ELPOLLTV

Dim27092022

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Del 29 de maig al 6 de juny, la Biblioteca Julià Cutiller, torna a posar en marxa l'horari extraordinari per tal que els estudiants de batxillerat i universitaris puguin estudiar i preparar els seus exàmens finals.

L’activació de l’horari especial és una iniciativa de la regidoria de Joventut i suposa l’ampliació dels horaris d'obertura de la Biblioteca, exclusivament com a sala d’estudi, els divendres de 20.00h a 23.00h i els dissabtes de 16.00h a 20.00h.


 

 

Dilluns, 18 Maig 2015 07:19

El Passeig s'omple de cotxes d'època

Publicat per

Un centenar llarg de vehicles d'època han participat aquest diumenge a la setena trobada de cotxes clàssics i antics organitzada per Lacustària Clàssics. La concentració ha tingut lloc al Passeig Pompeu Fabra on s’han pogut veure cotxes mítics de les marques Cadillac, Porsche, Pontiac, Chevrolet i Ford sense descuidar els mítics models 600, 2 cavalls, Minis i Renault Alpine i Copa turbo entre d’altres. El Passeig ha quedat petit i alguns vehicles s'han exposat a l'Avinguda de l'Esport. Podeu veure més fotos d'aquest enllaç


 

 

Dissabte, 16 Maig 2015 21:08

ERC presenta el seu programa electoral

Publicat per

Prop de 90 persones han assistit a l'acte de presentació del programa electoral d'Esquerra Republicana de Llagostera. La presentació ha anat a càrrec d'Antoni Navarro i han comptat amb l'actuació musical d'Artur Comas.

Aquest divendres al vespre, al teatre del Casino Llagosterenc, Alternativa per Llagostera amb David Parron com a cap de llista, ha presentat el que són les línies mestres del seu programa electoral. Una vuitantena de persones han assistit a l’acte de presentació. 

Llagostera ha celebrat aquest divendres al migdia la Junta Local de Seguretat anual on s’han presentat les dades corresponents al període de maig del 2014 a l’abril del 2015.

Entre les dades presentades destaca la disminució d’un 26,5%  dels robatoris respecte el mateix període de l’any anterior. A nivell global s’han reduït un 7% els fets denunciats passant de 387 a 360 i han disminuït un 5,5% els delictes.

A la Junta local de seguretat hi han assistit el conseller d’Interior Ramon Espadaler, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria,  el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Eudald Casadesús, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, el sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde, el comissari cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d’Esquadra, l’inspector cap de l’ABP Gironès – Pla de l’Estany dels Mossos d’Esquadra Xavier Domènech, el sotinspector d’estrangeria del Cos Nacional de Policia, Joan Colinet i el capità de la Guàrdia Civil de Palamós, Pascual-Fernando Ginés Martí.  


 

 

Segueix actiu el nivell 1 del Pla Alfa al Gironès activat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Recordeu que des del passat 15 de març i fins al 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre foc, d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que els envolta.


 

 

El Partit Popular de Llagostera presenta una sèrie d’idees i accions a dur a terme al poble al seu programa electoral. Entre elles, en destaca la rebaixa d’un 20% del sou de l’alcalde i l’anul·lació de la tercera tinença d’alcaldia. Amb aquest estalvi, els populars proposen crear la figura de l’agent cívic que vigili els accessos a les principals escoles i llars d’infants del poble a les hores punta.

Per fomentar l’activitat al poble, el grup popular proposa reactivar la llicencia d’obres majors sense cap cost econòmic per generar llocs de treball.

Pel que fa al medi ambient, des del grup popular es vol fomentar el reciclatge i l’auto compostatge d’aquells llagosterencs i llagosterenques que tenen pati o jardí.

Per més informació sobre les accions del partit, podeu consultar l’entrevista que El Poll TV va realitzar al seu cap de llista, Òscar Àlvarez clicant aquí.


 

 

 El grup de Convergència i Unió de Llagostera remarca les principals accions fetes durant els últims quatre anys.

Des de l’Ajuntament, s’ha posat èmfasi en la promoció del poble i un dels grans èxits assolits és la construcció de Can Caciques. Així mateix, s’ha impulsat Llagostera com a poble d’interès turístic assistint a diferents fires del sector i consolidant la Fira del Bolet, el Mercat Romà i la Fira del Segar i del Batre.

Un altre punt destacat del mandat ha estat el Pla de Barris. Fa quatre anys es va prometre el seu desenvolupament i així ha estat, pensant sempre en el benestar dels llagosterencs.

Durant aquesta legislatura també s’ha posat especial atenció en els joves amb accions com la ‘Fórmula Jove’ o el ‘Curs d’introducció al món laboral’. D’aquesta manera s’ha apropat als joves a l’àmbit professional.

Des del consistori s’ha potenciat molt la participació ciutadana i els mitjans digitals. Gràcies a aquestes mesures de govern obert, l’Universitat Autònoma de Barcelona i la Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya varen concedir a l’Ajuntament de Llagostera el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació al web municipal.

Per destacar totes les accions, des de CiU Llagostera s’ha creat un canal de YouTube on es mostren diferents píndoles temàtiques. Podeu accedir-hi clicant aquí.

Dimecres, 13 Maig 2015 08:48

Arranjament del terreny de l’Avinguda Gironès

Publicat per

 

Avui han començat les accions d’arranjament del terreny de l’Avinguda Gironès. S'està aplanant tot el terreny.

Amb el pas del temps i la pluja havia desaparegut part del sauló i hi havia pedres que dificultaven la mobilitat. Properament es posarà sauló nou a tota l’avinguda.

Dimarts, 12 Maig 2015 17:07

S’activa l’helicòpter del SEM a Llagostera

Publicat per

Aquest migdia l’helicòpter del SEM ha sobrevolat Llagostera però al final no ha resultat necessari.

Una dona de 34 anys la identitat de la qual respon a les inicials F. T. ha tingut un atac d’ansietat al mig del carrer quan anava amb una criatura.

Segons els testimonis, la dona ha patit un atac de nervis al caure a terra amb la criatura en braços. El cosí de l’afectada s’ha fet càrrec del nen i ha acompanyat la pacient amb l’ambulància.