ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha fet una crida per animar als veïns del municipi a penjar senyeres als balcons de les façanes dels habitatges amb motiu de la Diada de Catalunya de l’11 de setembre. Precisament aquest divendres l’Ajuntament ha estrenat i col·locat una senyera de 12 metres quadrats a la torre de la muralla. 

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 16, 18 i 19 de setembre, a Llagostera, les inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2013- febrer 2014. Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 20 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa, fer proves de nivell, etc.Més informació a llagostera.cat

Dimarts, 03 Setembre 2013 22:14

Presentació del Servei local d’orientació familiar

Publicat per

Aquest dimecres 4 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del Servei local d’orientació familiar. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent de Biblioteca Julià Cuiller a càrrec de M.Helena Tolosa Costa, orientadora familiar. L’escola de mares i pares ofereix un espai on poder parlar, escoltar, compartir, aprendre i resoldre dubtes, inquietuds i èxits en relació a l’educació dels infants i adolescents. Més informació sobre l‘acte de presentació a www.llagostera.cat 

Dimarts, 03 Setembre 2013 07:24

L'Esplai Els Papu-Tisores prepara el nou curs

Publicat per

L'Esplai Els Papu-Tisores estan preparant la nova temporada d’activitats Les inscripcions al nou curs es podran fer del 9 al 19 de setembre des del bloc oficial de l’esplai: http://paputisores.blogspot.com.es/ 

Dilluns, 02 Setembre 2013 16:32

Bicicletada familiar del Casal

Publicat per

Una quarantena de persones han participat aquest diumenge a la tercera bicicletada familiar organitzada pel Casal Parroquial Llagosterenc. 

Diumenge, 01 Setembre 2013 09:14

Exhibició d'emergències i Cossos de Seguretat

Publicat per

Una quarantena d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, SEM, ADF, DYA, Agents Rurals, Policial Local de Sarrià, Policia Municipal de Girona i Creu Roja de Girona i Llagostera- Cassà de la Selva han participat aquest dissabte a la primera Exhibició Emergències i Cossos de Seguretat organitzada per l’Ajuntament de Sarrià de Ter. L’acte ha despertat una gran expectació entre els visitants, en especial el simulacre d'excarceració d'un vehicle i posterior incendi. Els cossos han realitzat diverses activitats i tallers oberts a tothom relacionats amb les feines que realitzen cada dia els diversos cossos de seguretat i emergències que actuen al nostre territori. Creu Roja Llagostera - Cassà de la Selva hi ha participat amb el seu hospital de campanya. 

Dissabte, 31 Agost 2013 07:49

Obre les portes AJ Esports

Publicat per

La nova botiga d’esports a Llagostera obre avui, dissabte 31 d’agost, les seves portes. Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració de AJ Esports, especialitzada en complements i roba esportiva de primeres marques situada al número 46 del Passeig Pompeu Fabra. AJ Esports estarà obert al públic tots els dilluns de 17:30 a 20:30 h i de dimarts a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 h.  

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada nit una dona de nacionalitat espanyola, de 64 anys i veïna de Sabadell, com a presumpte autora d’un delicte de conducció temerària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a fer-se les proves d’alcoholèmia.

Els fets van passar cap a dos quarts de deu de la nit quan els mossos van rebre l’avís que hi havia un vehicle que conduïa en sentit contrari per la carretera C-35 en sentit Llagostera.

Una patrulla, al cap de cinc minuts, va localitzar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats a la C-65 al punt quilomètric 8,5 dins del terme municipal de Llagostera. Tant la conductora temerària com les altres dues persones implicades en l’accident no van patir ferides.

Un cop els serveis mèdics van atendre a les víctimes, els mossos van comprovar que la conductora que anava en sentit contrari presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

Presumptament la conductora del vehicle que circulava en sentit contrari va conduir 16 quilòmetres, des de la sortida 9 de l’autopista AP-7 fins al lloc de l’accident.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra la dona va negar-se diverses vegades a realitzar la prova d’alcoholèmia i els agents la van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit, un altre per conduir sota els efectes de l’alcohol i per la negativa a fer-se la prova d’alcoholèmia.

El col·lectiu Llagostera per la Independència ha organitzat dos autobusos per anar a la Via Catalana el proper 11 de setembre. El trajecte serà d’anada i tornada des de Llagostera (davant d’El Carril) fins al tram on els llagosterencs estant inscrits (tram 554). La primera sortida dels 2 autobusos serà a les 14.30 i arribarà fins el tram. La segona sortida serà aproximadament a les 15.00. És possible que degut al col·lapse de les carreteres aquest segon bus no puguin entrar a la N II i hagi de parar abans. En aquest cas, s’hauria de caminar uns 500 metres fins al lloc corresponent. Des de Llagostera per la independència, s’espera poder fer el transport amb prou celeritat com perquè això no passi i per això demana la màxima puntualitat.

Els tiquets per als autobusos estaran a la venda a la Llibreria Sureda a partir d’avui dimecres 28 d’agost a 4 € i amb places limitades.

Per a més informació i detalls pots consultar http://llagosteraperlaindependencia.blogspot.com 

Diumenge, 25 Agost 2013 09:56

Protecció Civil desactiva l'alerta del Pla INUNCAT

Publicat per

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha desactivat aquest matí la fase d’Alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT en base a les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya de millora de les condicions meteorològiques, i perquè no hi ha hagut incidències rellevants durant l’episodi. El pla INUNCAT, però, queda en situació de prealerta per la previsió vigent d’estat de la mar. La previsió per estat de la mar es manté igual que en comunicats anteriors, amb onades que poden ser superiors a 2,5 metres (maregassa) a l’Alt Empordà i Baix Empordà fins avui al migdia.