ELPOLLTV

Dim23042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 07 abril 2014 11:22

Signatures per optar a Europa

Publicat per

El llagosterenc Eduard Carreras i altres persones afectades per malalties minoritàries han decidit formar una Agrupació d'Electors anomenada DER amb l'objectiu de fer polítiques socials al Parlament Europeu. Per poder-se presentar necessiten recollir 15.000 signatures abans del proper divendres 11 d'abril. Descarrega el full de recollida de signatures des d'aquí

Divendres, 04 abril 2014 11:26

S'ha perdut un gos, en Dustin

Publicat per

Ahir a la tarda es va perdre aquest gos que respon al nom de Dustin per la zona del veïnat de Gaià.

Si algú el veu, sisplau truqueu a la seva propietària, Déborah Pinto: 630 44 35 45 o a la Policia Local: 972 80 55 80

Dijous, 03 abril 2014 18:46

La ruta del 'Sí Vull!' arriba a Llagostera

Publicat per

Una cinquantena de persones han assistit a la xerrada Sí Vull! organitzada per Convergència Democràtica de Catalunya  (CDC). L’acte ha tingut lloc a la Llar dels jubilats amb la participació de Lluís Corominas, Pere Vila i Fermí Santamaria. La xerrada s’emmarca dins la campanya de CDC per donar a conèixer el procés sobiranista i recollir inquietuds i dubtes dels ciutadans. 

Dijous, 03 abril 2014 18:17

Ple juvenil de l'Ajuntament de Llagostera

Publicat per

A finals del mes de gener, l'Ajuntament de Llagostera va celebrar el Ple Infantil amb la presència d'alumnes de les escoles de primària de la població. Dos mesos després ha estat el torn del Ple Juvenil que ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut. Els alumnes van fer demandes a l'equip de govern però també van plantejar algunes solucions. 

Dijous, 03 abril 2014 10:07

Escalfa motors el Multireferèndum 2014

Publicat per

El Multireferèndum 2014 convida als ciutadans a emetre el seu vot sobre cinc assumptes d’especial interès que afecten la vida de les persones del nostre país aprofitant les Eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig.
Les preguntes aniran  relacionades  amb la Línia de Molt Alta Tensió (MAT), la sobirania energètica, els cultius i aliments transgènics, el dret a referèndum per les Iniciatives Legislatives Populars i el deute il•legítim contret per l’Administració.
Podran votar tots els habitants de Catalunya majors de 16 anys. Hi haurà diverses formes de votar: a través d’Internet, de forma anticipada i, sobretot, en meses especials habilitades a prop dels col•legis electorals durant la jornada.

El Multireferèndum és una idea inicial de la Plataforma Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking. Si voleu col•laborar en l’organització, envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llagostera serà present per primera vegada, al Saló Internacional del Turisme a Catalunya que tindrà lloc els propers dies 4, 5 i 6 d’abril a Barcelona.
Juntament amb l’Associació de Restaurants de Llagostera es disposarà d’un estand propi ubicat a l’Espai gastronòmic del Recinte Montjuïc de Fira Barcelona (M1 P8, Carrer F Stand 10) on s’oferiran degustacions de la gastronomia llagosterenca.
La participació de Llagostera al Saló Internacional de Turisme “va lligat a les actuacions de desplegament del Pla estratègic de Desenvolupament Local que estableix el Turisme i la Promoció Local com a un dels eixos principals d’actuació”, tal i com ha explicat el regidor de promoció local, Ramon Soler.

Més informació a www.visitallagostera.cat

El Govern de la Generalitat ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 27 persones i 15 entitats, entre elles el Casino Llagosterenc, que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica. Podeu veure el llistat de persones i entitats des d'aquí

Dimarts, 01 abril 2014 16:41

Enxampat a 214 km/h per la C-65 a Llagostera

Publicat per

Els Mossos han enxampat a Llagostera un conductor que circulava a 214 quilòmetres per hora per la C-65. Els fets van passar el passat 22 de març en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 6.6 d’aquesta carretera al seu pas pel terme municipal de Llagostera. El conductor del vehicle és un home de 42 anys de nacionalitat espanyola i veí de Girona.

Dimarts, 01 abril 2014 10:14

Dos nous radars per tram a la variant de Girona

Publicat per

El  Diari de Girona publica avui una informació sobre els nous radars per tram que Trànsit té previst instal·lar a la N-II en dos punts de la variant de Girona abans de finals d’any. Un d’ells estarà situat dins del terme municipal de Girona mentre que l’altre s’ubicarà entre  Quart i Fornells de la Selva.

Al mateix article llegim que el recent instal·lat radar a la C-65 encara no està en funcionament però començarà a funcionar d’aquí a pocs dies.

El radar per tram  és un  dispositiu que llegeix la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i detecta aquells que sobrepassen la velocitat màxima establerta.

Podeu llegir la notícia sencera aquí:         http://www.diaridegirona.cat/comarques/2014/04/01/transit-collocara-dos-radars-tram/663192.html

Diumenge, 30 Març 2014 10:01

A Europa, sense obstacles

Publicat per

El jove llagosterenc Eduard Carreras, impulsa una llista europea centrada en defensar els drets dels discapacitats. Ho publica el diari El Punt Avui. Podeu llegir l'article des d'aquí