ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 22 Gener 2016 11:50

Cap de setmana de núvols

Publicat per

Núvols sobre tot el dissabte, però sense pluges, i amb temperatures considerablement més altes que dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 29 Gener 2016 09:43

Temperatures suaus a la vista

Publicat per

Cap de setmana de temperatures molt suaus i alguns núvols decoratius.Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 05 Febrer 2016 11:17

Temperatures diürnes més baixes

Publicat per

Cap de setmana de temperatures diürnes més baixes i amb possibilitats de pluja el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 12 Febrer 2016 11:26

Canvi de temps a la vista!

Publicat per

Dissabte tindrem un matí de núvols i diumenge ja podria ploure. Les temperatures començaran a baixar i seran de ple hivern durant la setmana vinent. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 19 Febrer 2016 09:55

Cap de setmana amb tranquil·litat meteorològica

Publicat per

Cap de setmana tranquil, amb cel serè i sense pluges i temperatures que no seran tan fredes com dies enrera. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">

Divendres, 26 Febrer 2016 13:04

Important canvi de temps

Publicat per

Aquest cap de setmana ens arriba una gran zona de baixes pressions que ens portarà a l’hivern, amb pluja intensa i neu a 600 metres. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 06 Novembre 2015 13:22

Pre-estiuet de Sant Martí

Publicat per

Aquest cap de setmana tindrem força bonança i alguns i intervals de núvols. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 20 Març 2015 13:02

Núvols i pluja a la vista

Publicat per

Comencem la primavera amb un cap de setmana dominat pels núvols i pluges febles, que es retiraran el diumenge al migdia. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 27 Març 2015 13:31

Bon temps pel Mercat Romà

Publicat per

Avui el nostre home del temps ens farà la previsió del cap de setmana des d’Holanda, on es troba estudiant megàlits per la zona. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 02 abril 2015 18:35

Setmana Santa de tranquil•litat

Publicat per

Tindrem 4 dies de festa dominats per les temperatures agradables, sense pluges, però amb alguns intervals de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat a estones. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.