ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 31 Desembre 2014 19:49

Bon any 2015!

Publicat per
L’equip que fa possible elpollTV us desitgem un any 2015 carregat de bones notícies.
Dimecres, 31 Desembre 2014 18:03

La U.E Llagostera reparteix 200.000 euros de la Grossa

Publicat per
El 21614, número que reflecteix la data històrica de l’ascens de la U.E Llagostera ha resultat guanyador amb 2000 euros per butlleta al sorteig de la Grossa de Cap d’Any celebrat aquest migdia. D'aquesta manera la Unió esportiva Llagostera ha repartit uns 200.000 euros entre els seus amics, seguidors i aficionats que han comprat algun dels números que va posar a la venda. Curiosament, només una xifra ha separat el 21614 del primer premi de la Grossa que finalment ha quedat desert (91614).

Dimecres, 31 Desembre 2014 16:34

Pauher School us desitja Merry Christmas!

Publicat per

L’equip de Pauher School i els seus alumnes han preparat un vídeo felicitació de Nadal. És un projecte que porten a terme durant el primer trimestre on fan servir la llengua anglesa d’una manera diferent i lúdica aprofitant les festes de Nadal. Podeu veure el vídeo des d’aquí.

Dimarts, 30 Desembre 2014 17:57

150 participants a la Cavalcada de Reis de Llagostera

Publicat per

Un total de 150 persones formaran part de la comitiva que acompanyarà els Reis d’Orient durant la cavalcada a Llagostera. La cavalcada començarà a les 19 h amb el llançament d’un petard i finalitzarà amb una petita pirotècnia a l’arribada a la Plaça Catalunya. Enguany l’animació d’un follet obrirà la cavalcada que compte amb la col·laboració especial de El Far. Escola de Teatre i Dansa Musical, El Club Patinatge Llagostera, la Colla Gegantera i Cavall de Mar. La cavalcada comptarà amb la participació d’un grup de Malabars de Foc i la Unió de Botiguers. Els Reis tenen previst llançar 400 kg de caramels sense gluten. L’Itinerari començarà a les 19 h des de l’Avinguda de l’Esport i seguirà pel Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Cristòfol Colom, carrer Àngel Guimerà fins a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional recepció reial.

La cavalcada de Reis està organitzada per l’Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Reis.


El Ple del Consell Comarcal del Gironès, ha aprovat, un conveni amb l’Ajuntament de Llagostera i de sis municipis més per al desenvolupament del ‘Programa Treball i Formació’ per a persones aturades sense prestació al Gironès 2014-2015. Aquest programa compta amb la subvenció del ‘Servei d'Ocupació de Catalunya’, el ‘Servicio Público de Empleo Estatal’ i el ‘Fons Social Europeu’, així com amb la col•laboració dels ajuntaments participants.
A Llagostera  s’han dut a terme dues contractacions de peons per a la brigada d'obres i serveis. Els contractats disposaran d’un total de 99 hores de formació cadascun, efectuades dins el mateix horari laboral, i obtindran un certificat de professionalitat.


Dilluns, 29 Desembre 2014 11:17

L'alcalde al dia: "Espai habilitat per gossos"

Publicat per

Després de la petició per part d’un grup de veïns, l’Ajuntament està estudiant la creació d’un espai per a gossos al poble. Des del consistori es busquen solucions al problema de les defecacions als carrers i voreres del poble. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens detalla les zones que s’estan estudiant.

Una quinzena de Manaies llagosterencs desafien el fred per custodiar el Pessebre vivent de Castell d’Aro. Els Mananies de Llagostera participen per primera vegada al pessebre vivent més antic de Catalunya que enguany celebra la 56 ena edició. Podeu veure els horaris del pessebre des d’aquí


Dimecres, 24 Desembre 2014 07:58

Càritas, sempre al costat de la gent

Publicat per

Com cada any, Càritas ha preparat uns lots especials de Nadal per a les famílies més necessitades que necessiten el seu suport.


Dimarts, 23 Desembre 2014 13:17

Si vas votar el 9N, és moment d’autoinculpar-se

Publicat per

L'admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que L'Assemblea Nacional Catalana posi en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades. En aquest sentit, les assembles territorials del Gironès, entre elles la de  Llagostera, han organitzat per demà dimecres 24 a les 11:45h una concentració massiva a davant dels Jutjats de Girona (al costat de Correus) en la qual tothom que ho vulgui podrà autoinculpar-se per haver participat en la jornada de votació del 9N.

L’ANC recomana portar el document d’autoinculpació imprès que trobareu al següent enllaç així com el carnet d’identitat.

Font: ANC


 

 

 

El web de l‘Ajuntament de Llagostera ha estat guardonat, per segon any, amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. L‘acte de lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns al vespre al Palau de Pedralbes de Barcelona presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega. El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que es basa en els resultats d’avaluar els webs municipals a partir de 41 indicadors sobre qui son els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines proporcionen per a la participació ciutadana. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa www.mapainfoparticipa.com. Llagostera és el municipi gironí més ben posicionat amb el 95% dels indicadors complerts.