ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Divendres, 10 Juny 2016 19:34

El Llagostera seguirà jugant a Palamós

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han acordat la continuïtat de l’activitat esportiva de l’entitat llagosterenca a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava per a la temporada vinent.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al·licient d’aquesta decisió que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni. 

Aquest acord s’establirà en relació a la nova realitat de la Unió Esportiva Llagostera que la propera temporada militarà a la Segona Divisió B, i que de manera general té un perfil de continuïtat a les relacions establertes entre les dues parts durant la temporada passada. 

D’aquesta manera és previst que l’Ajuntament de Palamós permeti a la UE Llagostera la utilització de l’estadi de futbol com fins ara per a la realització d’un o dos entrenaments a la setmana i del corresponent partit de lliga, aplicant per això a l’entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals com a preu de lloguer del camp. 

A canvi l’Ajuntament de Palamós es compromet a tenir aquestes instal·lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva que n’ha de fer el primer equip del Llagostera durant tota la temporada 2016-2017.

A banda és previst que l’acord que s’acabi tancant entre les dues parts permeti poder promocionar els establiments de restauració i turístics de Palamós entre els equips i les aficions visitants. L’objectiu és que la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava pugui distribuir aquest material turístic promocional (en format digital), amb anterioritat a la realització del partit, entre els clubs rivals que durant la temporada visitaran l’estadi Palamós-Costa Brava.

Durant les properes setmanes s’oficialitzarà, eegons ha infomrat l’Ajuntament de Palamós. 


Aquest cap de setmana tindrà lloc al pavelló Josep Mir de Llagostera, el Campionat de Catalunya Júnior, en la modalitat individual femení i masculí de lliure i de parelles d’artístic i dansa. En representació de Llagostera hi competiran les patinadores Anna Pico i Neus Mateu del Club Patinatge Llagostera. Podeu consultar els horaris del campionat des d’aquí.


Diumenge, 05 Juny 2016 10:55

Flamant comiat de la U.E. Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera s’ha acomiadat aquest cap de setmana de la Segona A amb un resultat espectacular: 6 a 2 contra el Saragossa.
Aquest ha estat l’últim partit que el Llagostera ha jugat a Segona A, però esperem que hi torni a jugar ben aviat!


Dimarts, 31 Maig 2016 12:23

Setmana de portes obertes al CB Llagostera

Publicat per

El Club de Bàsquet Llagostera convida a la mainada a provar aquest esport en unes jornades de portes obertes.

Podeu consultar els horaris segons els anys de naixement al cartell adjunt a continuació. 


Dilluns, 30 Maig 2016 07:39

Punt i a part

Publicat per
El Llagostera ha certificat matemàticament, el descens de l'equip a Segona B. La derrota d’aquest diumenge contra el Leganés (2-0) ha posat punt i a part a la meteòrica aventura capitanejada per Oriol Alsina, aconseguint sis ascensos entre el 2005 i el 2014 fins a situar el Llagostera, a les portes de la primera divisió del futbol professional. Diem punt i a part perquè el club està disposat a lluitar per tornar a pujar l’any vinent, segons el compte de Twitter de la @uellagostera que ahir no va parar de rebre felicitacions. Si res no canvia de moment, el primer equip de la UE Llagostera seguirà mantenint el nom actual i jugant a Palamós.

El Llagostera va empatar ahir el partit corresponent a la jornada 40 contra l’Almeria. A falta de dues jornades pel final, la permanència és complicada però no impossible, depenent també dels resultats dels rivals.

El proper partit es jugarà a l’Estadi Municipal Butarque contra el CD Leganés el diumenge 29 de maig a les 20h.


Diumenge, 22 Maig 2016 21:16

El Llagostera segueix viu a Segona A

Publicat per

Tot i l’empat a 0 avui al camp del Mirandés, no hi ha res perdut. El Llagostera segueix la lluita per la permanència a la Lliga Adelante. El rival ha dominat força el partit però els d’Oriol Alsina han aconseguit mantenir la porteria a zero.

El Llagostera té actualment 40 punts i es manté en la 20ena posició de la taula classificatòria. A falta de 3 jornades pel final, tot està per decidir.

El proper partit es jugarà al Muncipal de Palamós – Costa Brava el dimecres 25 de maig a les 20.30h.


El Club Patinatge Llagostera ha guanyat el primer Trofeu de grups xou, Terra de Vinyes, celebrat aquest diumenge a Vilafranca del Penedès. El grup juvenil ha pujat al podi amb la coreografia "Baralla de cartes".
Dimarts, 17 Maig 2016 21:11

Bye bye U.E. Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera i el Palamós Club de Futbol han presentat aquesta tarda un projecte de fusió dels dos equips. A partir de la temporada que ve, els dos equips s’uniran per formar el Club de Futbol Palamós – Costa Brava.

Els màxims responsables dels clubs, Isabel Tarragó i Joan Pau Pérez han comparegut en roda de premsa al Municipal de Palamós – Costa Brava per explicar-ne els detalls.

El més destacat és la desaparició del nom Llagostera.

No obstant, de moment es tracte d’un projecte que haurà de ser ratificat pels socis del Palamós i l’assemblea d’accionistes del Llagostera.

El club llagosterenc ha convocat una reunió informativa al poble per demà a les 21.30h. El lloc encara està per concretar.


Segons ha informat Catalunya Ràdio, la Unió Esportiva Llagostera i el Palamós Futbol Club anunciaran aquesta tarda la seva voluntat de fusionar-se en un únic club.

La fusió es faria de cara a la temporada vinent i el nom combinaria Costa Brava amb Palamós, per tant Llagostera desapareixeria.

Els dos clubs han convocat una roda de premsa a les 18h a la de premsa de l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava on se’n donaran més detalls.