ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Desde aquí, volem felicitar els quatre “petits grans concertistes llagosterencs” que dissabte 1 de febrer van participar a Girona, a la Casa de Cultura, en el primer concert del Giraconcert d’enguany. Marta Rebordosa (flauta travessera) , Bernat Forcano Rebordosa (flauta travessera) i Júlia Galiano (viola) com a intèrprets solistes, així com Estel Lloveras (viola), com a integrant d’una formació cambrística, van oferir unes petites obres excel·lentment interpretades, amb una musicalitat que va imposar-se, amb concentració i domini, a la mica de nervis que l’acte imposava. El Giraconcert és un punt de trobada promogut per la Diputació de Girona adreçat a tots els alumnes de música de les comarques gironines. Instrumentistes de totes les edats participen en aquest primer concert selectiu, i posteriorment, si el tribunal ho considera pertinent, són convocats a un petita gira per altres auditoris de les comarques de Girona. Així doncs, la nostra enhorabona és doble: a més d’haver fet aquest concert tant bonic, els nostres quatre concertistes llagosterencs han estat seleccionats, i tindran l’ocasió de repetir-lo a Olot, Santa Coloma i de nou a la Casa de Cultura, el cap de setmana del 4, 5 i 6 d’abril. L’enhorabona també a les professores i professors de l’Escola de Música de Llagostera, i a la resta d’alumnes que, com aquests quatre representants, contribueixen amb el dia a dia de les activitats escolars, amb la perseverància i l’estudi , i amb el gaudi i afició, a que la Música guanyi adeptes. De ben segur que, després d’aquesta primera experiència, molts d’aquests seran els propers “petits grans concertistes llagosterencs”. Enhorabona a l’Escola de Música

Diumenge, 19 Gener 2014 12:58

Sant Antoni passat per aigua

Publicat per
La festa de Sant Antoni de Llagostera ha vingut marcada pel mal temps. Tot i que la cercavila ha pogut desfilar per alguns carrers de Llagostera, la pluja ha deslluït la XXVIII edició.
Dimarts, 17 Desembre 2013 11:34

Jornada per l'educació per a una mobilitat segura

Publicat per

Llagostera va acollir el passat divendres 13 de desembre una jornada dedicada a l'educació per a una mobilitat segura i sostenible en la qual van participar representants de Policies Locals, Mossos d'Esquadra i vigilants Municipals de diversos municipis de les comarques gironines.

Dilluns, 09 Desembre 2013 12:10

Celebració del Terra Madre Day a Ca la Maria

Publicat per

Cada any durant el mes de desembre es celebra mundialment el Terra Madre Day, una jornada per apropar els productes de Slow Food als consumidors.

Enguany, Ca la Maria prepara  un petit mercat amb una mostra de productes de proximitat amb els que treballen habitualment. Al mercat es podrà degustar i comprar, i seguidament, a les 13.30h es farà un dinar de germanor amb els productes dels mateixos productors.

Per a participar al dinar s’ha de fer reserva prèvia al 972 83 13 34.

Aquest dissabte 30 de novembre, la Societat de Caçadors de Sant Hubert de Llagostera ha celebrat el 52è aniversari de l’entitat amb l'assistència d'una cinquantena de persones. L'acte també va servir per fer un petit homenatge al secretari de l’entitat, Joan Pinsach, en reconeixement als 50 anys de dedicació d’aquest a l'entitat.

Un total de 158 persones han participat aquest diumenge al Dinar solidari contra el càncer celebrat al balneari Vichy Catalán de Caldes de Malavella. El dinar serveix per recaptar fons per a la lluita contra el càncer gràcies a la col·laboració dels assistents i de les botigues, els industrials i els particulars que aporten regals per rifar després del dinar. Tota la recaptació es lliura a l’Associació Espanyola contra el Càncer per contribuir a ajudar els pacients que estan tractant-se aquesta malaltia, per ajudar les famílies en el procés, per dur a terme projectes d’investigació, etc. La Junta Local de Llagostera agraeix la col·laboració de tothom.

La Unió de Botiguers de Llagostera ha organitzat aquest diumenge 24 de novembre la primera mostra d’articles de comerç local al Casino Llagosterenc, sota el nom de Primer Showroom Llagostera. Durant tot el matí s’hi van poder veure diferents desfilades de moda, així com participar a diferents tallers de manualitats tèxtils i de dibuix a l’aquarel·la, gaudir amb  actuacions musicals i visitar diversos estands. 

Diumenge, 17 Novembre 2013 21:01

Sortida del Bell-Matí a Cercs

Publicat per

Tot i la pluja, 35 persones han participat aquest diumenge a la sortida matinal organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí a Cercs. 

Dilluns, 04 Novembre 2013 17:07

Sortida matinal del Bell-Matí a les Roques Encantades

Publicat per

Aquest diumenge el grup excursionista Bell-Matí ha organitzat una sortida a les Roques Encantades. La caminada s’ha iniciat al pàrquing de l’estació de Sant Feliu de Pallerols. L’anada s’ha fet seguint el curs del riu Brugent, passant per la Font Grossa i el Coll d’Uria, fins arribar als prats de l’Estany del Coll. Mentre que a la tornada s’ha visitat el Santuari de la Salut i s’ha baixat a Sant Feliu de Pallerols per un camí molt més directe. Les Roques Encantades és un indret peculiar, on els faigs i grans blocs de roques conviuen en harmonia des de fa milers d’anys. Es tracta d’un bosc màgic, ple de llegendes sobre fades i bruixes, ideal per a ser visitat en família. La propera sortida del Bell-Matí està prevista pel dia 6 de desembre a Finestres.

Un any més els veïns del carrer Ricard Casademont han celebrat la Festa de Halloween. Petits, joves i grans s’han disfressat amb màscares i vestimentes terrorífiques amb motiu d’aquesta festivitat heretada de les celebracions d'origen celta, que s'ha estès ràpidament arreu del món. Un centenar de persones, entre veïns, amics i familiars hi han participat.