ELPOLLTV

Dij09052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dimecres, 12 Juny 2013 00:00

Cloenda del club de lectura fàcil de Llagostera

Publicat per

Demà dijous 13 de juny a les 11:30h tindrà lloc a Llagostera la cloenda del club de lectura fàcil que s’ha dut a terme aquests últims mesos a la població, amb la presència de Núria Martí, autora dels llibres que han llegit els participants.

 

El club de lectura es va iniciar el passat 4 d’abril i s’han dut a terme 6 sessions, conduïdes per Isabel Roura. En total s’hi van inscriure 16 persones que han llegit Trampa de foc i Les mateixes estrelles, dues obres de Núria Martí. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza una excursió a Banyoles aquest diumenge 16 de juny. L’excursió servirà per cloure els cursos i el programa Voluntariat per la llengua del Gironès i el Pla de l’Estany.

L’excursió està oberta a alumnes, exalumnes, participants i exparticipants al Voluntariat per la llengua i a totes les persones que vulguin conèixer de prop una activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística.  El preu és de 3 € per als adults i 2 €, per als nens. Els punts de sortida són: Llagostera, Cassà, Girona i Banyoles.

Per inscriure-us o demanar més informació podeu adreçar-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 21 32 62.

 

 

Divendres, 07 Juny 2013 11:42

Festa de Fi de Curs de l'Escola Lacustària

Publicat per

L'AFA de l'Escola Lacustaria celebra la festa de final de curs de l'escola el proper dissabte 15 de Juny. Les activitats començaran a les 18h al pati de l'escola on es desenvoluparan jocs de cucanya i diverses activitats a càrrec dels alumnes de l'escola.

A partir de les 19:30h es farà una exhibició de sardanes a càrrec de les colles sardanistes de Cassà de la Selva i dels alumnes del curset "Sardana a l'escola".

Tot seguit s'oferirà sopar a base de rostit, patates , botifarra, coca i aigua pels adults i patates , botifarra, coca i aigua pels més petits. Els tiquets es poden adquir als punts de venda habituals o a través dels membres de l'AFA pel preu de 8€ (adults) i 5€ (infantils) (data límit diumenge 09/06/2013)

Per més informació podeu consultar el nou blog de l'AFA. Podeu veure el cartell complet en el document adjunt més avall. 

 

Dimarts, 04 Juny 2013 00:00

Festival de patinatge

Publicat per

El C.P. Llagostera està preparant el seu 21è festival que es farà aquest dissabte dia 8 de juny a les 18h  al Pavelló. En aquest acte hi participaran totes les patinadores i patinadors del club que ens oferiran les seves coreografies. També es comptarà amb la participació de clubs convidats.

Cal destacar que es podrà veure per primera vegada a Llagostera Ignisdel grup xou petit i  Carmen del quartet que han competit als campionats Català i Espanyol de grups xou.

 

Aquest diumenge 9 de juny a les 18h la companyia La Mosca Teatre representarà al Teatre del Casal Parroquial Llagosterenc l'obra Carnaval de Jordi Galceran.

Després de l'èxit internacional d'El mètode Grönholm, Jordi Galceran recupera amb aquest thriller policíac el suspens pur en el teatre. En una comissaria de policia quatre agents intenten resoldre la desaparició d'una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil ni tampoc no es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic, que sacseja la vida de tots els personatges. Sergi Belbel, director de l'obra, n'ha dit: "L'autor s'ha proposat desafiar l'espectador, fer-lo vibrar, patir, sentir i, a més, plantejar reptes a la seva intel·ligència i a la seva sensibilitat. Què més es pot demanar?"

Dilluns, 27 Maig 2013 12:13

3a edició del Sona Bo de Ca la Maria

Publicat per

A causa de la gran demanda dels dos primers sopars-concert  organitzats per Ca la Maria aquest dissabte 1 de juny es celebrarà la 3a edició del Sona Bo - Escolta el menjar, assaboreix la música. A partir de les 21h es podrà degustar el sopar i a partir de les 12 de la nit es gaudirà de la música en directe del grup de rock A That The Risk. I com a novetat, aquest any després del concert, hi haurà sessió 80’s - 90’s a càrrec del DJ Albert Diaz. 

Trobareu tota la informació al document adjunt més avall. 

 

Dissabte, 25 Maig 2013 20:43

Concert de la Jove Orquestra del Gironès

Publicat per

Aquest diumenge 26 de maig a les 19h la Jove Orquestra del Gironès oferirà un concert al Teatre del Casino Llagosterenc. Es poden adquirir les entrades (6€) una hora abans de l'espectacle a la taquilla del teatre. Per més informació consulteu el cartell adjunt més avall. 

Croquetes de pernil de Jabugo amb crema de formatge, Caldereta de solraigs i llagostins amb tàperes i perfum de canyella, Amanida de formatge de cabra amb compota de poma i oli de fruits secs, Raviolis de patata i gamba de Palamós amb vinagreta de fruits secs, Musclos amb vermut de Can Ramiro, Canelons de confit d’ànec amb pera i Cua de bou a la cassola amb rovellons són alguns dels plats que es poden trobar als menús de La Cuina de Festa Major organitzada per l’Associació de Restaurants i l’Ajuntament de Llagostera. La campanya gastronòmica començarà el divendres dia 17 de maig i s’allargarà fins al 26 de maig. Com a novetat enguany s’incorpora a les campanyes gastronòmiques i a l’Associació de Restuarants de Llagostera el restuarant Els Tinars, establiment amb una estrella Michelin. En total hi participen 7 restaurants: El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Els Tinars. Els preus dels menús oscil•len dels 22 als 75 euros. Podeu consultar ekls menús des d'aquí

Divendres, 10 Maig 2013 10:00

44è Concurs de Dibuix Infantil de Festa Major

Publicat per

Un any més, el Grup Excursionista Bell Matí organitzarà per la Festa Major el Concurs de Dibuix Infantil. Enguany el concurs arriba a la 44a edició i es celebrarà el dissabte 18 de maig a les 16h a la Plaça Catalunya. 

Hi haurà cinc categories: 5, 6, 7 a 8, 9 a 11 i de 12 a 14 anys. Els dibuixos es faran amb els colors que es donaran en el moment de fer la inscripció i es lliuraran sense signar. Els que no reuneixin aquestes condicions quedaran desqualificats. L’hora límit per entregar els dibuixos serà les 18h. Els dibuixos s’exposaran al Local Social de ‘La Caixa’ els dies de Festa Major i els premis es lliuraran al mateix local el diumenge 19 de maig a  les 12:30h. 

 

 

 

Divendres, 10 Maig 2013 09:44

Cap de setmana de Trial a Llagostera

Publicat per

Aquest cap de setmana Llagostera serà l’escenari del Trial Tour Open & Classic 2013 organitzat per “D Trail Costabrava i Els Cremats Motor Club Esportiu. Sortida Passeig Pompeu Fabra. Per a més informació a www.2dtrialcostabrava.com