ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 15 Novembre 2015 18:11

340 corredors a la segona edició de la Llagostrail

Publicat per
Un total de 340 corredors han participat aquest diumenge a la segona edició de la Llagostrail. Organitzada per la secció trail del Grup Excursionista Bell Matí, la cursa comptava amb dos recorreguts, un de 27 quilòmetres i un de 12. El guanyador de la cursa llarga ha estat Ignasi Ferrer Nieto amb un temps de 2 hores 10 minuts 30 segons i el de la cursa curta Lluís Vall-Llosera Nogués amb un temps de 52 minuts i 48 segons. La cursa ha començat amb un minut de silenci en record a les víctimes del brutal atemptat terrorista de París. Per els més petits també hi ha hagut curses.

L'Assemblea ajorna la mobilització prevista per demà en solidaritat amb els fets de París. El Secretariat Nacional de l'ANC, reunit de forma ordinària aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú, ha decidit ajornar l'acte programat per demà diumenge 15 de novembre al Parc de la Ciutadella pels fets succeïts a París.

L'acte tindrà lloc el proper diumenge  22 de novembre. Els detalls de la nova convocatòria, com el lloc i l'hora, es donaran a conèixer al llarg d'aquesta setmana. La decisió s'ha pres per respecte i solidaritat amb el poble francès després dels fets ocorreguts la passada matinada a París.

L'Assemblea Nacional Catalana se suma a les mostres de condol per les víctimes i expressa el seu rebuig a la violència i el seu compromís amb la democràcia.

Dimarts, 10 Novembre 2015 17:02

Vols un gat?

Publicat per
Una veïna de Llagostera regala gats petits a qui es comprometi a cuidar-los. Els interessats poden posar-se en contacte amb la senyora Dolores trucant al 698419231.

L’empresa de fabricació de taps de plàstic United Caps de Llagostera, ha organitzat aquest cap de setmana una Jornada de Portes Obertes. Prop de 200 persones s’han acostat a les instal·lacions de l’empresa per descobrir com és el procés de fabricació dels taps. 

Les problemàtiques associades i les dificultats per accedir a un habitatge digne han estat el fil conductor del taller sobre habitatge celebrat aquest dissabte a Llagostera. El taller, organitzat per l’Assemblea d’Esquerres de Llagostera amb la col·laboració de Llagostera Solidària, Joves per la Terra, Dones d’Arreu i Càritas ha tingut lloc al local social de La Caixa, on hi han participat una vintena de persones.

Dissabte, 07 Novembre 2015 10:58

Comença l'asfaltatge de la carretera

Publicat per
Aquest dissabte s’han iniciat el treballs d’asfaltatge de la primera capa a les obres de la carretera. L’entrada de les màquines ha estat molt ben rebuda pels veïns i comerciants de la zona que tenen ganes que les obres finalitzin i puguin tornar a la normalitat. Els treballs s’allargaran durant tot el cap de setmana i per aquest motiu l’accés al carrer Sant Feliu romandrà tancat fins diumenge al vespre. Provisionalment, per accedir al carrer, es pot fer per la travessera del carrer Sant Feliu des del Puig del General.

El Mas Roig II de Llagostera ha estat l’escenari de l’espot promocional de la Marxa Mundial pel Clima prevista pel proper diumenge 29 de novembre a Barcelona. La marxa, organitzada pel Moviment Justícia Climàtica, tindrà lloc el dia abans de la celebració de la 21ª Conferència de les Parts (COP 21 CMP11) sobre canvi climàtic que es celebra a París. En aquesta cimera s’hauria d’arribar a un acord global per a solucionar la crisis climàtica a nivell mundial. Podeu veure l’espot des d’aquí.

Divendres, 06 Novembre 2015 07:17

Recta final a les obres de la carretera

Publicat per
Les obres de la carretera entren aquest cap cap de setmana en la recta final. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera està previst l’asfaltatge de la primera capa. Amb motiu dels preparatius d'aquest asfaltatge quedarà tallat l’accés habitual al carrer Sant Feliu (des de la benzinera) els dies 6, 7 i 8 de novembre. "Es preveu que l’accés al carrer Sant Feliu es pugui obrir diumenge al vespre, un cop finalitzin els treballs", tal i com ha explicat l'alcalde Fermí Santamaria. En aquest sentit Santamaria ha recordat que provisionalment pot accedir-se al carrer Sant Feliu, utilitzant la traverssera del carrer Sant Feliu, des del Puig del General.

Aquest dijous ha tingut lloc la jornada de treball sobre la nova Llei 24/2015 en l’àmbit municipal (desnonaments, reallotjament i segona oportunitat), organitzada pel Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona i l’Observatori DESC (Drets Econòmics, Socials i Culturals). La jornada ha tingut lloc a l’aula magna de la Casa de Cultura de Girona, i hi ha participat tant personal tècnic i administratiu com càrrecs electes dels ajuntaments i consells comarcals de la província de Girona que tenen relació amb l’àmbit de l’habitatge, els serveis socials i l’urbanisme. Hi han assistit representants de més de trenta ajuntaments, entre ells el de Llagostera i de sis consells comarcals, així com treballadors de la Generalitat de Catalunya i d’altres entitats, amb l’objectiu de conèixer les noves oportunitats per als municipis en l’àmbit de l’habitatge i els serveis socials. La Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, és fruit d’una iniciativa legislativa popular (ILP) promoguda per la plataforma d’afectats per la hipoteca, l’aliança contra la pobresa energètica i l’Observatori DESC. La presentació de la jornada ha anat a càrrec del vicepresident i diputat responsable del Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, que ha fet èmfasi en el fet que mitjançant les activitats formatives del servei «ens proposem donar suport als ajuntaments que volen donar resposta a les dificultats dels ciutadans per fer front als problemes i situacions d’emergència en l’àmbit de l’habitatge, i crear espais de coneixement per intercanviar opinions i ajudar des de l’experiència».

Aquest dijous 5 de novembre, s'inaugura al Caixa Fòrum de Barcelona el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, FICMA, que enguany arriba a la 22ª edició. Entre els 120 films que hi participen, hi el “Corazones Verdes” on alguns dels plans s’han filmat a les instal·lacions del Mas Roig II de Llagostera. “Corazones Verdes” es projectarà el proper dimarts 10 de novembre. Podeu veure el tràiler del film des d’aquest enllaç.