ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dimecres, 08 Juliol 2015 08:00

Dissabtes de música en directe al restaurant Mas Roure

Publicat per

Aquest dissabte a partir de les 23:00h. el restaurant Mas Roure donarà el tret de sortida a les actuacions en directe per gaudir després del sopar.

Aquest dissabte compten amb l'actuació musical de Marga Millán on oferirà un concert íntim i acústic amb versions de Jazz, Bossanova, blues...

Cada dissabte comptaran amb l'actuació musical de diferents artistes convidats de diferents estils musicals.

Per més informació i reserves podeu trucar al 972 831 202.

Dilluns, 06 Juliol 2015 18:53

Anima el Llagostera amb Els Canyeros

Publicat per

Ja estan disponibles els preus de temporada 2015/16 per anar a animar la Unió Esportiva, durant 21 partits a l’estadi del Palamós, amb la penya “Els Canyeros”.

L’abonament per temporada va des de 80€, d’un adult major de 14 anys, fins a 180€ del pac familiar. Es donen facilitats de pagament per famílies.

També teniu opció de fer-vos socis de la penya per només 15€ amb regal d’una camiseta de la penya, descomptes en el bus i tres berenars gratuïts durant la temporada.

Per més informació podeu visitar el blog de la penya a : http://penyallagostera.blogspot.com.es/

Aquest cap de setmana el mític restaurant Mas Roure de Llagostera ha tornat a encendre els fogons.

De la mà del llagosterenc Mario Moreno i Julika Achamalal el Mas Roure obre les portes oferint una atractiva cuina catalana amb menús de dilluns a divendres a 15 euros i els caps de setmana a 30.

El restaurant disposa de menjadors privats i acollidadors per a grups de fins a 30 persones. Per donar la benvinguda a l’estiu el Mas Roure disposa d’una àmplia terrassa exterior d’ambient chillout.

Per a més informació i reserves podeu trucar al 972 831 202.

Dimarts, 23 Juny 2015 09:22

EL Bar Cal Negre celebra un any

Publicat per

Aquest diumenge la cafeteria Cal Negre ha celebrat els seus primer aniversari.

En Toti i la Magda volen agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.

Cal Negre està obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.

Divendres, 19 Juny 2015 07:58

Revetlla de Sant Joan al Bar La Canyera

Publicat per

El Bar La Canyera us convida a passar la una bona revetlla de Sant Joan.

Per consulta de preus i reserves podeu veure el cartell adjunt.

Dijous, 18 Juny 2015 10:56

25 anys del Bar Modoni

Publicat per

Aquest dissabte el Bar Modoni ha celebrat els seus 25é aniversari.

Narcís Mata, nou gerent del  Modoni, vol agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Dimecres, 17 Juny 2015 08:59

Cursos d’estiu a Pauher School

Publicat per

Com cada any Pauher School ha programat els cursos d'idiomes intensius i d’horari regular per a l'estiu.

Hi ha  un curs de PRIMÀRIA DE REPÀS I CONSOLIDACIÓ ideal per reforçar i avançar en el idioma.

També hi trobareu cursos INTENSIUS dirigits a JOVES  amb interès a aconseguir un bon nivell d'anglès ,  o que es vulguin examinar en la propera convocatòria de Cambridge (KET,PET,FCE,CAE,CPE) i un curs de REPÀS I MILLORA per ESO I BATXILLERAT per aquells que han de fer exàmens al SETEMBRE, així com cursos intensius per adults amb interès a aconseguir un bon nivell d'Anglès, Francès o Italià.

A Pauher School també estan preparant el casal d’estiu per alumnes de 4 a 11 anys: "ONCE UPON A TIME...UN CASAL DE CONTE".

Per més informació us podeu dirigir al Carrer Constància, 1 Baixos, trucar al telèfon  972 80 51 63 o via mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al web  www.pauherschool.cat .

Dimarts, 02 Juny 2015 08:36

Our trip to London

Publicat per

El passat 1 de Maig Pauher School va portar a terme un dels projectes més ben rebuts entre els seus alumnes: El  viatge a Londres on van poder practicar i posar en practica el seu coneixement de l’anglès.

Durant aquests 3 dies van visitar alguns dels llocs mes famosos de la ciutat (Tower Bridge,The Big Ben, Westminster Abbey, The British Museum…entre altres) i  algunes de les zones més conegudes (Covent Garden, China Town,Hyde park, Picadilly Circus…).Van navegar pel Tamesis per veure tots els seus edificis al costat del riu,  van anar a comprar a Oxford Street i van gaudir molt a M&M’s World.

S'ho van passar d’allò més bé  però el que sempre recordaran serà que "London will be always in our hearts!!!

El vídeo és un recull de fotografies i video del viatge editat per Pauher School.

Esthetic, al carrer Compte Guifré nº 8 compta amb una àmplia varietat de tractaments, per la pell, el cos o les ungles. Des de manicura express fins a higiene facial, a Esthetic hi trobareu tractaments corporals, massatges, manicures i pedicures entre d’altres.

Per a demanar hora de visita cal trucar al 972831580 o al 676531554.

L’horari és de 9.30h a 13h i de 15.30h a 20h. 

Divendres, 22 Maig 2015 08:48

Estètica professional per a totes les butxaques!

Publicat per

Esthetic, al carrer Compte Guifré nº 8 compta amb una àmplia varietat de tractaments, per la pell, el cos o les ungles. Des de manicura express fins a higiene facial, a Esthetic hi trobareu tractaments corporals, massatges, manicures i pedicures entre d’altres.

Per a demanar hora de visita cal trucar al 972831580 o al 676531554.

L’horari és de 9.30h a 13h i de 15.30h a 20h.