ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 15 Maig 2015 13:11

Sol i temperatures agradables

Publicat per

Un cop superada l’onada de calor africana, tornem a la primavera amb cels serens i gens de pluja. Podem tenir algun pluja feble el divendres, nit de dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 08 Maig 2015 12:31

Núvols prims i temperatures suaus

Publicat per

Tindrem algun ruixat el divendres a la nit, però tant el dissabte com el diumenge seran tranquils, amb força núvols prims que enteranyinaran el cel. Podem tenir algun pluja feble el divendres, nit de dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 24 abril 2015 11:17

Núvols i algunes pluges a la vista!

Publicat per

Tindrem un cap de setmana molt ennuvolat i algunes pluges el dissabte, que poden ser més intenses el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 17 abril 2015 12:58

Primavera de núvols

Publicat per

Tindrem un cap de setmana de temperatures molt agradables, però amb el cel cobert i potser s’escapi alguna gota el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 10 abril 2015 12:09

Cap de setmana tranquil

Publicat per

Tindrem temperatures suaus, núvols intermitents i res de pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 02 abril 2015 18:35

Setmana Santa de tranquil•litat

Publicat per

Tindrem 4 dies de festa dominats per les temperatures agradables, sense pluges, però amb alguns intervals de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat a estones. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 27 Març 2015 13:31

Bon temps pel Mercat Romà

Publicat per

Avui el nostre home del temps ens farà la previsió del cap de setmana des d’Holanda, on es troba estudiant megàlits per la zona. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 20 Març 2015 13:02

Núvols i pluja a la vista

Publicat per

Comencem la primavera amb un cap de setmana dominat pels núvols i pluges febles, que es retiraran el diumenge al migdia. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 13 Març 2015 20:21

Canvi de temps a la vista

Publicat per

A la matinada de dissabte i diumenge podem tenir pluges intenses fregant la Selva i les temperatures minvaran considerablement respecte dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 06 Març 2015 13:25

Cap de setmana de pre-primavera

Publicat per

Tindrem intervals de núvols, però sense pluja i amb temperatures a l’alça. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.