ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El grup xou gran del Club Patinatge Llagostera s’ha proclamat campió del XXI Trofeu Internacional la Latina de Grups Show. El trofeu, organitzat pel Club Aluche de Patinaje Artístico va tenir lloc a Madrid el passat 17 i 18 de febrer.
El llagosterenc Gerard Orellana, ha recollit el trofeu de la Federació Aragonesa d’Automobilisme com a pilot primer classificat a la categoria Open. La “Gala de Campeones 2017” ha tingut lloc aquest cap de setmana. Orellana s’ha mostrat molt satisfet i ha agraït la feina feta per tot el seu equip i persones que ho han fet possible.
Dimarts, 07 Novembre 2017 08:40

Presentats els sis equips del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera va celebrar aquest passat diumenge la presentació dels equips de la temporada 2017/2018, on comptarà amb sis conjunts i un total de 76 jugadors/es, el que representa un 20% més que en l’anterior curs. Durant la presentació, es van fer les fotografies oficials i, posteriorment, cada un dels equips van poder gaudir d’un pica-pica. Finalment, el matí es va acabar amb el partit de l’Infantil Masculí que, malgrat arribar amb opcions fins al final, no va poder derrotar el CB Roses.
Dissabte, 04 Novembre 2017 09:04

El Club Bàsquet Llagostera presenta la temporada 2017-2018

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera ja ha iniciat la temporada 2017 - 2018. Aquest diumenge a les 10 h presentarà els equips i a les 12 es disputarà el partit de l’equip infantil masculí contra el CB Roses Blanc.
Diumenge, 22 Octubre 2017 17:30

Debut de l'equip màster handbol Llagostera amb victòria

Publicat per
L’equip màster handbol Llagostera ha debutat aquest diumenge contra el Sant Martí Adrianenc. L’equip llagosterenc s’ha imposat per 27 a 26. Amb aquesta victòria s’ha estrenat el nou equip de handbol local, després de tres temporades d’absència d'aquesta disciplina esportiva a Llagostera. El proper partit està previst pel diumenge 5 de novembre contra el Sant Quirze.
Dimecres, 27 Setembre 2017 08:27

Nou equipament per a l'equip de Taekwondo de Llagostera

Publicat per
L’equip de Taekwondo de Llagostera ha estrenat un nou equipament amb petos electrònics i dos sacs de peu. L’entrenador de l’equip, Valentí Suàrez, s’ha mostrat molt satisfet i agraït amb el Patronat Municipal d’Esports per aquesta nova adquisició que “permetrà fer entrenaments amb condicions per a les nostres competicions”. Aquest dimarts, el regidor d’esports Jesús Malagón ha fet una visita a l’equip.

El Patronat Municipal d’Esports de Llagostera estrena aquesta temporada la gimnàstica per a mares amb els seus nadons on hi poden assistir tant mares amb bebès com embarassades.

L’activitat es durà a terme al gimnàs del pavelló Josep Mir els dimecres i els divendres a les 15.30h.

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins el 29 de setembre al mateix pavelló de dilluns a divendres de 9h a 13h i de dilluns a dijous de 17h a 20h.

Per a més informació podeu contactar amb la Gina a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al 673 345 266


Dissabte, 01 Juliol 2017 12:16

25 anys del Club Patinatge Llagostera

Publicat per
El Club Patinatge Llagostera, ha celebrat aquest divendres el seu 25è aniversari amb un Festival de patinatge artístic que ha comptat amb la participació de diversos clubs catalans, entre ells el Club Patinatge Artístic Olot, 10 vegades campió del món en l'especialitat de grups xou. Les actuacions han tingut lloc al Pavelló d’Esports Josep Mir de Llagostera.

L’equip de Cavall de Mar ja ho té tot a punt per respresentar a Catalunya a la selecció que competirà aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Trec Menores. Aquest any, el campionat s’ha organitzat a Villacarrriedo (Cantàbria), i els genets i les monitores llagosterencs ja fa dies que són a lloc visitant les instal·lacions.

El centre on es farà el campionat està en un paratge natural de gran bellesa amb una orografia del terreny molt variada; això fa  que les possibilitats de fer un molt bon recorregut d’orientació siguin àmplies. Les proves del centre estan previstes en una espectacular pista coberta d’un centre ambi nstal·lacions de primer nivell.

Des de principis de setmana, s’han desplaçat fins a Cantàbria els llagosterencs Gemma Miquel i Guillem Ferrer, que formaran part de la selecció catalana que optarà als primers llocs del Campionat d’Espanya. Amb ells s’hi han desplaçat les seves monitores al Club Cavall de Mar Marina Sala i Marta Planella i els cavalls Totem d’Or i Snoopy Granbastide. A més, han comptat amb el recolzament de la també genet de Cavall de Mar Meritxell Bona. Més endavant a la setmana, s’han desplaçat a Cantàbria els pares, germans i companys, formant una delegació d’una vintena de persones.

A més dels dos genets de Cavall de Mar, la selecció catalana de Trec Menores es complementa amb la participació de Pau Noguer, del Centre Hípic El turó, de Fonteta.


Dijous, 29 Juny 2017 15:25

El primer equip del Llagostera torna a casa

Publicat per
El primer equip de la U.E Llagostera tornarà a jugar a Llagostera la temporada vinent. Aquest migdia els responsables dels club i l’Ajuntament de Llagostera han arribat a un acord després d’una reunió que ha servit per acostar posicions i tancar ferides. Dilluns a les 11 de l matí hi ha prevista una roda de premsa conjunta a la Sala de Plens de l’Ajuntament on s’explicaran els detalls de l’acord.