ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 28 Novembre 2014 10:41

Gran Recapte d'aliments a Llagostera

Publicat per

El Gran Recapte d‘Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d‘aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d‘Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d‘Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.

El Gran Recapte d‘Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l‘ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l‘edició del 2014 és tornar a superar els 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 20.000 voluntaris.

A Llagostera hi haurà voluntaris els dies 28 i 29 de novembre a la majoria de supermercats del municipi.

Més informació sobre el Gran Recapte d‘Aliments aquí


Dijous, 27 Novembre 2014 13:39

S'aprova el pressupost municipal pel 2015

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera ha aprovat el pressupost municipal pel 2015 amb les vots favorables de CiU, l’abstenció d’ERC i el vot contrari d’Alternativa per Llagostera. El regidor d’Hisenda Ramon Soler, va explicar que tot i la davallada d’un 6,45% respecte el pressupost de l’any 2014, les partides destinades a l’atenció de les persones s’incrementen un 4,47%. 

Dimecres, 26 Novembre 2014 20:07

Joves sardanistes llagosterencs campions de Catalunya

Publicat per
Aquest cap de setmana les Colles sardanistes Il·lusions i Taps de Cassà de la Selva, on hi participen diversos llagosterencs i llagosterenques, s'han proclamat Campions en la categoria alevins del Campionat de Catalunya de sardanes celebrat a Valls. Els joves sardanistes de la colla Il·lusions són Alba Rabasedas, Àngela i Llorenç Amat, Ivette Sabarí i Aniol Vinyoles, i de la Colla Taps, Meritxell Rabasedas, Maria Perez Esteba i Gemma Viñolas.

Dimarts, 25 Novembre 2014 08:26

171 persones al Dinar Solidari contra el Càncer

Publicat per
Aquest diumenge 23 de novembre s'ha celebrat al Balneari Vichy Catalán de Caldes de Malavella el Dinar Solidari contra el Càncer, organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Un total de 171 persones hi han participat i s'han rifat més de 100 regals, fruit de la col·laboració de comerços, empreses i particulars.

Dilluns, 24 Novembre 2014 22:35

Una persona ferida amb cremades a La Canyera

Publicat per
Una persona ha resultat ferida greu amb cremades quan per causes que es desconeixen s’ha produït una deflagració a casa seva. Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per les 9 del vespre en un habitatge de la urbanització La Canyera. Quatre camions dels bombers, dues ambulàncies del SEM, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Com a mesura preventiva s’han desallotjat momentàniament tres habitatges del voltant. La persona ferida és un home de 37 anys i va ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Els altres dos inquilins han passat la nit a casa uns veïns.

El 26 de novembre tenen lloc les eleccions al Consell Escolar dels centres educatius de Llagostera. Cada centre, l’Institut, l’escola Lacustària i el Puig de les Cadiretes tenen un horari de votació. Podeu consultar-lo des de les respectives pàgines webs.


Diumenge, 23 Novembre 2014 18:36

Èxit del segon Showroom de la Unió de Botiguers

Publicat per
La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat aquest diumenge la segona mostra d'articles de comerç local. Una trentena de comerciants de Llagostera han participat al "Showroom" que ha tingut lloc al local polivalent i ha servit per presentar la campanya de Nadal. Els botiguers han exposat i mostrat els seus productes juntament amb una desfilada de moda. Dilluns us oferirem un vídeo resum de la jornada.

Diumenge, 23 Novembre 2014 07:45

"Si ho veus, no passis de llarg!"

Publicat per
"Si ho veus, no passis de llarg!" és el lema del muntatge d'art-denúncia que l'entitat Dones d'Arreu ha organitzat aquest any amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones. Consisteix en un muntatge que es pot veure en una quinzena de comerços llagosterencs, concretament a: AJ Esports, La Natura, Joieria-Rellotgeria Català, Fleca flor de Maig, Drogueria-Ferreteria Frigola, Xpeus, Can Madí, La LaBotigueta De Llagostera,Calçats Llinàs, Llibreria Sureda, Gestrònica, Carns Miquel, Merceria Teresa Ros, Carns Agustí i Decoració Anna i Aureli. Les creacions són obres dels artistes Ció Abellí, Moug Marc Ortín Amat, Norman Sánchez i Alba Barceló. Des de l'entitat Dones d'Arreu es vol donar les gràcies als artistes i a tots els establiments que han col.laborat en la lluita contra la violència masclista. Aquest diumenge, en el marc de la celebració del Showroom de la Unió de Botiguers, es llegirà un manifest a les 12:30 al local polivalent.

Divendres, 21 Novembre 2014 11:17

L’alcalde al dia: “Obres a la Torre de la presó”

Publicat per

Per a continuar amb el procés de promoció turística del municipi, l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Llagostera va proposar una remodelació i adequació de la Torre de la Muralla. Les obres s’han fet amb una subvenció de la Diputació de Girona i és una actuació més per atraure visitants al poble. L’alcalde ens en dona més detalls.

L’Associació Dones d’Arreu de Llagostera organitza amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones una exposició d’art denúncia a Llagostera per conscienciar a la població de la necessitat d’implicar-se en la lluita contra els maltractaments i de no girar l’esquena davant un cas de violència masclista. En el muntatge que porta per lema Si ho veus, No passis de llarg! han col·laborat quatre artistes vinculats amb el municipi ( Ció Abellí, Alba Barceló, Marc Ortín i Norman Sánchez) i les obres , que recullen mostres dels diferents tipus de violència masclista ( la psicològica, l’econòmica, la sexual, la física i la verbal ), s’exposaran a partir d’aquest dissabte i durant la setmana que ve als aparadors d’una quinzena de botigues del municipi.

Els actes arrenquen demà amb l’obra de teatre “Tres relats de vida. Dones protagonistes” al Teatre Casino llagosterenc a partir de les 20:30 que s’inclou en la Mostra de Teatre Inclusiu organitzada pel Grup de Gènere i Interculturalitat de la coordinadora d’ONG solidàries. Aquesta obra de teatre porta a escena històries reals molt colpidores i reivindicatives de tres dones ( una xilena, una senegalesa i una marroquina) que resideixen a Catalunya.

Dones d’Arreu és una associació que treballa per potenciar el paper de la dona en els diferents àmbits socials del municipi i per fomentar la participació activa de les dones procedents de diferents culturals així com trobar espais d’intercanvi d’experiències.