ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 03 Juliol 2016 11:17

Èxit de la botifarrada solidària pro Oncotrail

Publicat per
Unes 150 persones han participat aquest diumenge a la botifarrada solidària a benefici de la Fundació Oncolliga de Girona. La jornada ha estat organitzada per l'equip Implicats Llagostera que participaran a la propera Oncotrail prevista pels propers 1 i 2 d'octubre.
Dissabte, 02 Juliol 2016 08:39

Passejades de Cultura pel Gironès

Publicat per

L'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, ha presentat aquest dijous les Passejades de Cultura. Es tracta d’un seguit de rutes guiades per descobrir l’encant de 6 municipis gironins, concretament els de Llagostera, Cassà de la Selva, Madremanya, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell i Cervià de Ter.

L’Esplai Papu-tisores posa punt i final a la temporada amb la celebració d’un sopar que tindrà lloc aquest diumenge 3 de juliol, a les 21 h, al Casal Parroquial. El preu del menú és de 6€ i els tiquets es poden comprar a la Llibreria Sureda fins aquest divendres dia 1 de juliol. Cal portar plat, got i coberts.
,
L’Ajuntament de Llagostera ha instal·lat una taula de pícnic, construïda pels alumnes del taller Reactiva't”. Es tracta d’un programa del Consorci de Benestar Social del Gironès- Salt, adreçat a joves de més de 16 anys, que ofereix tallers on se’ls dóna l’oportunitat de fer una activitat que els agradi, potenciant les seves habilitats i capacitats i que, alhora, contribueixi a millorar l’entorn del municipi. En el cas de Llagostera hi han participat un total de 19 joves distribuïts en tres tallers: Dos de fusteria i un de fotografia. En el taller de fusteria els participants han après a utilitzar les eines i conceptes bàsics per a la creació i construcció de mobiliaris útils per a entitats, escoles i espais públics. Entre d’altres elements, els alumnes han construït una taula de pícnic que s’ha col·locat a les instal·lacions del Casal Parroquial Llagosterenc.
,
Dimecres, 29 Juny 2016 08:09

La travessa dels Pirineus de Joan Sàbat

Publicat per
El llagosterenc Joan Sàbat ha iniciat, en solitari, la gran travessa dels Pirineus. Es tracta d’un repte personal que circula pel GR 11, un sender que creua els Pirineus, pel seu vessant sud, des del Cantàbric fins al Mediterrani. En Joan va emprendre la ruta dissabte tot sol, acompanyat de les seves botes i la seva motxilla a l’esquena. Els seus companys del Grup Excursionista Bell-Matí han obert un grup de Whatsapp on en Joan hi envia, sempre que hi ha cobertura, un selfie amb informació sobre l’etapa realitzada.
,
Dimarts, 28 Juny 2016 08:16

La tercera Fira del Llibre Prohibit escalfa motors

Publicat per

Els organitzadors de la tercera edició de la Fira del Llibre Prohibit, que tindrà lloc a Llagostera el proper 16 de juliol, presentaran avui la programació a Girona. L’acte tindrà lloc a les 19 h a l’Espai 22 (Carrer de les hortes, 22), on, entre d’altres, es projectaran les obres dels 10 finalistes del primer concurs de book tràilers.

“La programació de la Fira inclou exposicions, concerts, tertúlies, vermuts, tallers, parades, llibres, cervesa prohibida, food trucks, bon ambient, cultura i diversió assegurades” segons han avançat els organitzadors.

Rafel Nadal, Vicenç Villatoro, Isabel-Clara Simó, Marc Romera, Jaume Figueras, Josep M. Fonalleras, Guillem Terribas, Cesk Freixas, Carme Arenas, Rusó Sala, Sílvia Comes i un munt de personatges del panorama cultural del nostre país, ja han confirmat la seva assistència a la Fira. Can Toni de les Eugues, entitat organitzadora de la Fira manté oberta un campanya de crowfounding a Verkami per poder fer front a les despeses de la Fira. Podeu col·laborar-hi des d’aquí.


,
Diumenge, 26 Juny 2016 22:57

Sergi Miquel nou diputat de CDC a Madrid

Publicat per
El llagosterenc Sergi Miquel, ha estat escollit diputat gironí de CDC al Congrés dels Diputats. Així, la formació convergent gironina manté els dos diputats actuals a Madrid. Miquel, amb 26 anys serà el diputat més jove de CDC al Congrés dels Diputats fent tàndem amb Jordi Xuclà. La resta de diputats gironins seran d’ERC (2) En Comú Podem (1) i PSC (1).
,
Diumenge, 26 Juny 2016 22:17

CDC segueix com a força més votada a Llagostera

Publicat per
CDC amb 907 vots, ha sigut la formació política més votada a Llagostera on hi ha hagut una participació del 60,42% . ERC ha estat la segona amb 859 vots seguida de En Comú Podem amb 583. El PSC ha obtingut 382 vots, el PP 281, Ciutadans 213 i el PACMA 64. 23 vots han estat comptabilitats com a nuls i 22 en blanc.
La participació a les eleccions generals ha baixat considerablement a Llagostera. Sí l’any passat a les 18 h havia votat el 55,50%, avui a la mateixa hora, la participació es situa al 43,91%. Al conjunt de Catalunya, de moment, la participació ha baixat 10 punts percentuals respecte al 20 de desembre de l’any passat. Els col·legis electorals tancaran les portes a les 20 h.
Divendres, 24 Juny 2016 10:55

Un ferit en un accident a la carretera de Caldes

Publicat per
Un jove de 24 anys ha resultat ferit a Llagostera, quan el vehicle en què circulava, ha sortit de la carretera i ha impactat contra diversos arbres. El conductor, veí de Cassà de la Selva, ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia i ha estat traslladat fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, amb ferides de diversa consideració. L’accident s’ha produït a les 10 d’aquesta passada nit, per causes que es desconeixen, al punt quilomètric 5 de la carretera GI-674, que enllaça Caldes de Malavella amb Llagostera. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions de la Policia Local, quatre dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i dues dels Bombers de la Generalitat. El vehicle, s’ha enfilat pel marge de la carretera on ha quedat bolcat entre uns pins.