitza als botiguers i espantat als visitants.
El restaurant Ca la Maria ha organitzat pel proper dissabte 27 de febrer un sopar amenitzat pel mag Danie’ls.
El restaurant ha preparat un menú degustació especial per l’ocasió:
Crema de carbassa i tòfona
Calçots i romesco suau
Garotes gratinades
Amanida de formatge de Sant Galderic madurat amb vinagreta de taronja i mostassa
Arròs de l’Estany de Pals amb espardenyes, cansalada i alls tendres
Peix d’escata amb terrina de trinxat i oli d’alls
Pilota trufada amb mongetes del ganxet
Pastís de formatge del Mas Borni de Llagostera amb melmelada de mòres
Xocolata i taronja en textures
FOSC Finca Parera DO Penedès cultiu ecològic
STARS Brut reserva Castell de Peralada DO Cava
Aigua Sant Aniol
Petit fours
Cafè ecològic Flor de Santos
Preu del menú: 50€.
Podeu reservar la vostra taula al 972 83 13 34 o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
A gaudir d’un bon sopar amb un bon espectacle!
Per celebrar els 4 anys de Cuinats el bon gust, des del dia 20 de gener fins el 17 de març, es rifaran 4 butlletes premiades amb diferents menús. Les butlletes s’obtenen efectuant compres en el mateix establiment.
Els premis consisteixen en una paella per a dues persones, un conill a l’ast amb patates al caliu, dues galtes amb patates fregides i calamars i dues galtes amb ensalada russa i esqueixada.
Els guanyadors seran publicats el dijous 17 de març a El Poll TV.
Molta sort a tots els participants!
Com cada any, l’escola d’idiomes Pauher School ens presenta el seu vídeo de felicitació per aquestes festes de Nadal i Any Nou.
El vídeo està realitzat íntegrament pels alumnes de l’escola i la direcció de l’escola vol donar les gràcies per la seva participació.
L’elaboració del clip està fet amb poemes i cançons sobre el Nadal en diferents països del món.
Pauher School vol desitjar a tots els seus alumnes i amics que passin unes bones festes i un bon any nou 2016.
Podeu veure el vídeo des d'aquí.
Peix i marisc de costa per aquestes festes amb Peixateria Rosa
Publicat per RedaccióLa Peixateria Rosa posa a disposició dels seus clients un gran assortit de peix i marisc per gaudir d’unes bones festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.
A peixateria Rosa s’hi pot trobar tot tipus de peix fresc i els productes més selectes com el llobregant, les ostres i el bou de mar sense encàrrec, tot i que es recomana encarregar.
A part dels productes habituals que sempre disposa la peixateria, també disposen de salmó fumat, brandada de bacallà, carpaccio de bacallà, bacallà remullat, coquetes casolanes i producte congelat com els tradicionals llagostins.
La Peixateria Rosa es troba al carrer Cristòfol Colom, 7 i l’horari és de les 8:30 h a 13 h i de 19 h a les 21 h. Els dissabtes de 8:30 a 14 h. Aquest dijous dia que 24 l’horari és de 8:30 h. a 19 h.
Per més información i encàrreca podeu trucar al 972 83 13 16 o bé al 639 293 328.
Si aquest Nadal no teniu ganes de cuinar a Carns Esteve hi trobareu opcions per tots els gustos. Si voleu carn hi trobareu pollastres farcits, canelons i ànec amb peres entre d’altres. Si sou més de peix, podeu provar els calamars farcits, el salmó fumat o les vieires farcides de marisc. Feu un cop d’ull a la carta a continuació.
A més a més, a Carns Esteve hi podeu trobar lots de productes de gran qualitat per fer regals. Aquest Nadal, demaneu als reis productes artesans fets a Llagostera, segur que us agradaran! I si no podeu esperar als reis, també realitzen paneres i lots per a totes les butxaques.
Carns Esteve estrena “el racó de l’entrepà saludable”
Publicat per Elena TrullàsL’entrepà és l’esmorzar o berenar més saludable i fàcil de preparar per a la mainada. Per això, Carns Esteve posa a la disposició dels seus clients sobres amb embotits de tota mena tallats i envasats al buit. D’aquesta manera, podem fer un entrepà amb un tres i no res!
I no només els nens mengen entrepans a l’escola, molts adults també s’enduen un entrepà a la feina, ja sigui per esmorzar o per berenar, l’entrepà sempre és una bona opció!
Carns Esteve ens ho posa més fàcil: sobres de fuet, catalana, pernil, formatge.. tot fet per ells de manera tradicional i natural. Passeu a descobrir el nou raconet amb productes ja tallats per preparar un bon entrepà!