ELPOLLTV

Dil06052024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47
Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Un motorista ha resultat ferit aquest matí de dijous. L’accident de trànsit ha tingut lloc a la C-65 al seu pas per Llagostera, per causes que de moment es desconeixen, al punt quilomètric 12 d’aquesta via, vora les vuit del matí. En el lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local, un helicòpter del RACC i una ambulància. Com a conseqüència de l’impacte el conductor de la motocicleta ha estat ferit. En el moment de publicar aquesta notícia, els vehicles ja circulen amb total normalitat.

Dimecres, 10 Juliol 2013 18:35

L’Esplai Papu-Tisores es despedeix fins el setembre

Publicat per

L’Esplai Papu-Tisores ha tancat la temporada 2012-2013 aquest diumenge 30 de juny.

Els joves han pogut gaudir d’una campanya amb uns monitors implicats en els quatre grups que formen l’Esplai: Saltamartins, Espiadimonis, Bufaforats i Escanyapolls. Nens i nenes des dels 6 fins als 15 anys han participat en diverses activitats i també de sortides molt especials per ells com les colònies o els campaments que han tancat un nou any de Papu-Tisores.

Ara l’Esplai agafa forces per arrencar de nou al setembre. Us deixem amb un vídeo-resum d’aquest curs http://www.youtube.com/watch?v=owv6ZtdsA-c&feature=youtu.be

A més podeu trobar fotografies de les activitats i informació dels grups al blog http://paputisores.blogspot.com.es/

 

 

Dimecres, 10 Juliol 2013 18:12

Sortida Bell-Matí al Carlit

Publicat per

Aquest cap de setmana el G.E Bell-Matí ha organitzat una sortida a la zona dels llacs de les Bulloses, a la Cerdanya Francesa, que ha culminat amb l’ascensió al Pic Carlit, de 2921 metres d’alçada.

El dissabte els excursionistes han anat amb cotxes particulars fins el llac de les Bulloses i llavors han caminat prop de dues hores fins el llac Sobirà, on han acampat. El matí del diumenge, després de llevar-se ben d’hora, han pujat al pic del Carlit. Els participants destaquen que ha estat un dia molt clar i amb molta visibilitat i mencionen la troballa d’importants congestes de neu, malgrat estar al mes de juliol. Els més menuts del grup han pogut jugar amb la neu i aprendre a fer el “KULANWAGEN”: patinar amb el cul sobre la neu. 

Dimecres, 10 Juliol 2013 10:25

L'alcalde al dia : arranjament del Carrer Panedes

Publicat per

Fa anys que des de l’Ajuntament hi ha previst l’arranjament del Carrer Panedes, el conegut popularment com “la carretera” pel seu pas de la C-65 per dins el poble abans que es construís la variant. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica com es troba la situació actual per tal de millorar aquest carrer.

Dimarts, 09 Juliol 2013 19:05

Llagostera s’enlluerna per la presència d’un bòlid

Publicat per

Un bòlid s’ha desintegrat sobre Llagostera aquest dilluns 1 de juliol, cridant l’atenció de moltes persones per la seva brillantor i rapidesa. Malgrat la poca estona que s’ha pogut observar, una càmera de l’estació meteorològica d’en Rafael Balaguer, l’home del temps a elpolltv, ha captat una imatge del darrer segon que el cos ha estat visible. Per a més informació i detalls podeu consultar el blog Telurium.net de Rafa Balaguer.

Dilluns, 08 Juliol 2013 18:08

La policia local de Llagostera estrena Twitter

Publicat per

La Policia Local de Llagostera ha posat en marxa aquest dilluns el seu perfil de Twitter, accessible des de @PLllagostera (https://twitter.com/PLllagostera)

Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar la presència 2.0 que l’Ajuntament de Llagostera té a la xarxa des del passat mes de juny del 2011 quan va estrenar el Twitter oficial de l’Ajuntament (@llagosteraldia) i el seu perfil a Facebook (https://www.facebook.com/ajuntamentdellagostera)

El Twitter de la Policia Local complementarà el del propi Ajuntament amb informacions puntuals relacionades amb la tasca de la Policia Local i en especial amb avisos i consells de seguretat i Protecció Civil així com incidències d’interès pels ciutadans (talls programats de trànsit, incidències en serveis d’interès públic, prohibicions d’aparcament...)

