ELPOLLTV

Dim31012023

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Un cop més els Implicats Llagostera col·laboren amb l'Associació “Lluito per tu” que es dedica a donar suport a famílies amb infants amb mobilitat molt reduïda.

“Lluito per tu” va néixer a Llagostera, amb l'objectiu recaptar fons per tal de fer front a les elevades despeses que comporten les teràpies i les ajudes tècniques i materials que necessiten els infants i els joves amb lesió cerebral. En aquesta ocasió l’aportació dels Implicat Llagostera ha estat de 500 euros.

El que inicialment semblava un petit accident amb lesions lleus, ha acabat a l’hospital, amb un braç trencat que ha calgut operar.

Els fets van passar aquest diumenge a la via verda que enllaça Llagostera amb Sant Feliu de Guíxols a l’alçada de la Costa de n’Alou, prop del Restaurant Ca la Maria.

La Carme Xirgu, de 54 anys i veïna de Llagostera, passejava amb la seva bicicleta tranquil·lament fins que dos ciclistes que pujaven en direcció contrària la van fer caure, accidentalment, envaint la zona per on ella circulava. En aquell moment la parella de ciclistes es van aturar i van interessar-se per l’estat de la Carme, oferint-li ajuda per si calia avisar a algú. Tot i el dolor, la Carme va preferir declinar l’ajuda i la parella de ciclistes va acomiadar-se, seguint el seu camí, direcció Girona. La Carme no es va veure capaç de seguir i va trucar al seu marit que la va venir a recollir.

El dolor del cop anava en augment i van decidir anar a un centre hospitalari, on aquest dijous ha estat intervinguda per una fractura al radi del braç esquerra.

En el moment de l’accident els dos ciclistes van manifestar que estaven federats i per tant disposen d’una assegurança que es podria fer càrrec dels danys i perjudicis.

Per intentar localitzar els dos ciclistes s’ha iniciat una cerca mitjançant les xarxes socials, on es demana que si veuen el missatge es posin en contacte amb ells trucant al 627035868.


Dimecres, 12 Octubre 2022 20:35

Èxit de la XX Fira del Bolet de Llagostera

Publicat per
La Fira del Bolet ha tornat a omplir de visitants Llagostera per recórrer els carrers i places del nucli antic ambientats en un mercat de principis del segle XX.

Amb motiu de la 20ª edició s’ha preparat l’exposició “20 anys de Fira del Bolet” rememorant la trajectòria d’aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita consolidada del calendari festiu llagosterenc, alhora que fa un recorregut pels canvis que ha viscut la vila en els darrers 20 anys. L’exposició es pot visitar fins al proper 26 de novembre a la sala d’exposicions de Can Roure.

Dijous, 06 Octubre 2022 09:20

Nova edició de la Cuina del Bolet

Publicat per

En el marc de la programació de la Fira del Bolet, l'Associació de Restaurant de Llagostera encén els fogons de la Cuina del Bolet. Els restaurants que participen en aquesta campanya gastronòmica són el Mas Roure, Cal Degollat, Can Cassoles, Ca la Maria, El Carril, Ca L’Artau i Els Tinars. 

Els menús oscil·len entre els 26 i els 70 euros, i estaran s'oferiran fins al 6 de novembre. 

Podeu consultar els menús aquí.

 

Dimarts, 11 Octubre 2022 22:11

Guanyadors del concurs de buscar bolets

Publicat per
Joan Bayé, Emili Moncosí i Rosa Riera són els guanyadors del concurs de buscar bolets. Bayè ho ha fet en la categoria de bolet més estrany, Moncosí en la de collita més variada i Riera pel bolet més gros. Demà, dins la programació de la Fira del Bolet, es podran veure tots els bolets a l’exposició de bolets naturals instal·lada a la Sala de Plens on Llagostera en Flor hi ha recreat un bosc.
Dimarts, 11 Octubre 2022 22:26

Cistell de Plata per al supermercat Ca la Quimeta

Publicat per
La Unió de Botiguers de Llagostera ha lliurat el Cistell de Plata al supermercat Ca la Quimeta. Amb aquest guardó la Unió de Botiguers vol reconèixer la trajectòria i la història dels comerços del municipi.
La Fleca Garcia s’ha endut el premi del concurs d’aparadors de la vintena edició de la Fira del Bolet. Juntament amb la Fleca Garcia s’han presentat al concurs Comercial Casals, Gestrònica, Piscines Sant Feliu, la Nova Barberia i Joieria Català. El concurs està organitzat per Llagostera Activa amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Llagostera.
Dimarts, 11 Octubre 2022 22:16

Ramon de Arriba guanya el premi Ou de Reig 2022

Publicat per

El guanyador del Premi Ou de Reig d’engany és per Ramon de Arriba per la seva tasca de divulgació del patrimoni cultural, històric i social del nostre poble a través del seu Instagram. Moltes de les persones que el segueixen li agraeixen els petits tresors llagosterencs que destaca en les seves publicacions. Quan refresca la memòria recordant establiments o episodis de la història local. A més, ha dedicat molts anys de la seva vida en fer créixer una entitat molt necessària com és Llagostera Ràdio. El podeu seguir aquí.

L’acte de lliurament del premi ha tingut lloc aquest vespre al Teatre Casino Llagosterenc, després del showcooking amb Neus Rodés i Dolors Bou.

Dimarts, 11 Octubre 2022 07:54

Vilarrubias, el metge amb ànima d’artista

Publicat per

El Dominical del Diari de Girona dedica un ampli reportatge a la trajectòria professional i artística del doctor Josep Maria Vilarrubias. Jubilat i instal·lat en una masia de Llagostera actualment dedica bona part del seu temps a la pagesia i a l’art.

Podeu llegir-ho aquí.

Dilluns, 10 Octubre 2022 08:04

Èxit de la segona edició de "Bolets en família”

Publicat per
Després de l’èxit de l’any passat, aquest diumenge ha tingut lloc la segona edició de l’activitat “Bolets en família”, dins la programació de la XX Fira del Bolet.

Una setantena de persones s’han desplaçat a peu o amb cotxe, fins al paratge de Can Crispins. El col·lectiu de Segadors i Segadores s’ha ocupat de l’esmorzar boletaire, el Grup Excursionista Bell-Matí del guiatge de la caminada i l’Associació Micològica Joaquim Codina de la xerrada dedicada als bolets per assessorar i resoldre dubtes.