ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Patinatge Meteorologia

Meteorologia

Dissabte, 18 Novembre 2017 08:16

Cap de setmana tranquil amb núvols prims i decoratius

Publicat per

Hem continuat una setmana més amb temperatures molt baixes, en alguns moments més pròpies de l’hivern que de la tardor i ha estat també, de nou, una setmana seca, sense precipitacions i vents forts.

Divendres, 10 Novembre 2017 20:31

Cap de setmana de força calma

Publicat per

Si la setmana passada parlàvem d’un petit tastet de tardor, aquest setmana hem de parlar d’un mini tastet de l’hivern ja que les matinades han estat molt fredes, més de l’habitual per a principis de novembre.

Divendres, 03 Novembre 2017 16:56

Canvi de temps i baixada de la temperatura

Publicat per

Per fi hem tingut un petit tastet de tardor, i ens hem hagut d’esperar al canvi horari i tenir menys hores de llum durant la jornada per començar a notar una mica la tardor, i de fet ja ha anat bé que refresqui una mica per gaudir de la castanyada de manera més tradicional.

Dissabte, 28 Octubre 2017 19:21

Calma meteorològica

Publicat per

Continuem amb una tardor molt i molt suau però de mica en mica es va imposant un ambient més fresc, tot i que d’una forma molt lenta. Esperem que la setmana vinent, juntament amb el canvi horari, es vagi consolidant l’ambient tardorenc.

Divendres, 20 Octubre 2017 18:26

Cap de setmana amb inestabilitat

Publicat per

Aquesta setmana per fi hem tingut un petit tastet de la tardor, que enguany s’està resistint amb força a deixar-se notar. Però finalment, quan ja portem un mes d’estació, les temperatures s’han suavitzat i ha començat a ploure.

Dissabte, 14 Octubre 2017 08:30

Bonança amb boires matinals

Publicat per

Aquest cap de setmana el temps continuarà amb la bonança anticiclònica dels darrers dies amb domini del Sol, però tindrem núvols baixos atrapats sobre la línia de la costa i boires matinals que poden ser denses.

Divendres, 06 Octubre 2017 19:20

Cap de setmana tranquil

Publicat per

Deixarem enrere la primera setmana d’octubre amb la sensació que en comptes d’avançar cap a la tardor, sembla que tornem de nou a l’estiu, doncs aquests dies hem tingut algunes temperatures sorprenents.

Ja arriba la tardor, la nit de divendres a les 22:02 arribem a l’equinocci de tardor, un d’aquests dies màgics en què la nit i el dia duren el mateix i el Sol creua l’equador per anar arribant a la seva alçada mínima sobre l’horitzó, però això serà a l’hivern.

Dissabte, 16 Setembre 2017 07:49

Canvi de temps i baixada de la temperatura

Publicat per

Encarem un nou cap de setmana amb un bon canvi de temps. La davallada de temperatures ja es va notar durant la tarda de dijous, passant dels 29 als 18 graus de màxima, i les mínimes també han anat baixant dels 20 als 13 graus. La invasió d’aire fred en alçada ha refrescat notablement l’ambient avançant un setmana la tardor. Dissabte i diumenge continuarem amb la inestabilitat amb celatges amb força núvols i alguna clariana.

Divendres, 08 Setembre 2017 18:56

Temps inestable pel cap de setmana

Publicat per

La primera setmana de setembre ja ens està deixant un primer tastet de la tardor, tardor que encara haurà d’esperar uns dies a arribar però que ja sembla haver arribat per alguns moments aquests dies, quan la pluja per fi ha fet acte de presència amb un bon episodi de precipitació entre el dimecres i el dijous de matinada, pluja que ens ha deixat entre 15 i 45 litres per metre quadrat segons l’indret.