ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 15 Novembre 2013 13:30

Pluja i vent hivernals

Publicat per

Aquest cap de setmana tindrem un tastet de l’hivern amb pluges generoses i ventades importants el dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 08 Novembre 2013 13:18

Cap de setmana de tardor?

Publicat per

En un ambient general massa calorós per a l’època, esperem que les temperatures baixin una mica i que fins tot pugui caure alguna gota el dissabte al matí. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 31 Octubre 2013 13:27

Panellets i eclipsi parcial de Sol

Publicat per

Cap de setmana llarg de núvols i clarianes, amb eclipsi parcial de Sol el diumenge a les 13:50. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 25 Octubre 2013 13:21

Canvi a l’horari d’hivern

Publicat per

La nit de dissabte a diumenge, quan siguin les tres, haurem d’endarrerir una hora els rellotges. El temps serà variable, amb molts núvols el dissabte i molt més Sol el diumenge, amb temperatures més pròpies de la primavera que de la tardor. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 18 Octubre 2013 18:09

Núvols i eclipsi de Lluna

Publicat per

Cap de setmana de temperatures agradables i núvols que faran complicada l’observació de l’eclipsi penombral de Lluna de divendres . Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 04 Octubre 2013 13:16

Pluja i núvols espessos

Publicat per

Aquest cap de setmana tindrem pluges i cel pesant el divendres i el dissabte al matí, però el diumenge el temps s’estabilitzarà i s’imposaran les clarianes. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 27 Setembre 2013 19:28

Primer cap de setmana típic de tardor primerenca

Publicat per

Tindrem cels tapats el dissabte i més clarianes el diumenge quan, en canvi, ens acompanyarà la pluja. Meteorologia diversa!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 20 Setembre 2013 13:21

El diumenge arriba la tardor astronòmica

Publicat per

La tardor astronòmica arriba el diumenge a les 22:44, en un cap de setmana tranquil i assolellat per acabar de gaudir de l’estiu amb bonança. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 13 Setembre 2013 13:13

Una setmana de temps pretardoral

Publicat per

Ja comença a notar-se que només estem a una setmana de l’equinocci de tardor i les estacions marquen el seu ritme. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 02 Agost 2013 13:16

Núvols a la costa

Publicat per

Núvols a la costa. Cap de setmana de Sol, excepte a primeres hores sobre el mar, i amb temperatures al llindar dels 30 graus i sense pluges a la vista. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.