ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dilluns, 26 Maig 2014 10:10

La Botigueta presenta els tallers d’estiu

Publicat per

A partir del 23 de juny i fins el 12 de setembre la mainada podrà assistir als tallers d’estiu organitzats per La Botigueta. Aquesta vegada, la temàtica estarà relacionada amb els oficis perduts del poble.
Amb aquests tallers els nens realitzaran visites per veure en directe processos i tècniques relacionades amb aquests oficis. Seguidament es treballarà amb la creativitat i la imaginació  per a passar una bona estona.
Els tallers, que són per nens de 3 a 11 anys, es duran a terme de dilluns a divendres de 17h a 20h (hi haurà servei de bona tarda a partir de les 16.30h).
El preu és de 28€ per setmana amb descomptes especials per germans.
Per més informació o inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o 972 83 05 46

Dilluns, 19 Maig 2014 10:19

Bou dels aiguamolls a Carns Esteve

Publicat per

El primer Bou ecològic de la Closa del Aiguamolls de l'Empordà ja està a la venda. A Llagostera el podeu trobar a Carns Esteve, però només durant uns dies.
Afanyeu-vos i proveu aquesta delícia!

 

A la fruiteria l’Hort de l’Avi cada dia hi trobareu un producte diferent d’oferta.
Els dilluns són els kiwis, els dimarts la pera, els dimecres la taronja, els dijous els plàtans de  Canàries, els divendres la pinya del Monte i el dissabte el Meló Bollo.
Aprofiteu aquesta oportunitat de comprar fruita al millor preu!

Dimecres, 14 Maig 2014 10:20

Eurotaller Robert Corominas estrena web

Publicat per

L’Eurotaller Robert Corominas estrena avui nova pàgina web accessible des de robertcorominas.cat amb un nou disseny adaptat als dispositius mòbils i smartphones. El web ofereix informació general relacionada amb els serveis del taller i molt especialment sobre el programa de fidelització “Amic del Taller” amb notícies i promocions. D’aquesta manera l’Eurotaller Robert Corominas vol potenciar la seva presència a internet on ja disposa de 1.000 seguidors a Facebook i prop de 200 a Twitter. Podeu consultar la web des d'aquí.

Pauher School, organitza un any més el seu Casal d’Estiu des del 23 de juny al 21 d’agost.
Enguany, cada setmana es tractarà un tema diferent compaginant les classes amb tallers i activitats lúdiques per aconseguir que els nens surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut un dia divertit i diferent..., i sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!
Les inscripcions ja estan obertes i són molt flexibles. Podeu escollir les setmanes que us vagin bé i si preferiu matí o tarda.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt o enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Learn English the fun and easy way!

Dijous, 03 abril 2014 16:01

Nova promoció a Carns Esteve

Publicat per

Encetem abril i a Carns Esteve estrenen promoció.

Aquest mes, 3 botifarres per només 2 euros.

 

Aquest mes a Carns Esteve tenen en promoció un lot de barbacoa. Per només 35€ el lot inclou 4 botifarres, 4 bistecs, 4 pinxos (de pollastre o de xai), 2 pits de pollastre, 2 galtes per fer a la brasa, 8 talls de llom, 4 talls de bife marinat i un fuet. De ben segur que quedareu ben tips!

I recordeu, per compres superiors als 25€ t’ho porten a casa a Llagostera o a Cassà de manera gratuïta! 

Dilluns, 17 Febrer 2014 07:44

Acadèmia d'idiomes Babel a Llagostera

Publicat per

L'acadèmia d'idiomes Babel Llagostera, inaugurada el passat mes de juliol, ofereix cursos d'anglès a partir de 4 anys, francès, alemany i xinès a partir de 6 anys en grups reduïts de màxim 6 alumnes per classe per tal de potenciar molt la conversa, el seguiment personalitzat i el tracte familiar. Les classes són molt amenes, amb un gran nombre de jocs i activitats orals adequades a les diferents edats. A Babel l'aprenentatge és dinàmic, lúdic i natural i l'idioma d'estudi és la llengua vehicular de comunicació.

Aposten per activitats diferents que permeten practicar l'idioma i motivar als alumnes. Un clar exemple és el passat Halloween, que ho van celebrar amb una gincama en anglès. Sense perdre la tradició de la festivitat, disfresses, caramels i el ja conegut “Trick or Treat”, els alumnes van haver de superar quatre proves en anglès per tal d’obtenir les pistes i aconseguir els seus premis. Vist l'èxit d'aquesta activitat entre els alumnes, el pròxim octubre repetiran.

De cares al juliol, estan considerant la possibilitat de portar a terme un "campus 2x1" per als alumnes de primària on es combinaran classes i jocs lúdics i esportius en anglès i a més a més s'aprendrà xinès.

L'objectiu és el de no perdre el contacte amb l'anglès i obrir horitzons a altres cultures. Pels alumnes d'ESO es farà un curs intensiu de 30 hores fent èmfasis a la comunicació oral.

 

Des de principis de febrer, podeu trobar al Carrer Àngel Guimerà, 21bis, l’Hort de l’Avi, una nova botiga de fruites i verdures. Entre tota la seva gamma de productes, en destaquen les fruites exòtiques, les quatre varietats d’olives, els productes ecològics i els fruits secs a granel. A més a més, aviat disposaran de productes de pagès.

L’Hort de l’Avi ofereix servei a domicili així com recollida de calçots per encàrrec, entre altres serveis que podeu descobrir passant-hi a donar un cop d’ull.

Ser comprador de l’Hort de l’Avi té premi. I és que cada dimarts, sortegen entre tots els compradors de la setmana, una cistella de fruita. Per participar-hi només cal ser un consumidor de fruita i/o a l’Hort de l’Avi i omplir la butlleta corresponent!

L’Hort de l’Avi està format per un equip de gent jove amb moltes ganes de treballar i oferir el millor servei amb uns productes de gran qualitat.

Podeu seguir-los a la seva pàgina de Facebook fent clic aquí:  L'hort de l'avi

Dimecres, 05 Febrer 2014 10:18

Obre a Llagostera Fil&Agulles

Publicat per

Quantes vegades has estat uns dies sense posar-te uns pantalons perquè encara els hi has de fer una vora? No tens temps per acabar la disfressa de Carnaval i necessites un cop de mà? 

A partir d’ara ja no hi ha excuses. Neix a Llagostera Fil&Agulles una botiga d’arranjaments situada a l’Avinguda del Gironès, número 43, just davant del Supermercat Consum.

La botiga es va inaugurar el dissabte passat, amb bona afluència de gent que va voler visitar les instalacions, i  va comptar amb l'assistència de l'alcalde Fermí Santamaria.

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16:45h a 20h. Els dissabtes només estarà obert al matí, de 9h a 13h. Per més informació podeu trucar al telèfon 659 12 92 62. 

 

Pàgina 17 de 17