ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’equip local de futbol de Dingiri (Gàmbia) vesteix la samarreta de la Unió Esportiva Llagostera. El club llagosterenc, ha fet una donació de material esportiu a l’entitat Llagostera Solidària que s’ha encarregat de lliurar-lo aprofitant un dels seus viatges a la població africana. Més informació a uellagostera.com

Divendres, 31 Gener 2014 08:33

Es busca amo incívic de gos

Publicat per

Un veí de Llagostera, cansat de trobar-se excrements de gos al seu carrer, ha decidit penjar un missatge al propietari del gos, alertant-lo que el vigila per identificar-lo i denunciar-lo. A Llagostera existeix una ordenança de tinença d’animals que regula diversos aspectes i preveu sancions de fins a 600 euros. 

Divendres, 31 Gener 2014 06:46

El Butlletí 25 a la venda

Publicat per
El Butlletí número 25 ja és a la venda. Aquest nou exemplar de la revista local incorpora novetats en l'editorial. A partir d'ara es publicarà una editorial gràfica batejada amb el nom de “pictorial” on s'hi il·lustrarà alguna part emblemàtica del poble, d'on s'hi destacaran dades d'una manera curiosa. En aquesta primera publicació del 2014 s'hi il·lustra la plaça Catalunya. Qui desitgi col·leccionar-les es poden adquirir en format A3 -amb enquadernació o sense- a la llibreria Sureda. El número 25 conté un reportatge sobre el repte dels 100 cims de David Ventura, una entrevista a la llagosterenca Raquel Puigmolé a l'apartat de Llagosterencs arreu del món, la història de Carme Ferrer a la secció El Racó dels Artistes, un recull de fotos de Nadal i les habituals col·laboracions

El primer Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 29 de gener ha servit per aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia entre ells el nomenament dels membres de la comissió per incentivar la incorporació dels habitatges buits al mercat de lloguer social i l’aprovació provisional del Pla especial i rehabilitació de la masia Can Sarrà per a ús de turisme rural.

Així mateix es va aprovar la revisió dels plans de protecció civil tal com marca la llei cada 4 anys, l’exclusió dels licitadors del contracte d'escombraries, la proposta de modificació dels Estatuts del Consorci local Localret i el Reglament de règim intern de les llars d'infants municipals. 

Vint-i-quatre establiments, equipaments i espais turístics de les comarques de Girona, entre ells el restaurant Els Tinars de Llagostera, han rebut un diploma de Qualitat Q.

L'Institut per a la qualitat turística d'Espanya (ICTE, amb les seves sigles en castellà) ha entregat 51 d'aquests certificats, alguns per primera vegada i d'altres com a renovació, gairebé la meitat dels quals s'han assignat a Girona.

Podeu llegir la notícia des d'aquí: Diari de Girona 

A partir del proper dia 1 de febrer la zona blava de Llagostera passarà a ser gestionada per una altra empresa. El dia 30 de gener començaran els canvis a les màquines expenedores i és possible que durant dos dies la zona blava quedi desactivada.

Les targetes de resident, no funcionaran fins que s’implementi el nou sistema informàtic a les màquines expenedores. Els usuaris de la targeta resident, poden posar-la a l’interior del cotxe, a la vista del vigilant, i així no s’exigirà el corresponent tiquet segons ha informat l’Ajuntament des de www.llagostera.cat

Dimarts, 28 Gener 2014 10:47

Posar-se en forma al gimnàs TNT Gym

Publicat per

El prinicipi d'any acostuma a ser un moment en el qual la gent es fa propòsits per complir en els propers dotze mesos. I un d'aquests acostuma a ser anar al Gimnàs. A continuació podeu veure les activitats que ofereix el TNT Gym, per mantenir-vos en forma i passar-ho bé al mateix temps, tot aprenent tècniques de defensa personal com el kick boxing o ballant al ritme de Zumba. 

Dilluns, 27 Gener 2014 20:52

La calamarsada deixa els carrers blancs a Font Bona

Publicat per

La tempesta d’aquesta tarda, acompanyada de calamarsa en alguns indrets, ha deixat un paisatge emblanquinat a moltes poblacions gironines. A Llagostera els carrers de la urbanització Font Bona han quedat completament blancs de pedra i calabruix. La pedra ha caigut també a Tossa de Mar, Cassà de la Selva i Girona, segons han informat alguns veïns. 

Es busca un cadell de pastor alemany perdut de 5 mesos que es diu Roc. L’animal porta xip. Si algú el veu podeu contactar al 972830572 o bé 679847871. També podeu trucar a la Policia Local 972 80 55 80. Els propietaris ofereixen recompensa.

Dijous, 23 Gener 2014 10:56

Servei d'impremta a domicili amb d'Aro Print

Publicat per

Servei d’impremta, copisteria offset i digital a Platja d’Aro. Es tracta de d’Aro Print una impremta que treballa amb Offset, digital, vinils i serigrafia, entre d’altres serveis. L’empresa està formada per dos socis, un d’ells de Llagostera i per aquest motiu ofereixen lliurament a domicili al poble. D’Aro Print ofereix preus especials en flyers, impresos comercials, regals d’empresa, estampació de samarretes i stickers amb un tracte personalitzat al client i servei exclusiu a domicili per Llagostera.

Per més informació els podeu trobar a l’Avinguda Estrasburg 58 de Platja d’Aro o podeu contactar amb ells a través del telèfon 972 828 462 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.