ELPOLLTV

Diu10122023

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 01 Novembre 2014 08:38

Nova revista de caça

Publicat per
Aquesta setmana s’ha presentat a Manresa el primer número de la revista de caça Cinegeticat. L'acte ha estat presidit pel conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs. La nova publicació “és una ambiciosa aposta cap
a la divulgació de les tasques del col·lectiu
caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la 
personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català”, tal i com ha explicat Eduard Melero , director de la revista. El llagosterenc Dani Camacho forma part de l’equip impulsor del projecte i actualmente ocupa el càrrec de delegat de Cinegeticat a Girona.

Divendres, 31 Octubre 2014 20:24

Inaugurada l'exposició retrospectiva de Peio Pascual

Publicat per

Aquest divendres al vespre ha quedat oficialment inaugurada l’exposició retrospectiva de Peio Pascual. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Divendres, 31 Octubre 2014 19:08

Aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2015

Publicat per

Amb els vots favorables de Convergència i Unió , Esquerra Republicana i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera aquest dimecres han quedat aprovades inicialment les ordenances fiscals pel 2015.

Amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes de Llagostera, s'ha organitzat un procés participatiu que permeti complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes. Per fer-ho l’Ajuntament ha organitzat un taller participatiu per debatre i recollir propostes formulades pels ciutadans que hi vulguin participar. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 12 de novembre a les 21 hores a la sala polivalent del centre cultural Can Roig. Pels que no puguin assistir al taller o vulguin avançar les seves propostes i suggeriments s’ha habilitat un formulari online estructurat en 4 grans àmbits que fan referència a persones, urbanisme i medi ambient, economia i promoció de Llagostera. El formulari, accessible des de llagostera.cat estarà operatiu fins dilluns 10 de novembre a les 15 h. Durant la sessió de recollida de propostes, el Regidor d’Hisenda i Participació ciutadana, Ramon Soler donarà compte del grau d’execució de les propostes ciutadanes incorporades en el pressupost del 2014.


L’aula “Reaprèn” de Llagostera ha iniciat la seva activitat amb total de 20 persones inscrites que s’han matriculat al Graduat en Educació Secundària, als cicles formatius o bé al Curs per a preparar la prova d’accés a cicles de Grau Superior.
Amb aquest nou servei s’ofereix la possibilitat de fer formació reglada a Llagostera. L’aula per a persones adultes, situada a la Casa de les Vídues, disposa dels recursos idonis per a formar-se: ordinadors amb connexió a internet, material de consulta i el suport d’un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d’aprenentatge.
Entre l’oferta formativa prevista pel curs 2014-2015 hi ha el Graduat d’Educació Secundària (GES), diversos cicles formatius de grau mitjà i grau superior, el Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles de grau superior i cursos de reforç de llengua catalana.
Tots els cursos s’ofereixen a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
Per més informació podeu consultar el web http://www.llagostera.cat/reapren


Dimarts, 28 Octubre 2014 07:50

Es busquen anècdotes viscudes al Bell-Matí

Publicat per
La propera primavera es publicarà el llibre del 50è aniversari del Grup Excursionista Bell-Matí el qual farà un repàs a la història de l’entitat. Si algú que hagi estat vinculat amb l’entitat vol fer la seva aportació explicant alguna anècdota o algun moment viscut amb el grup excursionista al llarg d’aquests 50 anys pot enviar un correu electrònic abans del 20 de novembre a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Dilluns, 27 Octubre 2014 17:48

IV Marxa de Torxes per la independència

Publicat per

La IV Marxa de Torxes per la independència ha desfilat pels carrers de Llagostera aquest dissabte al vespre. La marxa, organitzada per les seccions locals de CiU, ERC, ICV-EUiA, JNC i Rcat, Alternativa per Llagostera i JPLT, va començar a la plaça del Castell i va acabar a la Plaça Catalunya amb un sopar popular organitzat per Llagostera per la independència.

Un any més, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i els ajuntaments de 21 municipis de la comarca, entre ells Llagostera, han organitzat, conjuntament, el 'Bus de Nit' de les Fires. L’objectiu és que els joves de la comarca es puguin desplaçar de nit amb transport públic a les Festes de Sant Narcís. Amb el carnet jove de Calaviudi s’ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit els dies 24, 25, 31 d‘octubre i 1 de novembre. Per a beneficiar-se del descompte cal presentar el carnet Jove CLV a l’espai Jove de Llagostera. Més informació i horaris al Facebook de Calaviudi

Dimecres, 22 Octubre 2014 07:39

El Bell Matí, 50 anys fent poble i fent país

Publicat per

El periodista Joan Ventura dedica la seva columna al Grup Excursionista Bell Matí. Per Ventura, “en aquest país hi ha entitats que des de la modèstia i el voluntariat han fet una feina enorme, sovint massa poc reconeguda”. Podeu llegir l’article publicat a El Punt Avui des d’aquí.

Llagostera ha acollit avui un dels punts d’avituallament de la ruta organitzada pels Amics dels Clàssics de Flaçà. L’entitat llagosterenca Amics del Motor de Llagostera s’ha ocupat de la logística amb la instal·lació d’una carpa al pàrquing de terra de davant de Correos. D’aquesta manera els Amics del Motor de Llagostera, han escalfat motors per a la II ruta dels Carrilets prevista pel proper dissabte 25 d’octubre.