ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 29 Març 2014 14:11

Alex Puig serà el nou regidor d'ERC

Publicat per

Alex Puig, serà el nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Llagostera en substitució d’Eugènia Comas. Així ho ha confirmat el comitè local d’ERC que s’ha reunit aquest divendres al vespre. Xavier Vilalta i Sílvia Fa, els següents a la llista electora, després d'Eugènia Comas, han renunciat a ser regidors per motius personals. Puig podria prendre possessió del nou càrrec de regidor en el proper ple del mes d’abril. 

Les  càmeres del radar de velocitat per trams a la C-65 entre Llagostera i Cassà ja estan instal·lades. Així ho informa avui el Diari El Punt Avui. Aquestes càmeres llegiran la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i multarà aquells que hagin sobrepassat la velocitat establerta.

 Podeu llegir la notícia sencera aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/-/728416.html?piwik_campaign=mail&piwik_kwd=mail&utm_source=mail&utm_medium=mail&utm_campaign=mail

Dijous, 27 Març 2014 18:30

Ple ordinari del mes de març

Publicat per

Eugènia Comas ha presentat la seva renúncia al càrrec de regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Llagostera per motius personals i laborals. En el seu discurs de comiat, Comas va voler dedicar unes paraules d’agraïment a tots els regidors i regidores,  amb qui ha compartit  moments a l’ajuntament tant a l’oposició com desenvolupant tasques de govern així com a tot el personal de l’ajuntament. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el portaveu de CiU, Ramon Soler, van agrair a Eugènia Comas la seva feina i tarannà i van desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa fora de l’Ajuntament. Ara, queda per concretar qui serà el nou regidor d’ERC.

Dijous, 27 Març 2014 07:28

Eugènia Comas d'ERC deixa el càrrec de regidora

Publicat per

Eugènia Comas (ERC) va presentar ahir la seva renúncia al càrrec de regidora a l’Ajuntament de Llagostera per motius personals i laborals. En el seu discurs de comiat, Comas va voler dedicar unes paraules d’agraïment a tots els regidors i regidores, amb qui ha compartit moments a l’ajuntament tant a l’oposició com desenvolupant tasques de govern així com al personal de l’ajuntament. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el portaveu de CiU, Ramon Soler van agrair a Eugènia Comas la seva feina i tarannà i van desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa fora de l’Ajuntament. Ara, queda per concretar qui serà el nou regidor d’ERC. Aquesta tarda us oferirem un resum del Ple ordinari del mes de març celebrat aquest dimecres.

Ja fa uns mesos que diversos joves de Llagostera han creat una pàgina a Facebook reivindicant un Skatepark a Llagostera. Així mateix, cada vegada es veuen més nens i nenes patinat a la plaça Catalunya. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria ens dóna més detalls sobre la futura construcció d’un skatepark a Llagostera. 

Dissabte, 22 Març 2014 19:46

Pedregada a Llagostera

Publicat per

Una pedregada ha deixat els carrers de Llagostera emblanquinats aquesta tarda. El Servei Meteorològic de Catalunya manté activats diversos avisos per aquest cap de setmana. Podeu consultar-los i seguir la previsió de meteorològica des de meteocat.cat

Dissabte, 22 Març 2014 08:43

'Signa un vot' a Llagostera

Publicat per

La campanya ‘Signa un vot', de l'ANC, segueix aquest cap de setmana i uns 820 municipis recolliran firmes a favor de la independència, entre ells Llagostera. Es tracta de la segona recollida massiva de signatures programada a tot Catalunya. El col·lectiu Llagostera per la Independència ubicarà una carta a la Plaça Catalunya durant tot el dissabte (mati i tarda) i diumenge al mati.

Divendres, 21 Març 2014 12:41

Taller familiar aquest dissabte a La Botigueta

Publicat per

Demà dissabte 22 de març La Botigueta ha organitzat uns tallers familiars dirigits a nens d’entre  4 i 9 anys. Els nens, que poden anar  acompanyats d’un familiar faran un  joc de memory personalitzat amb les seves fotografies. Per això, si us hi voleu inscriure heu d’enviar 9 imatges diferents a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o portar-les demà mateix amb una memòria externa.

El taller inclou tot el material necessari per 9€.

Al matí es realitzarà  l’activitat de  10h a 12h i a la tarda de 17h a 19h.

Per inscriure-us-hi podeu escriure al mateix correu electrònic o passar per La Botigueta a la Plaça Catalunya, nº 1 de Llagostera.

El diumenge16 de març, l’escola Puig de les Cadiretes ha celebrat la 5a Jornada de Portes Obertes amb la finalitat de mostrar el resultat del projecte literari “L’univers del petit príncep”, desenvolupat enguany per commemorar el 70è aniversari de la mort de l'escriptor Antoine de Saint Exupéry, autor d'una de les obres rellevants del S. XX, "El petit príncep".

La jornada transcorregué amb una elevada participació de les famílies de la comunitat educativa i dels amics i amigues del centre, en cadascuna de les activitats programades.

Per primera vegada, el grup de cant de P5 i cicle inicial, dirigits per la seva professora, ens obsequiaven amb les seves boniques cançons, algunes d’elles relacionades amb “El petit príncep”, amb música i lletra del cantautor Carles Cors. La interpretació fou tot un èxit.

L'escola ha editat un vídeo que es pot veure al blog de l'escola:  http://blocs.xtec.cat/escolapuigdelescadiretes/2014/03/20/portes-obertes-2014/

 

La comarca del Gironès disposa actualment de 10 depuradores en servei que tracten un cabal d’aigües residuals de 49.000 m3/dia (que representa el sanejament equivalent de 200.000 d’habitants). Això significa que les depuradores existents a la comarca garanteixen el sanejament de més del 96% de la seva població.

 Segons ha informat la Generalitat, els sistemes de sanejament en servei són els següents: Bescanó, Cassà de la Selva (saneja les aigües residuals de Cassà i Llagostera), Celrà, Cervià de Ter, Flaçà (saneja les aigües residuals de Flaçà i Sant Joan de Mollet), Girona (saneja les aigües residuals de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Vilablareix, part de de Sant Julià de Ramis i un poligon industrial d'Aiguaviva), Llambilles, Sant Jordi Desvalls-Mas Masó, Quart i Sant Gregori. Totes aquestes depuradores, a més de sanejar les aigües residuals generades en els municipis esmentats, també contribueixen a la millora mediambiental dels rius Ter i Onyar.