ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo

Meteorologia

Divendres, 12 Juny 2015 10:29

Cap de setmana irregular

Publicat per

Tindrem un cap de setmana irregular, amb estones de Sol, sobretot tot el diumenge, però també amb ruixats de tarda i força xafogor. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 05 Juny 2015 11:28

Cap de setmana càlid i amb intervals de núvols

Publicat per

Temps d’estiu avançat, tot i que s’albiren tempestes a mitjans de la setmana vinent. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 29 Maig 2015 11:19

Núvols prims i temperatures agradables

Publicat per

El divendres a la nit i el dissabte estarà una mica núvol, però el diumenge durant bona part del dia lluirà el Sol.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 22 Maig 2015 13:23

Festa Major tranquil•la

Publicat per

Tindrem temperatures agradables i alguns intervals de núvols prims, sense pluja, excepte potser el dimarts, quan podria caure alguna gota. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 15 Maig 2015 13:11

Sol i temperatures agradables

Publicat per

Un cop superada l’onada de calor africana, tornem a la primavera amb cels serens i gens de pluja. Podem tenir algun pluja feble el divendres, nit de dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 08 Maig 2015 12:31

Núvols prims i temperatures suaus

Publicat per

Tindrem algun ruixat el divendres a la nit, però tant el dissabte com el diumenge seran tranquils, amb força núvols prims que enteranyinaran el cel. Podem tenir algun pluja feble el divendres, nit de dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 24 abril 2015 11:17

Núvols i algunes pluges a la vista!

Publicat per

Tindrem un cap de setmana molt ennuvolat i algunes pluges el dissabte, que poden ser més intenses el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 17 abril 2015 12:58

Primavera de núvols

Publicat per

Tindrem un cap de setmana de temperatures molt agradables, però amb el cel cobert i potser s’escapi alguna gota el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 10 abril 2015 12:09

Cap de setmana tranquil

Publicat per

Tindrem temperatures suaus, núvols intermitents i res de pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 02 abril 2015 18:35

Setmana Santa de tranquil•litat

Publicat per

Tindrem 4 dies de festa dominats per les temperatures agradables, sense pluges, però amb alguns intervals de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat a estones. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.