ELPOLLTV

Dic08052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 04 Juny 2013 18:22

Teatre en anglès a l'Escola Lacustària

Publicat per

Els alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Lacustària estan representant aquests dies unes obres de teatre en anglès. Aquestes obres formen part del Pla de Millora de l’Ensenyament que s’efectua a l’escola, amb el qual es pretenen diversos objectius com millorar el nivell d’anglès de l’alumnat. Per aquest motiu, els alumnes de cicle inicial (1r i 2n) cursen l’assignatura de dibuix en anglès; els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) fan teatre en aquesta llengua, i els alumnes de cicle superior (5è i 6è) estudien una part de les matemàtiques també en anglès. 

Dimarts, 04 Juny 2013 08:57

Sortida del Bell Matí al Costabona

Publicat per

El Grup Excursionista Bell Matí prepara per aquest diumenge 9 de juny la pujada al Costabona (2.500 metres d'alçada.) Segons l’entitat, és una muntanya sense cap dificultat tècnica i molt fàcil de pujar. Qui hi vulgui participar el grup marxarà amb cotxes particulars a les 7 del matí del Pavelló de Llagostera. Aniran fins a Espinavell i allà s’agafarà una pista que durà fins a la Collada Fonda, on es començarà a caminar. Cal portar esmorzar, dinar, alguna cosa per picar durant el dia i un abric. 

Les obres de reconstrucció dels ponts sobre la riera Banyaloca i la riera la Resclosa de Llagostera han finalitzat aquesta setmana passada després de dos mesos de treballs.

El pressupost total de l’obra és de 132.064,31 € del quals 45.000 € els ha aportat l’Ajuntament de Llagostera.

Dissabte, 01 Juny 2013 18:18

L'ADF Llagostera comença la campanya d'estiu

Publicat per

L’ADF Llagostera ha començat aquest cap de setmana la temporada d’estiu amb una sessió teòrica i pràctica d’intervenció en cas d’incendi forestal. La sessió a tingut lloc al polígon industrial de Llagostera on hi han participat una vintena de membres de l’ADF. Les classes han anat a càrrec del coordinador de l’ADF Llagostera, Alex Puig.

El ple de l’Ajuntament de Llagostera del mes de maig ha vingut marcat per la renúncia de Lluís Postigo com a regidor de l’Ajuntament de Llagostera, després de 18 anys seguits com a regidor, 8 dels quals com alcalde de Llagostera al capdavant de l’Entesa. D’altra banda el Ple, va aprovar definitivament el Plec de clàusules administratives i tècniques per a la licitació del contracte d’escombraries, entre d’altres. 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Llagostera de 27 anys i de nacionalitat marroquina, com a  presumpte autor d’un delicte contrala salut pública i un delicte continuat de defraudació de fluid elèctric. Els fets han tingut lloc a Santa Cristina d'Aro el passat 23 de maig. Segons han informat els Mossos d'Esquadra durant l’actuació policial es van comissar 1.122 plantes amb un pes total de 122 Kg. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada en uns 99.000 euros. En data 28 de maig els mossos van imputar un altre home pels mateixos fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut va passar el 27 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori amb violència a Llagostera. En aquest cas l’assalt ha tingut lloc al carrer Sant Pere en plena llum del dia segons publica avui El diari El PuntAvui i el Diari de Girona en portada. Pel que sembla els autors són tres homes que van actuar amb el rostre descobert.

Durant el proper mes de juliol, l’espai jove Ca la Viudi conjuntament amb l’Esplai El Papu-Tisores organitzarà un taller de formació i pràctica laboral per a joves d’entre 15 i 18 anys que tinguin ganes de fer el seu primer contacte amb el món laboral i vulguin aprofitar per treure’s la titulació en manipulació d’aliments.

Els tallers s’impartiran de l’1 al 31 de juliol de 9 a 13 hores. Les inscripcions es poden realitzar fins al 31 de maig a la Casa de les Vídues. Per més informació i obtenir la butlleta d’inscripció feu clic aquí

 

Una de les propostes que Convergència i Unió portava al seu programa electoral era la construcció d’unes pistes de pàdel. El regidor d’esports, Jesús Malagón, acompanyat del regidor de joventut, Sergi Miquel, fan una visita a les obres que ja han començat i que estaran enllestides, si el temps ho permet, a finals de juliol.

Aquest dimarts han finalitzat els treballs corresponents a la segona fase del projecte de reparació  de la muralla de Llagostera. Els treballs han consistit en la construcció d’un mur de formigó armat a la part interior de la muralla per tal de descarregar la pressió que el terreny exercia sobre la muralla. Un cop finalitzats aquest treballs s’ha procedit a omplir de nou el terreny per donar pas a la tercera i darrera fase que consisteix en refer el paviment de la zona del mirador a la Plaça del Castell i tornar a col·locar els arbres i el mobiliari urbà retirat. Segons ha informat l'Ajuntament es preveu un termini màxim d’un mes per a que l’obra es pugui considerar completament acabada.