ELPOLLTV

Dis18052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

El Concurs Infantil de Dibuix Ràpid del Bell-Matí no ha faltat a la programació de la Festa Major i enguany ha arribat a la quaranta-novena edició. Com cada any, els organitzadors han repartit fulls i colors a tots els nens i nenes que hi han volgut participar.

Diumenge a les 12.30 h tindrà lloc el lliurament de premis al local social de “La Caixa”.


Dissabte, 19 Maig 2018 18:01

Dinar de joves al Casal

Publicat per
Una cinquantena de joves han participat aquest dissabte, al segon dinar de Festa Major organitzat per la Comissió de Festes. El dinar ha tingut lloc a les instal·lacions de Casal Parroquial Llagosterenc.
La primera nit de polivalent va estar tot un èxit. La nit començava amb els Catarres sobre l’escenari i un públic entregat a baix, que a més feia cua des de feia estona. Les casi 2 hores de concert varen ser energia pura i continuada. La banda va repassar gran part dels temes del seu nou disc però sense deixar cap dels emblemàtics.

Després d’ells va ser el torn de Ruc’n’Roll. Una banda de versions que toca únicament cançons de rock en català. Els Pets, Sopa de Cabra, Sau, Lax’n’busto, Obrint Pas i un llarg etcètera de grups mítics del panorama nacional varen fer saltar i cantar a tot el públic. Una molt bona aposta que va encantar i que va fer recordar a més d’un les èpoques de concerts. I finalment, per acabar la nit va ser el torn de “Les Barbies Morenes” un duet de DJ local que més de broma que en serio va fer ballar i saltar als valents que van aguantar fins a tancar el polivalent.


Dissabte, 19 Maig 2018 08:36

Correvarans amb Lory Money

Publicat per
Per tercer any consecutiu la Comissió de Festes organitza el Correvarans. Un acte divertit i esbojarrat per començar la Festa Major amb molt d’humor. L’acte comença amb un pregó alternatiu fet per un reputat personatge, de l’alçada de la Leticia Sabater o la Karmele Marchante.

El responsable del tret de sortida del Correvarans d’enguany ha estat en Lory Money, que a més de dir el pregó va cantar els seus grans Hits “Ola k ace” i Lory Puigdemony”

Després d’això, i com ja es tradició, la Street Band Bufant Fort va conduir la gent i els Varans per la ruta de bars fins acabar la festa a la plaça del Modoni.

L’acte es consagra amb els anys i cada vegada compta amb més públic i més fidel. Ja estem intrigats per saber qui serà el pregoner de l’any que ve!


Dissabte, 19 Maig 2018 21:22

XXII Trobada de Gegants de Llagostera

Publicat per

La vint-i-dosena edició de la Trobada de Gegants de Llagostera ha començat amb la plantada dels gegants i la posterior cercavila pels carrers del poble. A la trobada hi ha participat gegants, gegantes i capgrossos de Vilobí d’Onyar, Vidreres, L’Escala, Castelló d’Empúries, Salt, Calonge, Caldes de Malavella i Llagostera

El recorregut ha acabat a la Plaça de Catalunya on cada grup de gegants ha realitzat el seu propi ball i com a cloenda han ballat tots junts.


Dissabte, 19 Maig 2018 07:38

Pregó de la Festa Major

Publicat per
La Comissió de Festes que va organitzar la Festa Major de Llagostera l’any 1999, ha estat l’encarregada de llegir el pregó de la Festa Major d’enguany. Tot i el pas dels anys, des de l’escenari de la Plaça Catalunya han demostrat que els hi segueix anant la marxa i han desitjat una molt bona Festa Major a tothom.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha adreçat unes paraules de record als presos polítics i exiliats.


Dissabte, 19 Maig 2018 07:26

Hereus i pubilles de dos en dos

Publicat per

Les germanes Alba i Clara Rusiñol i els germans Albert i Marc Turon són les noves pubilles i hereus de Llagostera, en substitució de Clara Llinàs i Joan Vall-llosera, que han deixat el llistó molt alt. Tots ells han assumit el càrrec amb alegria i il·lusió després de la lectura del pregó de la Festa Major. Durant els propers dies els veurem molt enfeinats.

Moltes felicitats!


Dissabte, 19 Maig 2018 07:18

La Cuca Feliua surt del niu

Publicat per
Un any més la Cuca Feliua ha sortit del niu per celebrar la Festa Major de Llagostera. Acompanyada pels gegants de Llagostera, ha desfilat pels carrers envoltada de nens i nenes gràcies a l’Esplai Papu Tisores. La cercavila s’ha iniciat a la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on ha tingut lloc el pregó a càrrec de la Comissió de Festes de l’any 1999 i a la presentació dels nous Hereus Pubilles 2018.
Dissabte, 19 Maig 2018 07:08

Remei Boadas rep el premi Llagostera en Flor 2018

Publicat per
La llagosterenca Remei Boadas ha rebut el premi Llagostera en Flor 2018 pels seus anys de dedicació i implicació amb l’entitat Llagostera en Flor. L’acte de reconeixement ha tingut lloc aquest divendres a la tarda, a l’església Parroquial durant la inauguració del 28è Concurs- Exposició de flors, plantes i aparadors de la Festa Major.
Divendres, 18 Maig 2018 09:49

Tret de sortida a la Festa Major

Publicat per
Ahir es va donar el tret de sortida de la festa major i com cada any es fa amb el ball per a la gent gran. Durant la mitja part del ball, a més de repartir una copa de capa i un tall de coca per tothom també es donen els premis d’engalanament de carrers i de balcons.

Enguany el carrer que s’ha endut el premi de carrers ha estat el C/Hospital, amb els seus cucs fets amb CD. El segon premi ha estat per vanos arc iris del c/Consellers.

Com a novetat aquest any també hi ha hagut concurs d’engalanar balcons. I el premi ha estat per a la Isona i la Mariona Pareta que han decorat el seu balcó del c/Major. També s’ha fet un reconeixement al balcó de la Pilar Sancho al C/ Compte Guifre.

Ara si que ja podem dir que la Festa Major ja és aquí!