A data d’avui el perfil de Twitter de l’Ajuntament de Llagostera disposa de 680 seguidors i s’han realitzat un total de 1.636 Tuits. Pel que fa al Facebook, a data d’avui es disposa de 2.454 amistats. 

D’aquesta manera l’Ajuntament de Llagostera referma el seu compromís d’utilització de les noves tecnologies per millorar i apropar la informació a la població. 

L’Institut de Llagostera ha participat aquest 2 de juliol en la Jornada sobre Orientació educativa celebrada al CAR de Sant Cugat juntament amb més de 140 centres educatius catalans i uns 400 professionals de l’ensenyament.

El centre llagosterenc ha presentat la ponència “Uns bons fonaments aguanten grans estructures: l’orientació educativa per a l’èxit de cada alumne” a càrrec de Fabiola Sanz, directora del centre; M. Àngels Guerrero, coordinadora pedagògica i Joan Carles Baone, professor tutor.

L’activitat ha permès desenvolupar el marc teòric de l’orientació educativa a Catalunya. L’any vinent aquesta oferta educativa s’ampliarà, arribant així a més centres del nostre territori.

Els participants de l’Institut de Llagostera valoren molt positivament l’oportunitat i recorden que ha estat l’experiència marc de la presentació de la Jornada.

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat pel proper 11 de setembre la Via Catalana cap a la Independència. Per inscriure-s’hi es pot fer de manera individual o fer-ho en grup. El col·lectiu Llagostera per la Independència està tirant endavant una iniciativa per tal de fer-ho en grup i poder anar tothom de Llagostera junt. Per tal de poder inscriure’s com a grup, Llagostera per la Independència ha creat un formulari que recull les dades de tots aquells que hi vulguin participar i serà el col·lectiu qui s’encarregarà de demanar un tram de la Via. Segons la quantitat de gent inscrita i el lloc de la cadena que toqui, s’organitzaran autobusos o una caravana de cotxes.

Dijous, 04 Juliol 2013 18:13

Ha començat la temporada de rebaixes d’estiu

Publicat per

Amb l’arribada del mes de juliol s’inicia el període de rebaixes d’estiu que s’allargarà fins al proper 31 d’agost. Enguany es preveu que cada català es gasti de mitjana cent seixanta euros, un deu per cent menys que en la mateixa temporada de l’any anterior. 

Dijous, 04 Juliol 2013 11:51

"Esport en català: tot serien avantatges"

Publicat per

Aquest dimecres ha tingut lloc al Teatre Casino Llagosterenc una taula rodona sobre l’esport català. L’acte organitzat per Llagostera per la Independència, ha comptat amb la presència d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; Oriol Alsina, secretari tècnic de la Unió Esportiva Llagostera; Elena Redó, coordinadora del col·lectiu Llagosterenc i Eduard Comas, que ha estat l’encarregat de presentar i conduir l’acte. Davant un centenar de persones, els participants de la ponència han exposat les seves experiències dins el món de l’esport català i com han hagut de fer front als diversos atacs rebuts des de les seleccions espanyoles (en el cas d’Ivan Tibau i de Ramon Basiana en hoquei patins) i els insults i cridòries que ha hagut de suportar aquesta temporada Oriol Alsina quan ha viatjat a la majoria de camps de l’estat espanyol pel fet de ser un dels equips que més obertament ha manifestat el seu desig independentista dins de la categoria. Seguidament va iniciar-se un torn obert de preguntes en el qual totes les respostes dels participants de la taula rodona anaven focalitzades en una mateixa direcció: si l’ONU reconegués Catalunya com a Estat, molts dels problemes que es plantejaven es dissoldrien. L’acte va finalitzar amb un parlament de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, on va exposar de manera simbòlica la situació de Catalunya i la lluita que tots els catalans hauran d’obrar per assolir el desig de molts, la independència.