ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 27 Gener 2014 20:52

La calamarsada deixa els carrers blancs a Font Bona

Publicat per

La tempesta d’aquesta tarda, acompanyada de calamarsa en alguns indrets, ha deixat un paisatge emblanquinat a moltes poblacions gironines. A Llagostera els carrers de la urbanització Font Bona han quedat completament blancs de pedra i calabruix. La pedra ha caigut també a Tossa de Mar, Cassà de la Selva i Girona, segons han informat alguns veïns. 

Es busca un cadell de pastor alemany perdut de 5 mesos que es diu Roc. L’animal porta xip. Si algú el veu podeu contactar al 972830572 o bé 679847871. També podeu trucar a la Policia Local 972 80 55 80. Els propietaris ofereixen recompensa.

Dijous, 23 Gener 2014 10:56

Servei d'impremta a domicili amb d'Aro Print

Publicat per

Servei d’impremta, copisteria offset i digital a Platja d’Aro. Es tracta de d’Aro Print una impremta que treballa amb Offset, digital, vinils i serigrafia, entre d’altres serveis. L’empresa està formada per dos socis, un d’ells de Llagostera i per aquest motiu ofereixen lliurament a domicili al poble. D’Aro Print ofereix preus especials en flyers, impresos comercials, regals d’empresa, estampació de samarretes i stickers amb un tracte personalitzat al client i servei exclusiu a domicili per Llagostera.

Per més informació els podeu trobar a l’Avinguda Estrasburg 58 de Platja d’Aro o podeu contactar amb ells a través del telèfon 972 828 462 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dijous, 23 Gener 2014 08:59

Fermí Santamaria visita la piscina de Cassà

Publicat per

Sis alcaldes de la comarca del Gironès, entre ells l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, han visitat les instal·lacions de la piscina municipal de Cassà de la Selva, que gestiona l'Ajuntament des de fa tres mesos. L'equip de govern, de CiU, vol donar facilitats a veïns dels municipals de les rodalies per poder utilitzar les instal·lacions de la piscina. Ho publica avui el diari El Punt Avui

 

 

 

El programa El Media Ambient de TV3 d’aquest dimecres ha estat dedicat al Projecte Carbó de l'Ardenya i les Gavarres promogut per la cooperativa llagosterenca Idària. Podeu veure el vídeo des d’aquí.

Aquest divendres dia 24 finalitza el termini per subscriure's a la revista El Butlletí. L'abonament anual és d'un import de 12€, el qual inclou el repartiment de la revista al domicili del subscriptor. Tota la informació sobre el que cal fer per formalitzar la subscripció es pot consultar a través del web de l'entitat, www.elbutlletidellagostera.cat, concretament a l'apartat titulat subscripcions.

Què faries si et toquessin 1.000 euros per gastar en els comerços de la Unió de Botiguers de Llagostera? Això li ha passat a la llagosterenca Mireia Malagón, l'afortunada que tenia la butlleta premiada del Sorteig dels 1.000 euros de la Unió de Botiguers de Llagostera. La Mireia va disposar d'una tarda per gastar el premi, acompanyada de la presidenta de la UBLL i una càmera d'El Poll TV. 

L’equip Llagostera Solidària, que l’any passat va participar al Trail Walker, va lliurar ahir la samarreta a l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. L’acte va tenir lloc a l’Ajuntament on també va assistir-hi l’equip Els nens de la Creu Roja Llagostera-Cassà, que enguany participen a la cursa solidària juntament amb Llagostera Solidària. L’alcalde i el regidor de Cultura Josep Aliu van mostrar el suport de l’Ajuntament a ambdós equips.

Dilluns, 20 Gener 2014 21:03

Sotrac participa al concurs Engresca't 2014

Publicat per

El grup llagosterenc Sotrac participa a l’Engresca’t, el concurs de grups i DJ emergents que organitza l’Associació Cultural Telecogresca. La primera fase de les votacions s’han obert aquest diumenge 19 de gener. Per votar cal accedir a la pàgina web dels organitzadors mitjançant el vostre perfil de Facebook. Aquí l’enllaç directe. Cada dia es pot votar. Des de elpollTV.cat us desitgem molta sort! 

Aquesta setmana (20, 21 i 22 de gener) el Servei Comarcal de Català del Gironès obre les inscripcions per als cursos de català a Llagostera per al període febrer - maig 2014. Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic s'han de dirigir de 18 a 20 h, a la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa. Per a més informació podeu consultar el web oficial de l'Ajuntament de Llagostera.