ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dijous, 04 Desembre 2014 23:28

Compra peix online amb Disfred!

Publicat per

Compra peix online amb Disfred!

La peixateria Disfred ofereix als seus clients el servei de comanda online a través de la seva pàgina web www.disfred.cat. El funcionament és molt fàcil i intuïtiu; es poden fer cistelles de peix per rebre periòdicament o comandes esporàdiques.

Per més informació podeu consultar la secció de preguntes del web on es donen detalls del funcionament: http://www.disfred.cat/ca/faq.asp


Divendres, 28 Novembre 2014 19:06

La botigueta celebra el "Black Friday"

Publicat per

LA Botigueta celebra el "Black Friday" posant a la venda tota la roba interior, tan per home com per dona, amb un 25% de descompte. Aquesta oferta acabarà el dissabte dia 29. Aprofiteu-ho!

Dilluns, 24 Novembre 2014 12:23

Èxit del II Showroom de la Unió de Botiguers

Publicat per

La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat aquest diumenge la segona mostra d'articles de comerç local. Una trentena de comerciants han participat a l’acte, sota el nom de “Showroom Llagostera”. L’acte ha tingut lloc al local polivalent i ha servit per presentar la campanya de Nadal.

Dilluns, 17 Novembre 2014 21:18

Icatel, primer operador català a Llagostera

Publicat per

Fundada el 2006 Icatel té més de 7 anys d’experiència amb empreses i disposa d’una cartera de clients de diferents sectors, com la indústria o l’hostaleria, que arriba fins als 1.500 clients professionals. Funcionant com a filtre, Icatel pacta un preu amb els seus clients i posteriorment s'encarrega de facturar als operadors. Amb aquest plantejament, és Icatel la que s'encarrega de reclamar i solucionar qualsevol incidència amb l'operador, com errors de facturació o recàrrecs, estalviant la gestió del conflicte a les empreses clients.
És la primera vegada que un operador de telefonia català ofereix aquest servei a mida, que és fàcilment configurable des del lloc web amb una senzilla calculadora de tarifes. En ella l’usuari pot determinar quants minuts i dades utilitzarà cada mes. A més a més si l’usuari no necessita algun dels dos components de la tarifa, aquest no està obligat a seleccionar un consum mínim com passa en altres configuradors  dels grans operadors.
Per més informació podeu passar pel carrer Camprodon nº 2, trucar al 972 831000, enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o directament des del seu web http://www.icatel.cat/particulars/fabrica-teva-tarifa.html


Dilluns, 17 Novembre 2014 11:10

Tallers de Nadal a La Botigueta

Publicat per

La Botigueta de Llagostera ha organitzat pel dissabte 13 de desembre un taller de postals de Nadal adreçat tant a nens com a adults.
Per inscriure-us-hi només heu de passar per La Botigueta (Plaça de Catalunya, 1), enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar al 972830546.
A continuació s’adjunta el cartell amb les activitats programades per l’establiment pel curs 2014/2015.


 

 

Dimarts, 11 Novembre 2014 20:09

Carns Esteve rep el diploma d'Establiment Històric

Publicat per

 

La Cambra de Comerç de Girona ha otorgat recentment a la Carnisseria - Xarcuteria Carns Esteve el diploma d'Establiment Històric de més de 50 anys. L'establiment es va fundar l'any 1952, per tant té 62 anys d'història.

Enhorabona!


 

 

 

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines va presentar al VOL Espai Gastronòmic un nou producte amb quatre elaboracions diferents partint de la botifarra dolça en forma de panellet en el marc de les Fires i Festes de Girona. Més de 600 persones van tastar les noves elaboracions en grups de 25 durant tota la jornada de l’1 de novembre.
El Gremi va preparar per a l’ocasió 2400 tastets en forma de panellets de quatre varietats: un fet amb Figues, xocolata blanca i avellanes; un amb Xocolata negra i festucs; un amb Taronja, pebre vermell i coco; i un altre amb Panses i ametlles. La base de les quatre elaboracions era comuna: carn magra de porc, sucre, sal, canyella i llimona. Les degustacions dels nous productes es van acompanyar d'una copa de cava, i d'una explicació de l'elaboració per part dels carnissers.
La carnisseria llagosterenca Carns Esteve ha participat activament en l’organització de la jornada.
Podeu veure’n imatges a la galeria següent:


Dimarts, 28 Octubre 2014 19:28

Piscines Sant Feliu a la Fira de Mostres de Girona

Publicat per

L’empresa Piscines Sant Feliu participa amb un estand propi a la 53ena edició de la Fira de Mostres de Girona del 29 d’octubre al 2 de novembre. L’empresa presenta i exposa diversos productes amb importants descomptes en aparells de climatització de piscines i hidromassatges, entre d'altres.
Per més informació podeu consultar el seu web http://www.piscinassantfeliu.com/


 

Aquest cap de setmana s’ha procedit a la redistribució de canals i una reubicació de freqüències de la televisió digital terrestre. Aquest procés s’ha dut a terme per deixar espai al espectre per a les telefonies mòbils i  el seus serveis de 4G. Un 80% de les comunitats de veïns hauran d’adaptar les seves antenes abans del 31 de desembre mentre que als habitatges unifamiliars amb antena individual només hauran de resintonitzar els televisors. Antenes i Serveis Girona està a la disposició de tots aquells que necessitin ajuda amb la resintonització o adaptació d’antenes.

Podeu veure un vídeo, elaborat pels companys de Barcelona Televisió, on expliquen en detall en què consisteix el divident digital: http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/10/26/resintonitzacio-canals-televisio-4g/

Per més informació podeu contactar amb Antenes i Serveis Girona al 972215713.


 

 

 

L’escola d’idiomes Babel Llagostera ofereix un nou curs de xinès mandarí nivell inicial els divendres de 17 a 18.30h.
El curs és impartit per un professor nadiu, en grups reduïts i està dirigit a alumnes a partir de 14 anys.
 Per més informació us podeu posar en contacte amb l’escola a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.