ELPOLLTV

Diu14072024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

La Consellera d'Ensenyament Irene Rigau, ha parlat aquest divendres al vespre del passat, present i futur del model educatiu català. Convidada per la JNC de Llagostera, Rigau ha explicat com es va anar consolidant el model català durant els primers anys de democràcia i com avui aquest model s'ha anat adaptant a les necessitats del país i a les condicions econòmiques del moment. La Consellera també ha fet referència a les discrepàncies en matèria d'ensenyament amb el Ministre Wert. L'Alcalde de Llagostera ha tancat l'acte fent referència a la pluralitat de l'escola catalana i reivindicant la necessitat de mantenir el model d'immersió lingüística en el marc de l'escola catalana. L’acte ha estat presentat per Sergi Miquel.

Dissabte, 16 Novembre 2013 08:28

Seguix alevat el risc d'incendi forestal

Publicat per

El risc d’incendi forestal segueix sent alt o molt alt a diverses comarques gironines, entre elles el Gironès i Baix Empordà. Podeu seguir l’evolució del risc i l’actualització del Mapa del Pla Alfa des d’aquí. Es segueix demanant molta precaució i col·laboració a la població.

Per l’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí la salut i la qualitat de vida dels seus clients són el més important. El dia a dia està ple de barreres físiques que dificulten el moviment i és per aquest motiu que l’ortopèdia-farmàcia ha obert un local-exposició que oferirà un servei més còmode i ampli davant de les necessitats diàries que sorgeixen, aportant eines que ajuden a millorar la qualitat de vida.

L’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí està acreditada pel Catsalut per dispensar articles ortoprotèsics a través de la Seguretat Social i també per a les mútues. Així mateix, tot l'equip de la farmàcia s'ha anat adaptant a les diferents normatives i són fabricants a mida i adapten ortesis.

L’Ortopèdia-Farmàcia també ofereix assessorament en les ajudes tècniques: cadires de rodes, carrutxes, bastons, grues i llits elèctrics, scooters, calçat, ajudes per al bany i la casa i la vida diària... Un altre dels serveis que ofereix són la fabricació de plantilles a mida i un estudi podològic amb plataforma 3D.

Per més informació podeu adreçar-vos a la Farmàcia - Ortopèdia situada al carrer Pau Casals número 13 o al telèfon 972.80.55.99

Aquesta setmana han començat els treballs per canviar el traçat de la polèmica línia de les Gavarres al seu pas per Llagostera. Els treballs consistiran en allunyar una de les torres situades a només 22 metres de la finca Mas Vidal, propietat de l’antic portaveu de la Coordinadora Antilinia de les Gavarres que va continuar la seva lluita en solitari als tribunals fins aconseguir una sentència del Tribunal Suprem, després d’11 anys, que obliga a Endesa a desplaça el traçat per allunyar-lo de la casa. Per fer-ho, caldrà desmantellar tres torres i aixecar-ne tres de noves.

El Col·legi de Periodistes de Girona ha decidit distingir amb la Mosca de Sant Narcís els restaurants gironins amb estrella Michelin. A Girona, hi ha actualment setze establiments que sumen 20 estrelles, entre ells Els Tinars de Llagostera. Enguany la Mosca Borda ha estat per l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé  i la Mosca Grossa per Vitó Produccions. La Mosca Borda s'atorga a aquelles persones, entitats o institucions que no faciliten la feina dels periodistes i la Mosca Grossa als qui si que la faciliten. Bitó Produccions ha rebut la Mosca Grossa per la seva tasca de comunicació del festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. 

Dijous, 14 Novembre 2013 11:15

Local en venda a Llagostera

Publicat per

Es ven local comercial de planta baixa de 163,38 metres quadrats situat al Carrer Cantallops de Llagostera. El local també disposa d’un pati exterior cobert de 232,50 metres quadrats i s’hi pot practicar una àmplia activitat comercial.

El local disposa de: serveis, 2 lavabos (un d’oficina i un altre de taller amb dutxes incorporades), despatx i un petit altell. Així mateix, també té instal·lació elèctrica, aigua, instal·lació d’aire comprimit  i una porta d’entrada elèctrica basculant que permet entrar furgonetes i cotxes de feina.

La venda és de particular a particular sense opció a lloguer. El preu és de 180.000 euros. Per més informació podeu visitar el web: www.localenvenda.com o bé contactar amb els telèfons  687 52 51 10 - 972 80 56 22

L’Ajuntament de Llagostera ha obert un procés participatiu per tal de recollir propostes ciutadanes per analitzar-les i valorar la seva incorporació al pressupost municipal. El regidor d'Hisenda i Participació, Ramon Soler ha explicat que “s’ha previst un procés participatiu que permeti complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes”. Per tal de fer arribar les propostes s’ha habilitat un formulari específic accessible des de www.llagostera.cat . També es poden fer arribar propostes mitjançant es bústies participatives ubicades al Casino Llagosterenc i a l‘Oficina de Promoció i Pla de Barris (Plaça Llibertat, 1) o bé utilitzant l‘ETRAM, els canals 2.0 de Twitter i Facebook oficials de l'Ajuntament de Llagostera o bé enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Totes les propostes s’analitzaran i es debatran el dia 28 de novembre en un taller participatiu obert que tindrà lloc al Local Social a les 21 hores. En el taller també es podran fer noves propostes i l’equip de govern donarà compte del grau d’execució de les propostes ciutadanes incorporades l’any passat en el pressupost del 2013.

Dimarts, 12 Novembre 2013 07:26

Tancats els accessos a les Gavarres i l'Ardenya

Publicat per

Protecció Civil i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, han ordenant el tancament dels massissos de les Gavarres i l’Ardenya - Cadiretes, a partir d'avui. Així mateix s'ha s’ha decidit suspendre el transport escolar al Baix Empordà. Per avui s'ha activitat el Nivell 3 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles el Gironès, La Selva i Alt i Baix Empordà. 

Dilluns, 11 Novembre 2013 22:02

Unes 200 persones participen a la III Marxa de torxes

Publicat per

Unes 200 persones han participat aquest diumenge al vespre a la tercera marxa de torxes organitzada per les seccions locals de CIU, ERC, Rcat, JNC, AxLL i Joves per la Terra i la col·laboració de diverses entitats i Llagostera per la Independència. Amb la marxa de torxes, que ha començat a la Plaça del castell i ha recorregut diversos carrers fins a la Plaça Catalunya han finalitzat els actes del Correllengua 2013.

Dilluns, 11 Novembre 2013 17:45

Els bombers controlen un foc a la zona de Can Crispins

Publicat per

Un incendi s’ha declarat a primera hora d’aquesta tarda prop de la zona de can Crispins, on l’any passat ja s’hi va declarar un foc. Tot i el vent, la ràpida actuació dels bombers i ADF ha permès controlat de seguida el foc. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat un total de quinzena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers. Així mateix s’hi ha desplaçat els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Llagostera. El foc hauria cremat uns 2.500 metres quadrats. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha  recordat que està activiat el nivell 2 del Pla Alfa i està completament prohibit encendre foc.