ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

"Yo, Duc". Així és titula el llibre de José Luis Gutiérrez Gallego, professor jubilat que actualment viu a la urbanització Mont-Rei de Llagostera. Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc l’acte de presentació al local social de La Caixa on hi han intervingut Dolors Reig, presidenta de la Unesco Girona, Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera, Josep M. Coromines i Xargay, artista i mestre i Miguel García, tècnic de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Selva. “Amb la publicació del llibre "Yo, Duc" us vull donar a conèixer el tracte que vaig rebre dels meus amos durant la meva curta, però immillorable, estada amb ells. Va ser en el millor moment de la meva vida quan els vaig deixar per defensar el meu amo de quelcom sorollós i polsós que fins ara havia estat desconegut per a mi. Un relat emocionant que us commourà, us ajudarà a conèixer el que comporta tenir una mascota, així com les alegries i les penes que representa la nostra tinença. Una curta però gran història amb una finalitat únicament educativa i solidària. Espero que entusiasmi als lectors petits i grans, siguin homes o dones”, diu Duc, el protagonista d’aquesta historia. Tots els guanys que generi aniran destinats a sufragar part de les despeses que les protectores d’animals gironines.

Diumenge, 26 abril 2015 22:30

L'Esplaiada omple Llagostera d'infants i joves

Publicat per

Llagostera ha acollit aquest cap de setmana l’Esplaiada 2015, organitzada per Esplais Catalans – Esplac, la federació d’esplais laics de Catalunya. Prop de 2.500 nens, joves i monitors han participat a l’Esplaiada més concorreguda celebrada mai fins ara a Catalunya. Amb el lema “Tenim veu, transformem el món” s’han realitzat diverses activitats i tallers que han culminat aquest diumenge amb un gran acte reivindicatiu pels carrers de Llagostera. Els infants i els seus monitors han fet diverses rues per Llagostera i han acabat llegint un manifest elaborat pels nens i nenes. “Tenim dret a ser escoltats i donar la nostra opinió” o “Tenim veu per decidir el nostre futur. Perquè som futur, però també present” han estat alguns dels missatges que els infants han volgut transmetre. L’Ajuntament de Llagostera s’ha bolcat en l’organització de l’esdeveniment. “Hem donat tot el suport tècnic a Esplais Catalans, perquè creiem en el seu projecte” ha explicat el regidor de joventut Sergi Miquel. Per Esplais Catalans fer un acte d’aquesta envergadura a Girona “és una oportunitat de donar-se a conèixer” tal i com han explicat els responsables de l’Esplaiada. Podeu veure fotos de l'Esplaiada des d'aquí.

Diumenge, 26 abril 2015 21:53

Premis Culturals Butlletí. "And the winners are..."

Publicat per

La Fira del Llibre Prohibit, l’Esplai el Papu Tisores, Antoni Mascort i Josep Cantó, Tino Lloveras i Joaquim Carbó han estat els guardonats amb els Premis Culturals Butlletí. Per sisè any consecutiu l'associació editora de la revista local "El Butlletí" ha organitzat una nova edició dels Premis Culturals Butlletí, que pretenen premiar d'una manera simbòlica totes aquelles entitats i persones que es mouen incansablement per promoure i potenciar la cultura al nostre poble. Els premis es divideixen en 5 categories diferents i els nominats per a cadascuna d'elles han estat proposats per les entitats locals. L’acte ha tingut lloc al teatre Casino Llagosterenc. Veure galeria de fotos des d'aquí

 

Dissabte, 25 abril 2015 10:35

“Tu tens alternativa!”

Publicat per

Alternativa per Llagostera ha presentat aquest divendres al vespre a David Parron com a cap de llista per la candidatura a l’alcaldia de Llagostera.

Unes 40 persones s'han citat al Centre cultural Can Roig on la presidenta de l' Associació “Dones D’Arreu”, Lluïsa Fuentes, ha obert l’acte amb una detallada presentació del cap de llista d’Alternativa.

Parron ha iniciat la presentació donant les gràcies per la feina feta a Lluís Postigo, cap de llista d’Alternativa durant molts anys i alcalde de Llagostera el 2003-2007. Seguidament ha donat pas al balanç de la feina feta aquests darrers quatre anys a l’oposició. Ha donat comptes de les tasques negatives de l’actual govern i també ha fet esment de les positives.

Sota el lema “Tu tens alternativa!”, David Parron ha explicat les línies mestres del que presentaran al programa electoral. Millorar el compromís social o fer política d'habitatge que doni resposta a les necessitats de les persones amb dificultats econòmiques, han estat algunes de les propostes.

El cap de llista d’Alternativa per Llagostera ha finalitzat l'acte promocionant la República catalana lliure, demanant el compromís amb les polítiques d'esquerra, donant les gràcies a tota la llista que conformen Alternativa per Llagostera i fent-se una foto de grup.

Llagostera acull aquest cap de setmana l’Esplaida, organitzada per Esplais Catalans-Esplac, l’associació d’esplais laics i progressistes de Catalunya. La trobada assoleix a Llagostera un rècord de participació històric amb més de 2500 persones, 1900 infants i joves i 600 monitors i monitores de 51 esplais de tot Catalunya. El tema central de l'Esplaiada serà la reivindicació dels drets dels infants i la participació infantil.

 

David Parron, alcaldable d'Alternativa per Llagostera, critica en una entrevista publicada aquest dijous al diari El Punt Avui, la manca de compromís de l'equip de govern de CiU, en polítiques socials i el fet d'haver aprovat plans, com el de l'habitatge, que, a la pràctica, han acabat “en un calaix”. Segons Parron, “Llagostera està a la cua en despesa social”. Podeu llegir l'entrevista des d'aquest enllaç.


 

Més de 800 persones volen convertir-se en actors o actrius per un dia! Coincidint amb la diada de Sant Jordi s'ha celebrat a Llagostera el càsting per trobar figurants per la segona part del film 'Ocho Apellidos Vascos'. 

Aquest dimecres, 22 d'abril, el Butlletí Oficial de la Província de Girona ha publicat el llistat complet de les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del proper 24 de maig. A Llagostera, a diferència de fa 4 anys, només es presenten 4 llistes: CiU, ERC, Alternativa per Llagostera i el PP.

A les darreres eleccions van presentar-se un total de 6 llistes amb el següent resultat: CiU: 1979 vots, ERC: 332, Alternativa per Llagostera: 300, PSC: 175, Independents per Llagostera: 132 i el  PP: 118 vots. Ciu va obtenir 11 regidors, ERC 1 i Alternativa per Llagostera 1, mentre que el PSC, Independents i el PP no van aconseguir representació. 


Podeu consultar els components de les llistes des d’aquest enllaç.

 

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit traslladar el càsting de la segona part de la pel·lícula “Ocho apellidos vascos” previst inicialment per aquest dijous 23 d’abril al Local Social de La Caixa, a l’Oficina de Turisme de l‘Estació, situada al Passeig Romeu s/n, davant del CAP.

S’ha decidit canviar la ubicació després de veure l’experiència de cues i aglomeracions a les altres viles on s’hi feia el càsting.

Recordeu, l'horari és de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.


 

Dimecres, 22 abril 2015 09:50

Incendi sense ferits al carrer Donzelles

Publicat per

Aquest matí, cap a dos quarts de deu, s’ha produït al carrer Donzelles nº 59 de Llagostera un incendi. La casa afectada estava desocupada. Els bombers hi han treballat i han pogut extingir l’incendi ràpidament.